35. Sayfa - Toplam 42 Sayfa var BirinciBirinci ... 253334353637 ... SonuncuSonuncu
Toplam 418 sonuçtan 341 ile 350 arasındakiler gösteriliyor.

Re: BİLİM AVCILARI / ÇILGIN KAŞİFLER

Cemile_Çam yazdı:
    Mert Pazar günü D&R'den şubat tatilinde okumak için 2 tane kitap aldı.
    ÇOCUK KLASİKLERİ ; * Define Adası
    * Çocuk Kalbi
    Yazarlarına hatırlamıyorum ama biraz kalın kitaplar umarım sıkılmadan okur, kendi seçimi....
    Çocuk Kalbi küçükken okuduğum ve halen unutamadığım bir kitap.

Geçenlerde D&R da biz de gördük Elif'e alalım dedim ama o günkü tercihini Eyvah Okula Geç Kaldım isimli kitaptan yana kullandı Elif.Ben de üstelemedim ama aklımda bir dahaki kitap alışverişimizde bunu aldıracağım.

Şöyle bir baktım da geçmiş sayfalara, Özler'in kızının okuduklarıyla neredeyse aynılarını okumuş benim oğlum da.Kitap zevkleri aynı.

Bu forumda görmediğim, bizimkinin çok severek okuduğu bir kitabı tavsiye edeyim ben de. Sevim Ak'ın Domates Saçlı Kız 'ını...

---ebru--- yazdı:
    Şöyle bir baktım da geçmiş sayfalara, Özler'in kızının okuduklarıyla neredeyse aynılarını okumuş benim oğlum da.Kitap zevkleri aynı.

Bu forumda görmediğim, bizimkinin çok severek okuduğu bir kitabı tavsiye edeyim ben de. Sevim Ak'ın Domates Saçlı Kız 'ını...
    Tatil için yeni kitaplar alacağız yarın.

Domates saçlı kızı da not ettim.Teşekkürler

Berenstein ayıları

Buyuk kizimin 5-7 yas arasi en sevdigi kitap serisi buydu. her aksam bir tane okur, döne döne gene okurdum.

bir ayi ailesinde, insan ailelerinde de olabilecek tum problemler ve cozumleri anlatiyor. cok tv seyretme, kabus gorme, dişciye gitme, okuldan kacma vs vs vs hatta bir ara tıkandi konular anne 3.bebegi dogurdu ohh gelsin problemler :lough: :lough:

ingiltereye ve amerikaya her gidenden bu kitaplardan istedim. 40 tane falan var su an bizde.

turkceye de cevrilmis simdi. mikado yayinlarindan cikmis. biz cok severdik. tavsiye ederim.

5. GÜLTEN DAYIOĞLU

Öğretmenimiz beğenmiş ve bize 12 kitaptan oluşan Gülten Dayıoğlu kitapları aldırdı henüz başlamadık ama umarım zevklidir. sizin çocuklardan okuyan varmı?

Re: Çocuklarımız için tavsiye edeceğimiz kitaplar

Yarennur çok beğendi balerinlerin maceralarını anlatıyormuş.

Bu kitabı da çok sevdi.

Bayılmış buna da...

Re: Çocuklarımız için tavsiye edeceğimiz kitaplar

Bunu da illaki yaz dedi süper bir kitapmış.

Bu forumu uzun süredir ihmal etmişim.

Bir sürü kitap aldık bu sürede Elif'e.

Çok beğendiklerinden biri bu kitap

Yıl 2095
    Sihirli Kitap'ta yeni bir sayfa keşfeden Joe, Sam ve Fred, bu kez 100 yıl geleceğe giderler. Kendilerini, uçan tuhaf araçlar, boşlukta süzülen rengarenk insanlar, üç boyutlu geveze rerlamlar ve ışın tabancalı robotlardan oluşan baş döndürücü bir dünyanın içinde buluveren üç kafadar, acaba gerçek zamanlarına geri dönmenin yolunu bulabilecek mi?

Bir de bu var

"Konrad ya da Konserve Kutusundan Çıkan Çocuk" çok sevimli bir çağdaş masal. Küçük büyük herkesin okuyabileceği ve değişik şeyler alımlayabileceği hem eğlendirici, hem de düşündürücü bir masal. Tıpkı Pinokyo gibi, Küçük Prens gibi. Çocuklar Konrad'ın başından geçenleri okurken bol bol gülecekler. Büyükler ise, evet büyükler de gülecekler ama gülerken, öyle sanıyorum ki en çok kendilerine gülmüş olacaklar; çünkü konserve-çocukları hazırlayanlar onlar.

Yazar:Christine Nöstlinger

Elif şu an bu kitabı okuyor ve çok ama çok beğendi.Devamlı teşekkür ediyor anne iyiki bana bu kitabı almışsın diye.

Konusu

Bir gün Bayan Bartolotti’ye postayla gelen paketten bir konserve kutusu, onun içinden de bir çocuk çıkar. Son derece akıllı, çok terbiyeli, iyi eğitim almış, yedi yaşındaki bu ideal erkek çocuğun adı Konrad’dır. Tek başına yaşayan ve hiç de tertipli biri sayılmayan Bayan Bartolotti, adresine yanlışlıkla geldiği sonradan anlaşılan bu aşırı düzgün çocuğu pek sever. Ancak, günün birinde gök mavisi giysili adamlar yanlışlıkla gönderilen paketi geri almaya gelirler…

Devam et paylaşmaya çook teşekkürler) bende oğluşa epsilon yayınlarının Saftrık gregın gunlugunü aldım. Kıza da Tudem'in Bay cikletı'nı

Limonlu Bayır’ın çılgın sakinlerinden sevgilerle…

Milyonlarca çocuğu peşinden sürükleyen Bay Çiklet’in merakla beklenen altıncı kitabı raflardaki yerini alıyor!
    İngiliz çocuk edebiyatının genç yıldızlarından Andy Stanton’un fırtına gibi esen “Bay Çiklet” serisi akıllara durgunluk veren yepyeni hikâyelerle yoluna devam ediyor!.. ‘Sıra dışı’ yazar; mizahi anlatımı, tekerlemeleri andıran kelime oyunları ve bitmek tükenmek bilmeyen muhteşem benzetmeleriyle okurlarını kahkahalara boğuyor. David Tazzyman’ın karikatürvari çizimleri ise her yeni kitapta daha bir vazgeçilmez oluyor.

Bay Çiklet ve çılgın dostları yepyeni bir serüvenle yine sizi “şaşırtmacalarla” dolu bir dünyaya davet ediyor.
    Aman kaçırmayın! Bizden söylemesi...