ula zeynep bu resimleri koymasaydin
hemde en cömez resimleri koymus inanmiyorum, kendimi liseli kizlar gibi hissetim.
jake ' in resmini koymayaydin en azindan , gitti bizim karizma
hemde en cömez resimleri koymus inanmiyorum, kendimi liseli kizlar gibi hissetim.
Hahahaah Komik vampirellalarim benim.. Seviyorum sizi..'ladybug yazdı:
Sibel,S!BEL yazdı:
mevhibe :
stephenie yi anlatmissin ya, aklima hemen baska biri daha geldi.
serpil ve stephenie o kadar benzerlik gösteriyor ki
hersey esit, cocuk sayisi, yasanilan ülke, kabiliyet, hayal gücü, aska sonsuz güven... evlilik kurumuna verdikleri önem cok benzer. bu durumda serpil den bir ask romani bekliyoruz degil mi arkadaslar.
kitabi alinca izini kaybettirdi. edward gibi maharetim olsa yanina gitsem. onu korkutsam
belkide onlarla birlikte balayindadir ) kimbilir ..
eclipse nin minicik son bölümüne geldim, dün kitabi uzatmak icin kendime bir ton bahane buldum. bugün bittiyor ve devami icin uzun bir sürec baslayacak.
filmle ilgili yeni haber, video haberiniz varsa cok sevinirim.
görüsmek üzere twilight kadinlari ;
ben avlanip gelecegim ...
Yoksa Serpil Stephenie mi?
Degilse bile bir kitap yazsin en azindan bizim icin.
Bu arada bunlara bakabilirsin belki.
http://www.twilightthemovie.com/
Video gallery'e tiklarsan. Twilight filminin 2 fragmanini ve 2 ayri videoyu daha bulabilirsin.
Forumun ilk sayfalarina eklemistim bir suru video. Onlara da bir bak istersen.
Simdi size ozgecmisimi vereyim.. Ben bir zamanlar american vatandasdligina gecerkene sormuslardi , adini degistrirecenmi diye..ben de bugunlerin geleceghini hissettigimden olsa gerekl tabii neden olmasin deyip stephenie ismini secmistim.. Eh gelecegi gormek boyle birsey olsa gerek. Sonra soyadimdan olsa gerek kurtlarla icli disli oldugum icin bu hikayyeye kurtadamlari da dahil etmisligim vardir.
Neyse siz benim yazdigim uc dort kitapla idare edin sonra size ozel ask romanblari yazacagimdir.
Saka bir yana kizlar, sagolsun Sibelcigimdeki kredim hic limitsiz.. Beni hersekilde boyle mahcupo eder ama hayal gucunun ve aska inancin alasi kendisin de fazlasiyla mevcuttur. Hele bir ilham gelsin gorun siz onu.. Ben gordium sahidim yazilan hikaymsi seylere.
Kesinlikle katiliyorum.Bu kitap muhtesem otesi birsey.her okudugum sayfadan sonra evin icinde agiz kulaklarda kivaminda dolasiyorum.Hayir bu mutluluk niyedir anlayamiyorum.. Aklim fikrim Edwarda emanet..harry_potter yazdı:
Bizim gibi önündeki 5 yıllık kalkınma planında olmayanlar ne yapsınSimya'ninAnnesi yazdı:
Twilight guzelleri,
bir sure gozlerden ve gonullerden irak kaldim
bu sabah 4. kitap bitti. serinin kesinlikle en iyi kitabi, nefisti okurken bir saniye durup nefes alamadim.. kitabi almanca ya da baska dilerde okuyan arkadaslar, beklemeye deger oldugunu soyleyebilirim
Hadi Almancası için 6,5 ay gibi belirli bir süre beklenecek. Biz daha 2. kitabın çevrilmesini bekliyoruz.
Duyduğuma göre 3-4 arkadaş birleşmiş çeviriyorlarmış, e-book olarak yayımlayacaklarmış. Allah bu çocuklara güç kuvvet versin de bitirebilsinler. Hem 2. kitabı hem 3. kitabı çevirecekler.
Ben büyük bir mücadele ile 2. kitabı az çok anladım. Sağolsun Mevhibe'de bana anlayamadığım yerlerle ilgili tiyolar verdi. Fakat bu sefer de 3. kitabı okumamış oldum ki siz 4. kitabı okuyup bitirdiniz. Ooooooooffffff of!
BNu arada hala bitiremedim, viruslerimin ve islerimin yogunlugundan azar azar icime sindire sindire okuyorum..hem bitmesin de zaten ama az kaldi. Hepsi ayri tatli ya. jake i bile cok sevdim bu kitapta.
Burcin , Sibelle Zeynep icin uzuluyorum 6 ay bekkleyecekler diye ama tr deki arkadaslarin imkansizligini gordukce icim sizliyor. Ceviri yapan cocuklari biliyorum bir an evvel bitirmek derdindeler, umarim cabuicak cevirirler de sizlerde okursunuz.
ne bu krdesim , inadina mi yapiyuorsunuz Almanca almanca.. Sunlari turkceye cevirinde konusun.Biz size boylemi yaptik.. Yoksa sakli gizliu Ed planlarimi yapiyorunuz. Valla birakmam size. O benimdir o benim..S!BEL yazdı:
yeniden Günaydin
kendi kendime monologlara basliyorum. siz kimbilir hangi bölgede avlanirken bende zamani burda gecireyim.
simdi zeynep cigim,
spoiler kactikca pesimden geliyor sanki, ok es wird jetzt zu persönlich..ich habe jetzt mit klarem kopf die LICHTUNG, DInNER for TWO, für immer 17, Reine Willenssache und und gelesen. ich werde von diesem perfekten Junge und von Bella's innere verückt... ich bin richtig durcheinander.
ich glaube diese intensive art von gefühlen haben mir gefehlt.. schämm, und weggg
Heheh demek dag aslani...Kim yardim etti sen onu deviririken.. Sakin edvard deme inanmam cunku o benimleydi butun gun. Biz birlikte masum masum geyik avliyoruz.Biraz yeniyimde bu islerde. Ben de bu gece bitiririm.Bitmemesi icin dua ediyoruma ma sagina bakiyorum soluna bakiyuorum ama gerisi yok kitabin..ladybug yazdı:
Selam Twilightcilar.
Biraz once bir dag aslani avlayip geldim. heh heh
Neyse, 561. sayfadayim. Belki bu gece biter.
Orta kisimlari birazcik sIkIci buldugumu soylemek istiyorum.
Sonlara dogru yine hizlandi diger kitaplarda oldugu gibi.
Ya hersey tamma hepsi guzelde, bizim Breaking Down partisine gidecek olan wampirella hicbir sey anlatmamis. Nesliiii! Noldu ? Hani partiyi basacaktin? Hani Edwardi cekip kurtaracaktin, genclere tas cikartacaktin..Ayrinti bekliyuoruz usta!
Bu resimlerde Jake ne kadar tifil yahu..Bu bir de buyiuyo kurt adam olacak yani..Nasil yapoacaklar filmde bu cocugu buyutmeyi hic anlamiyorum.Gerciikinci film ancak 2010 da cekilir biraz olsun buyur ama nasil? Bu arada o en harika kotu vampirin peruksuz halini gordun mu Mevhibe? quote]
ladybug yazdı:
Jacob'a bakin
Dunyada ki en harika kotu vampir.
[/quote]
ALlah sonumuzu hayir etsin zatyen..Yakinda ortaokul cocuklarina kadar dusecegiz bu gidisle. 30 yas ustu sendromu bunlar sanirsam..keisn stephanie de de bizim sendromdan var. Baksana dunyayi kasti kavurdu kadin.S!BEL yazdı:
Dun gece bitirdim kitabi.
Genel olarak begendim ama manyak derece de guzeldi diyemiycem.
Edward muhtesemdi her zaman ki gibi.
Jacob'i werewolflari daha cok seviyorum artik. Ona eminim.
Okuyun kendiniz karar verin anacim.
uleyn niye liseli kiz olalim, edwardin ve jamesin bizden kac yas büyük oldugunu unutuyosunuz galiba jake de öyle , werwolflar, insalnlardan daha hizli yaslanmiyormu HIIII??serpil-hale-hande yazdı:
ALlah sonumuzu hayir etsin zatyen..Yakinda ortaokul cocuklarina kadar dusecegiz bu gidisle. 30 yas ustu sendromu bunlar sanirsam..keisn stephanie de de bizim sendromdan var. Baksana dunyayi kasti kavurdu kadin.S!BEL yazdı:
hem resimleri mev koymus ben olsam bende koyardim