336. Sayfa - Toplam 652 Sayfa var BirinciBirinci ... 236286326334335336337338346386436 ... SonuncuSonuncu
Toplam 6520 sonuçtan 3.351 ile 3.360 arasındakiler gösteriliyor.

Re: taze haber :P

aaa senin için o kadar sayid resmi bulduk koyduk daha da kınayacaksan kına bea!)))))))

seyda&oguz yazdı:
    handevrem yazdı:
    yada sayid vurulmuş kanı hugonun üzerine bulaşmış...
    sahende yazdı:
    hatta bir yorum daha yapayım ben, sait ile birlikte çıkmışlardı ya evden hugo, sait dışarıda 1 kişiyi öldürdüğünü kendilerini izlediklerin söylemişti.
    İşte bu çekilen bölüm evden dışarı çıktıktan sonra olanlarla ilgili demek tehlikeli şeyler olmuş hugo vurulmuş.
    sus şşşşş nı demek enısteye yakıstırılmı ole sey ...cık cıkk cıkk kınarım senı heee...

coşmuşsunuz kızlar, ne güzel

ne güzel, daha 4-5 ay var yeni sezona bunlar şimdiden bizi iyice meraklandırmak için resimleri basına vermişler, ohhh... Gösterip elletmiyolar yaaaa

sahende yazdı:
    normal zamanda sen bunu asla atlamazdın, iyisin di mi.
    yoksa kafan biraz karışık filan mı.
    handevrem yazdı:
    aaa evet
    sahende yazdı:
    handevrem yazdı:

hiç yani)))
    sahende yazdı:
    ..olabilir bilmiyoruz artık o kısmını görücez yakında.
    Bir şey kalmadı yaw 6 ay kadar bekliycez
    5.sezon setten ilk görüntüler
    (hugonun üzerindeki kan nedir çok merak ettim)

bu resim ilginç bir resim hemen sana açıklayayım.
    Hugo bayağı bir zor rol oynayacak burada ya kaza geçirecek ya çatışma ya da başka birşey bilemem .
    Bildiğim gerçek hugo yerine dublör tutmu, hugonun hemen arkasına bakarsan dublörünü görürsün gözlüklü olan.

Yeni haber, özellikle Şeyda'ya:
    Sayid'imiz film çevirmiş, ama gösterim zamanı henüz belli değil

AnimalsFilm Detayı

0 kişi eklemiş
    Kimler Eklemiş?Filmi Oylayın: 0.0/5 (0) kişi
    Yapım : 2008, ABD
    Tür : Korku
    Senaryo : John Skipp (Kitap), Craig Spector
    Oyuncular : NAVEEN ANDREWS, Nicki Aycox, Eva Amurri, Marc Blucas, Bart Johnson, Andy Comeau, Mark Elias
    Yapımcı : Bill Borden, Barry Rosenbush
    Görüntü Yönetmeni : Matthew Williams
    Müzik : Alan Brewer

Sawyer

hem dövmeli hem top sakallı, nasıl????

[img align=left]http://www.annecocuk.com/modules/xcgal/albums/userpics/38157/normal_sawyer1.jpg[/img]

[img align=right]http://www.annecocuk.com/modules/xcgal/albums/userpics/38157/normal_sawyer2~0.jpg[/img]

şahende, pes yani.. ne kadar dikkatlisin yahu

ay ne rolü ki acaba o, aynı şişmanlıktaki hangi adan hugo'nun yamadığını yapacak, ya da soruyu değiştirirsem aynı şişmanlıktaki aynı adam hugo'nun ne yapamadığını yapacak

Stand up 2 cancer

bizimkileri izlemek için, hatta belki yardım etmek için:

www.vtunnel.com üzerinden youtube sitesin erişip - Stand Up to Cancer - Promo Video 2 with the LOST Cast - yazmanız yeterli olacak.

medip yazdı:
    şahende, pes yani.. ne kadar dikkatlisin yahu

ay ne rolü ki acaba o, aynı şişmanlıktaki hangi adan hugo'nun yamadığını yapacak, ya da soruyu değiştirirsem aynı şişmanlıktaki aynı adam hugo'nun ne yapamadığını yapacak
    inan ki aynı şeyi ben de düşündüm ve şöyle birşey buldum.
    Hugo baş kahramanlardan ve kiloluda düşer müşer birşey olursa çekimin devamını getiremez o yüzden her ihtimale karşı böyle bir önlem almış olabilirler dedim.

shushu yazdı:
    coşmuşsunuz kızlar, ne güzel

ne güzel, daha 4-5 ay var yeni sezona bunlar şimdiden bizi iyice meraklandırmak için resimleri basına vermişler, ohhh... Gösterip elletmiyolar yaaaa

sahende yazdı:
    normal zamanda sen bunu asla atlamazdın, iyisin di mi.
    yoksa kafan biraz karışık filan mı.
    handevrem yazdı:
    aaa evet
    sahende yazdı:
    handevrem yazdı:

hiç yani)))
    sahende yazdı:
    ..olabilir bilmiyoruz artık o kısmını görücez yakında.
    Bir şey kalmadı yaw 6 ay kadar bekliycez
    5.sezon setten ilk görüntüler
    (hugonun üzerindeki kan nedir çok merak ettim)

bu resim ilginç bir resim hemen sana açıklayayım.
    Hugo bayağı bir zor rol oynayacak burada ya kaza geçirecek ya çatışma ya da başka birşey bilemem .
    Bildiğim gerçek hugo yerine dublör tutmu, hugonun hemen arkasına bakarsan dublörünü görürsün gözlüklü olan.
    şule lost bizi böyle yaptı işte.
    tek bir kareden ne senaryolar çıkarıyoruz artık di mi

Re: Sawyer

hemde süperman)))
    shushu yazdı:
    hem dövmeli hem top sakallı, nasıl????

[img align=left]http://www.annecocuk.com/modules/xcgal/albums/userpics/38157/normal_sawyer1.jpg[/img]

[img align=right]http://www.annecocuk.com/modules/xcgal/albums/userpics/38157/normal_sawyer2~0.jpg[/img]

Re: Sawyer

arkadaşlar belki biraz geç kalmış bir haber, bilemiyorum;

sezon 5 in ana oyuncu kadrosunun ilk parçası (ne demekse?) tamamlanmış ve yeni bir hanım katılmış karakterin adı İlana ve karakter için "odak" deniyor asıl adı Zuleikha Robinson

We've been hearing about several new Lost characters, some of whom are likely on the smaller side, but now EW.com's Michael Ausiello reports that the first piece of "major casting" has been done for Season 5. The new addition is Zuleikha Robinson, who will be playing a character named Ilana, whom Ausiello describes as pivotal.

tv.ign.com

Aynı siteden başka bir haber;

Sezon 5 in ikinci bölümünde Ana lucia yı tekrar görecekmişiz- detay vermemişler ancak bu hugonun ölüleri görmesi ile ilgili ve aynı zamanda Hugonun babası sanırım bu bölümün başrolündeymiş dolayısıyla bu bölüm Hugo odaklı olabilirmiş..

"EW.com's Michael Ausiello now reports that Rodriguez will appear in the second episode of Season 5. No details are known yet, including whether this could potentially set the stage for more episodes. Ausiello notes that Cheech Marin is also guest starring on that episode, meaning it's likely focusing on Hurley, since Marin plays his father. Last season established that Hurley is seeing visions of the dead, which certainly is one potential way Ana Lucia may appear again. We'll find out early in 2009…"

Tahminleri alayım)??