333. Sayfa - Toplam 563 Sayfa var BirinciBirinci ... 233283323331332333334335343383433 ... SonuncuSonuncu
Toplam 5622 sonuçtan 3.321 ile 3.330 arasındakiler gösteriliyor.
  1. Re: ...TWILIGHT-ALACAKARANLIK SERISI...

Bitirdin demek. Heyoo..

Trdekiler de okusun bitirsin de spoiler korkusu cekmeden konusalim artik.. BD benimde favorim Vicky cim. Hele balayi, evlilik bolumleri, kitabin son bolumleri ... Ahh ahh!!!
    Zey.neP yazdı:
    S!BEL yazdı:
    ladybug yazdı:
    Eee Edward 100 bilmem ac yasinda. Jacob ve Bella yasit sayilir.

Normal yani.

Ben zaten bu kitaptan sonra Jacob'i daha cok sevdim, onceden o kadar cok sevmiyordum. Anliyordum onu ama kiziyordum da.

Ben balayi kesilince anladim ne oldugunu. Iste o zaman sinir oldum. Hic hosuma gitmedi nedense. Bilmiyorum niye.
    jake olan antipatim yikilmis saniyordum , yikildi da aslinda
    ama su var ki kurtadam bilir kardesim mevhibe bu cocuk gercekten fazla teeneger, habire kavga etmek birilerine saldirma derdinde.
    yani vampirinde , kurtadaminda olgunu makbul kabul etmek lazim
    ben burda oyalnirken zeynep kesin bitirmistir, bu defa agirdan aliyorum.
    bu sabah bitiridim
    harikaydi bu kitabi 3. kadar sevdim.
    en sevdigim 1. ama hala
    yorum yapmak istiyorum yapamiyorum. bitir cabuk sibel.
    fatma anlamasin diye almanca yorumlariz azicik

Re: ...TWILIGHT-ALACAKARANLIK SERISI...

kime ilk önce yanit verecegimi sasirdim, kalbim sIKIsti a dostlar... Jake bu defa beni cok üzdü. tanrim o nasil anlatim, cok üzüldüm Onun icin
    bella ondan hersey icin özür diledikten sonra, Jake in düsündükleri.. Bella yi insan haliyle görecegi son saatleri düsünmesi ve baskasi olacagina inanmasi yikti beni )
    basindan beri vampir olmasini istemiyordum, ED ve jake hakliydilar ama kader aglarini örmüstü bir kere

ben baska bir seyler yazicaktim nerelere gelmisim

Zeynep cim hakkaten vampir gibisin bu kadar sogukkanli olmussun, insan bitirdim demek icin aksam olmasini mi bekler. sabahtan beri hem okuyor hem yaziyorum
    cenem düstü, bende begenerek okuyorum viktoria cim.

Serpillllllllll
    sen bana leah derken ben tabi bilmedigim icin olayim mi acaba demistim. seni kiniyorum.
    bana menapozlu leahi uygun görmüssün, yaziklar olsun.
    saka tabi begendim Leahi, esasli kurtkadinmis )

3. Re: ...TWILIGHT-ALACAKARANLIK SERISI...

S!BEL yazdı:

Serpillllllllll
    sen bana leah derken ben tabi bilmedigim icin olayim mi acaba demistim. ama seni kiniyorum.
    bana menapozlu leahi uygun görmüssün, yaziklar olsun.
    saka tabi begendim ben leahi, esasli kurtkadinmis )
    Allah seni ne etmesin emi..Ciddi ciddi birsey yazacak diye okuyorum..Menopozlu leah yazisini gorunce elimdeki kahveyi ekrana puskurttum. Begendiysen Leah ol abi..Bencede esasli kadin..Hayata bakis acisi, ciddiye alisi falan senin tarzina benziyor ..Yoksa gel Tanyanin bacisi ol derdik di mi..

4. Re: ...TWILIGHT-ALACAKARANLIK SERISI...

Jake konusudna da katiliyorum.Ah o dogum aninda ne kadar uzulmustum ona. YAzik Bella olurken artik gozunden akan yaslari bile saklamadim.edwardim askimda cok uzuluyordu dogal olarak ama Jake in kendi bakis acisiyla olan uzuntusu daha cok etkiledi beni.Ve jake i gel de sevme simdi dedim.

Ha gayret Sibel.Simdi en guzel bolumlere geliyorsun..Mevhibenin nefret ettigi ama benim hem komik buldugum hem de severek okudugum bolumler.
    S!BEL yazdı:
    kime ilk önce yanit verecegimi sasirdim, kalbim sIKIsti a dostlar... Jake bu defa beni cok üzdü. tanrim o nasil anlatim, cok üzüldüm Onun icin
    bella ondan hersey icin özür diledikten sonra, Jake in düsündükleri.. Bella yi insan haliyle görecegi son saatleri düsünmesi ve baskasi olacagina inanmasi yikti beni )
    basindan beri vampir olmasini istemiyordum, ED ve jake hakliydilar ama kader aglarini örmüstü bir kere

ben baska bir seyler yazicaktim nerelere gelmisim

Ay çok güldürdün beni Serpil, Allah da seni güldürsün...

Ben bu kadar geç kalınca karakter filan kalmaz elbet bana, baksana Edward'ın pabucunu bile kaptırmışız.

Ben olsam olsam Alice olmak isterdim burada düşündüm de, niyeyse onu en çok yakın buldum kendime...

Ben de çok sevdim Breaking Dawn'ı. Evet Jake bile şekerdi, önce 2. kısmını beğenmesem de sonra alıştım, Jake'in duygularını, orada yanan, biten Edward'ı, neyi neden yaptığını tam olarak anlayamadığımız, ilk kez bize de bu kadar düşüncelerini kapatan Bella'yı daha iyi anladık...

Ben en çok Edward'ı anladım o başka...

Neyse Türkçesi de çıksın, okusun arkadaşlar da daha rahat konuşalım...

Ben bu aralar Twilightsaga forumlarını da beğenerek takip ediyorum. Orada kitapları tartıştıkları alanlar fena değil...

Oğlanı yatırıyım geliyorum...

Irem fanfiktion sitesi gercekten harika ben o sitenin almanca versiyonundan bir cok twilight hikayesi okudum.

özelikle bir kac kisinin yazdiklarini cok basarili bulmustum, hele bir tanesi vardi ki stephenie sanirsin ve daha cüretkar edward bella sahneleri yazmisti.

ingilizce sayfasindan bir ceviri okudum, eglenceliydi tavsiye ederim.
    link bulamam ama adi : 10 Steps To Seducing Your Hot Virgin Vampire BF

yazarin nicki : halojones

cok güleceksin eminim )

Evet işte o daha önce verdiğin link zaten

8. Re: ...TWILIGHT-ALACAKARANLIK SERISI...

Hatirladigim kadariyla karakterlerin dagilimin yazayim Iremcim..

Bella: Ohom ohom bendeniz imzamdan da anlasilacagi uzere :roll:
    Esme: Neslihan(serendipity)
    Nessie-Renesmee: Mevhibe
    Rosalie: Selay yeni anne
    Alice: Kimdi yahu??
    Angela: Gulhan
    Tanya: Hain, kiskanc efab-Fatma
    ReneeS.. (s// kismi Sue dan geliyor): Burcin(Arkadas mono takilanlari siddetle kinar ayrica )
    Edwardin pabucu yani Leah yani o ne isterse artik : Sibel (az kaldi dovecek beni )
    Victoria: Zey.nep
    Unuttugum kim kaldi kizlar

9. Re: ...TWILIGHT-ALACAKARANLIK SERISI...

S!BEL yazdı:
    Irem fanfiktion sitesi gercekten harika ben o sitenin almanca versiyonundan bir cok twilight hikayesi okudum.

ingilizce sayfasindan bir ceviri okudum, eglenceliydi tavsiye ederim.
    link bulamam ama adi : 10 Steps To Seducing Your Hot Virgin Vampire BF

yazarin nicki : halojones

cok güleceksin eminim )
    Evet cok komik ve guzeldi o..Bana da okutmustu Sibel vampirellasi. Sonra o siteden degisik hikayeleri de okumustum bizimkilerle ilgili ama en guzeli buydu.

serpil-hale-hande yazdı:
    ReneeS.. (s// kismi Sue dan geliyor): Burcin(Arkadas mono takilanlari siddetle kinar ayrica )
    Arkadaş markadaş ne oluyor kızım? Tamam mono takılıyorsun daha aklın yerine gelmedi ama arkadaş markadaş olmuyor ama