332. Sayfa - Toplam 563 Sayfa var BirinciBirinci ... 232282322330331332333334342382432 ... SonuncuSonuncu
Toplam 5622 sonuçtan 3.311 ile 3.320 arasındakiler gösteriliyor.

Re: ...TWILIGHT-ALACAKARANLIK SERISI...

İrem_Dönmez_Güç yazdı:
    İyi ki varsınız kızlar, ve siz sanal değilsiniz
    kesinlikle degiliz Irem, hepimiz kitalar arasi Edward -Bella askini yasatiyoruz )
    sanal olanlar gelip bizim gibi burda uslu uslu yazismaz zaten, onlari genelde görürüz cogunlukla konulari reality showu gibidir. .
    bencede forumu okumaya devam et, eskiden burada cok vakit gecirirdik.. tabii yine öyle olacak pek yakinda
    unutmadan, BD yi okudun mu ??

...
    ...

@ Fatma dedigin gibi yapiyorum. yavas okuyorum fakat yinede ortalarina geldim.
    Rosalie nin Jakop'la ugrasmasini okumalisin elleriyle yemek yapiyor ama nasil, ilk defa bu seride kahkaha attim )

BD nin filmini düsünemiyorum, ayni senarist mi devam edecek acaba ?
    asil onun isine son vermeliydiler. kitabin özetini cikarirsa yönetmen napsin. bir filmde senaryo en önemli parcadir. filmin beyni gibi, bence yönetmeni bosuna harcadilar.

Foruma katilamam kitabi okuyamam ama filimlerini
    izleyecegim forumu okuyorum arada bir heyecan verici
    simdi ben forumu en bastan okuyamam tabi bunun ilk
    bölümünün adini bana yazarsaniz sevinirim almanca tabiki
    tamam tamam kizmayin hepiniz seviyorum iste

simdi kitabi okurken epey basinizi agritacagim, mazur görürsünüz degil mi )

Jake yapti yine Jake ligini , hih dedim o kadar kindarsin ama kindarligin bile Aston martin markasini farketmeni engeleyemedi.
    birde sasiyor Edwad in arabayi vermesine, sanki arabani maddi degeri cokta umrundaydi.. pehh
    Jake kim daha cok aci cekiyoru kiyaslamakla mesgul.., ya ben ona yine kizdim elimde degil... tam evet secme haklari elinden alinmis, mazlum bir seven diyorum gidiyor cocuk cocuk hareketler yapiyor

Nartaneleri yazdı:
    burasi senin kafani gercekten karistirmis Günseli, tam anlamadim filmi izlerim diyorsun de mi

bence kitabini oku önce, ayol heryan BIS(s) ZUM MORGENGRAUEN kitaplariyla yikiliyor. hemen bir tane al ve oku lütfen. tabi filmde vizyonda onuda izlersin de bence kitabi cok seveceksin.
    sinirlerine, evdeki kaosu atlatmana cok iyi gelicek.
    ich gebe dir 100% garantie, du wirst es lieben.

5. Re: ...TWILIGHT-ALACAKARANLIK SERISI...

S!BEL yazdı:
    ladybug yazdı:
    Eee Edward 100 bilmem ac yasinda. Jacob ve Bella yasit sayilir.

Normal yani.

Ben zaten bu kitaptan sonra Jacob'i daha cok sevdim, onceden o kadar cok sevmiyordum. Anliyordum onu ama kiziyordum da.

Ben balayi kesilince anladim ne oldugunu. Iste o zaman sinir oldum. Hic hosuma gitmedi nedense. Bilmiyorum niye.
    jake olan antipatim yikilmis saniyordum , yikildi da aslinda
    ama su var ki kurtadam bilir kardesim mevhibe bu cocuk gercekten fazla teeneger, habire kavga etmek birilerine saldirma derdinde.
    yani vampirinde , kurtadaminda olgunu makbul kabul etmek lazim
    ben burda oyalnirken zeynep kesin bitirmistir, bu defa agirdan aliyorum.
    bu sabah bitiridim
    harikaydi bu kitabi 3. kadar sevdim.
    en sevdigim 1. ama hala
    yorum yapmak istiyorum yapamiyorum. bitir cabuk sibel.
    fatma anlamasin diye almanca yorumlariz azicik

6. Re: ...TWILIGHT-ALACAKARANLIK SERISI...

İrem_Dönmez_Güç yazdı:
    Ya ne güzel oldu Almanya'da geç çıkması bu kitabın Yeniden hareketlendi forum.

Bu hareketlenme film çekimlerinin başlamasına kadar idare eder, sonra filmden haberler gelir, sonra da Türkçesi çıkar, böylelikle yazı getiririz, belki bu arada Stephanie ablam da bize bir güzellik yapar, bu kadar revaşta iken bu yıl bitmeden Midnight Sun sürprizi ile gelir... Ah keşke... 40 kez söylersek olurmuş, aklın yolu birdir, ardında bu kadar çok kazanç varken, devam etmez bu çekimserliğe, tamamen duygusal yaklaşır inşallah...

Bu arada ben bu formu okuyorum, daha 120. sayfadayım. Ne kadar geri kalmışım, benim son bir aydır yaşadıklarımı hissettiklerimi siz son 6 aydır yaşamış, enine boyuna tartışmışsınız, ne güzel yalnız olmadığını bilmek, ne kadar güzel bu bir gariplikse bile hep beraber paylaşmak.

Son 3 gündür beni en çok bu forum güldürüyor, eşim artık tamamen kaybettik İrem'i gözüyle bakıyor. Kitaplar bitti, şimdi en az onlar kadar kendimi kaptırdığım bir forum var, en az kitabı okuduğum kadar keyif alıyorum ben bu forumdan...

İyi ki varsınız kızlar, ve siz sanal değilsiniz
    evet kesinlikle sanal degiliz
    diger forumlari okuyup bunalima girdikten sonra gelip buraya biraz kafa dagitiyorum.....

iyiki sende varsin irem ve iyiki aramiza katildin

forum aslinda bir kac haftaya kadar cok hareketliydi, yavasladik biraz ama bundan sonra canlanir yine

Okudum Sibel'cim,

Hatta Breaking Dawn'ı okuduktan sonra diğer kitapların da ingilizcelerini okudum, o kadar kötü ki çevirileri, 4. kitapta anladım ingilizcesini görünce...

Evet şimdi sizinle tartışırız 4. kitabı, sonra türkçesi çıkar, tekrar tartışırız. Güzel olur güzel...

Ben şimdi senin bir ara verdiğin fanfiction sitesini okuyorum. Adamlar karakterleri irdelemiş, henüz başındayım ama fena gitmiyor hikaye. Bakalım...

Ben en çok son 150 sayfasını beğendim serinin... Çok güzel bağlandığını düşündüm öykünün...

Neyse bitirin de tartışalım, enine boyuna...

Sonra da bu seri neden bu kadar etkiledi bizi onu irdeleyelim...

S!BEL yazdı:
    Nartaneleri yazdı:
    burasi senin kafani gercekten karistirmis Günseli, tam anlamadim filmi izlerim diyorsun de mi

bence kitabini oku önce, ayol heryan BIS(s) ZUM MORGENGRAUEN kitaplariyla yikiliyor. hemen bir tane al ve oku lütfen. tabi filmde vizyonda onuda izlersin de bence kitabi cok seveceksin.

Simdi kac tane kitap var önce sen onu söyle
    bir taneyse okurum Sibel kitap okumaya firsat buluyormusun diye bi sorsana yazdigin gibi evdeki kaosla
    ugrasmaktan söz vermeyim kitap okumayi özledim valla

9. Re: ...TWILIGHT-ALACAKARANLIK SERISI...

Basliga renk kattin Iremcim.. Tekrar hosgeldin.

BD benim en sevdigim kitaptir Alcakaranlikrtan sonra. COk cok severek okumustum. Hatta sdimdi Sibel le Zeynep alattikca tekrar okuyasim geldi. Jacoba bile isinmistim bu kitapta.

Ingilizceler konusunda kesinlikle cok haklisin.Ben Twilighti ingilizcesini bitirince bir de turkjce cevirisini okumustum Dharma cevirisini. Aman ALlahim!! ingilizcedeki verilen duygulkarin hic biri turkcede yoktu. O halde bile tr de ne kadar sevildi dusunsene. Birde bunun original halini okusalardi halleri ne olurdu. Sen tam bir TW ci olup bu basligi basindan sonuna kadar okuyorsun ne guzel . O yuzden hepimzin dusuncelerini az cok kavramsisndir.

Zeynep bitirdi BD yi ..Sibelde bu aksma bitirir. Gerci o uc kitabi iki gunde bitirme rekoru kirmis bir TW ci olarak gec bile kaldi ama agirdan aliyor sanirim. Nesliyle Mev de glesin enine boyuna konusalim.

BU arada kendine bir karakter sec.Sibele birsey begendiremedik.Leah olsun dedik yok illede Edwarda yakin birisi olmam lazim dedi.Pabucu olmaya karar verdi.

Sana da acilen bir karakter bulmmaiz lazim burada daha cok gormek icin.
    İrem_Dönmez_Güç yazdı:
    Okudum Sibel'cim,

Hatta Breaking Dawn'ı okuduktan sonra diğer kitapların da ingilizcelerini okudum, o kadar kötü ki çevirileri, 4. kitapta anladım ingilizcesini görünce...

Evet şimdi sizinle tartışırız 4. kitabı, sonra türkçesi çıkar, tekrar tartışırız. Güzel olur güzel...

Ben şimdi senin bir ara verdiğin fanfiction sitesini okuyorum. Adamlar karakterleri irdelemiş, henüz başındayım ama fena gitmiyor hikaye. Bakalım...

Ben en çok son 150 sayfasını beğendim serinin... Çok güzel bağlandığını düşündüm öykünün...

Neyse bitirin de tartışalım, enine boyuna...

Sonra da bu seri neden bu kadar etkiledi bizi onu irdeleyelim...

10. Re: ...TWILIGHT-ALACAKARANLIK SERISI...

Nartaneleri yazdı:
    S!BEL yazdı:
    Nartaneleri yazdı:

Simdi kac tane kitap var önce sen onu söyle
    bir taneyse okurum Sibel kitap okumaya firsat buluyormusun diye bi sorsana yazdigin gibi evdeki kaosla
    ugrasmaktan söz vermeyim kitap okumayi özledim valla
    Gunseli,

bu basligin ilk mesajinda tum bilgiler var canim.. Almanca isimlerini SIbelle Zeynep verir sana ama kitaba baslasan zaten birakamzsin. COk etkiliyor cunku.