Uleyn anladığım kadarıylan Bella balayında bile Edwardımın burnundan getirmiş
Oku ve gor.efab yazdı:
Epsilon yayinevinden cikiyor kitaplar ya Fatma. Sorsana oraya ne zaman cikacagini son kitabin. Ben ne zaman cikacak emin degilim.
jake olan antipatim yikilmis saniyordum , yikildi da aslindaladybug yazdı:
Eee Edward 100 bilmem ac yasinda. Jacob ve Bella yasit sayilir.
Normal yani.
Ben zaten bu kitaptan sonra Jacob'i daha cok sevdim, onceden o kadar cok sevmiyordum. Anliyordum onu ama kiziyordum da.
Ben balayi kesilince anladim ne oldugunu. Iste o zaman sinir oldum. Hic hosuma gitmedi nedense. Bilmiyorum niye.
ama su var ki kurtadam bilir kardesim mevhibe bu cocuk gercekten fazla teeneger, habire kavga etmek birilerine saldirma derdinde.
yani vampirinde , kurtadaminda olgunu makbul kabul etmek lazim
ben burda oyalnirken zeynep kesin bitirmistir, bu defa agirdan aliyorum.
telefon mu açayım. Param mı gitsinladybug yazdı:
Oku ve gor.efab yazdı:
Epsilon yayinevinden cikiyor kitaplar ya Fatma. Sorsana oraya ne zaman cikacagini son kitabin. Ben ne zaman cikacak emin degilim.
Fatma bakindim , yeni habere göre : mayis basi deniyor.
yani sen kendini 2 ay olarak hazirla.
eger dayanamazsanda türkce ceviri yapan birisi var, onun amatör cevirierini buluruz . ama bence bekle. benim yaptigim hatayi yapma.
Email denen birsey var, cahil Tanya.
efab yazdı:
Oku ve gor.efab yazdı:
E adam kurt. Kavga etmek dogasinda var, kani kayniyor cocugun, ne yapsin
Edward'in yasi kemale ermis diycem ama aslinda bir vampir icin o bile genc sayilir.
S!BEL yazdı:
jake olan antipatim yikilmis saniyordum , yikildi da aslinda
ama su var ki kurtadam bilir kardesim mevhibe bu cocuk gercekten fazla teeneger, habire kavga etmek birilerine saldirma derdinde.
Ya ne güzel oldu Almanya'da geç çıkması bu kitabın Yeniden hareketlendi forum.
Bu hareketlenme film çekimlerinin başlamasına kadar idare eder, sonra filmden haberler gelir, sonra da Türkçesi çıkar, böylelikle yazı getiririz, belki bu arada Stephanie ablam da bize bir güzellik yapar, bu kadar revaşta iken bu yıl bitmeden Midnight Sun sürprizi ile gelir... Ah keşke... 40 kez söylersek olurmuş, aklın yolu birdir, ardında bu kadar çok kazanç varken, devam etmez bu çekimserliğe, tamamen duygusal yaklaşır inşallah...
Bu arada ben bu formu okuyorum, daha 120. sayfadayım. Ne kadar geri kalmışım, benim son bir aydır yaşadıklarımı hissettiklerimi siz son 6 aydır yaşamış, enine boyuna tartışmışsınız, ne güzel yalnız olmadığını bilmek, ne kadar güzel bu bir gariplikse bile hep beraber paylaşmak.
Son 3 gündür beni en çok bu forum güldürüyor, eşim artık tamamen kaybettik İrem'i gözüyle bakıyor. Kitaplar bitti, şimdi en az onlar kadar kendimi kaptırdığım bir forum var, en az kitabı okuduğum kadar keyif alıyorum ben bu forumdan...
İyi ki varsınız kızlar, ve siz sanal değilsiniz
bu kadar akıl vereceğine nolu sanki benim için sorup öğreniverseydin N....e Jacopla ilgili bişi olsa 10 kere öğrendiydin di meeladybug yazdı:
Email denen birsey var, cahil Tanya.
efab yazdı:
Oku ve gor.efab yazdı:
Sibel tadını çıkara çıkara, içine sindire sindire oku. Sonra insanın eli boş kalıveriyorladybug yazdı:
E adam kurt. Kavga etmek dogasinda var, kani kayniyor cocugun, ne yapsin
Edward'in yasi kemale ermis diycem ama aslinda bir vampir icin o bile genc sayilir.
S!BEL yazdı:
jake olan antipatim yikilmis saniyordum , yikildi da aslinda
Jake yi tipinden midir nedir sevemiyorum ben Aslınca Jake de kızmıyorum. Çıban başı Bella. HEr ikisine de seni seviyorum diyor. Bu salaklar da sanki başka kız yok gibi(mesela ben )Bella'ya takılıp kalmış :roll: