Güzellik başa dert Lillycan. İşte böyle kıskanıyor sonra kurtadamım benimladybug yazdı:
Ay gulecem Burcin kusuruma bakma.
Yanlız koca kurtadam oldu ya acaba diyorum ondan mı bu lafı
Güzellik başa dert Lillycan. İşte böyle kıskanıyor sonra kurtadamım benimladybug yazdı:
Ay gulecem Burcin kusuruma bakma.
Orada ki dans benim komigime gitmistir hep Fleur'cum. Aslinda Harry ve Parvati komigime gitmistir. Ikisi de cok beceriksizler.harry_potter yazdı:
Hani bayıldım dediğim bir walz vardı ya size müziğinin kısa yolunu atmıştım. Onu dinledim, izledim. Harikaydı. Bu arada Ginny Neville ile çok güzel dansettiniz. Luna'nın neden Neville ile evlendiği anlaşılıyor. Romantik ikili Neville ve Luna
Yok yok kesin guzelligindenharry_potter yazdı:
Güzellik başa dert Lillycan. İşte böyle kıskanıyor sonra kurtadamım benim
Bugün gittiğimde Harry hakkında kötü birşey yazmayacağım diye teskin ediyorum kendimi ama dayanamıyacağım yazacağım yine birşey daha.ladybug yazdı:
Orada ki dans benim komigime gitmistir hep Fleur'cum. Aslinda Harry ve Parvati komigime gitmistir. Ikisi de cok beceriksizler.
İnsan o dansta rolüne girer biraz ya. Tamam dansettiğin sevdiğin kız olmasa da sonuçta dans ediyorsun değil mi? Sınıf arkadaşınla dans ediyorsun ama dansı layıkıyla yapmaya çalışan biri izlenimi vermen lazım değil mi?
Bu yüzden ben Harry ve Patil'e bakmadım zaten. Genel olarak o sahne güzeldi.
Bu arada Ateş Kadehi'nin yönetmeni David Yates değildi değil mi? Çünkü Hermonie hiç histerik oynamamış
Yonetmenler:
Chris Columbus - Philosopher's Stone ve Chamber of Secrets
Alfonso Cuarón - Prisoner of Azkaban
Mike Newell - Goblet of Fire
David Yates - Order of the Phoenix, Half-Blood Prince ve Deathly Hallows
Belli zaten Lillycim. David Yates kesinlikle konu bütünlüğünü sağlayamıyor. Zümrüdüanka Yoldaşlığı'nda çok daha fazla hissediliyor.ladybug yazdı:
Ates kadehini Mike Newell yonetti.
Bir de David işin çok ucuzuna kaçıyor. Ciddi paralar dönüyor ortalıkta ama David neredeyse sihirsiz sihirbazlık filmi çekiyor. Birçok şeyi ben kitaptan kendim hayallerimle ekliyorum filme
Ben 3. filmi cok sevdim. Nedendir bilmiyorum ama sanirim en cok hosuma giden film diyebilirim Azkaban Tutsagi icin. SOn filmi de sevdim.harry_potter yazdı:
Belli zaten Lillycim. David Yates kesinlikle konu bütünlüğünü sağlayamıyor. Zümrüdüanka Yoldaşlığı'nda çok daha fazla hissediliyor.ladybug yazdı:
Ates kadehini Mike Newell yonetti.
Bir de David işin çok ucuzuna kaçıyor. Ciddi paralar dönüyor ortalıkta ama David neredeyse sihirsiz sihirbazlık filmi çekiyor. Birçok şeyi ben kitaptan kendim hayallerimle ekliyorum filme
Islerinin aslinda cok zor oldugunu da kabul etmemiz lazim Burcin'im. Melez Prens'in sesli kitabini aldim 27 saat suruyor.
Dusunsene 27 saatlik kitabi 2.5 saate sigdirmaya calisiyorlar. Bir suru seyin kacmasi gayet dogal. Bence iyi is cikariyorlar. Bu yuzden kitaplarin da tadi baska zaten.
Ben de en çok Alfonso'nun filmini beğendim. Azkaban'dan sonra da Sırlar Odası'nı beğendim.ladybug yazdı:
Yonetmenler:
Chris Columbus - Philosopher's Stone ve Chamber of Secrets
Alfonso Cuarón - Prisoner of Azkaban
Mike Newell - Goblet of Fire
David Yates - Order of the Phoenix, Half-Blood Prince ve Deathly Hallows
Öyle ama yine de sanki iyiden kötüye doğru gidiyor yönetmenler.ladybug yazdı:
Ben 3. filmi cok sevdim. Nedendir bilmiyorum ama sanirim en cok hosuma giden film diyebilirim Azkaban Tutsagi. SOn filmi de sevdim.
Islerinin aslinda cok zor oldugunu da kabul etmemiz lazim Burcin'im. Melez Prens'in sesli kitabini aldim 27 saat suruyor.
Dusunsene 27 saatlik kitabi 2.5 saate sigdirmaya calisiyorlar. Bir suru seyin kacmasi gayet dogal. Bence iyi is cikariyorlar. Bu yuzden kitaplarin da tadi baska zaten.
Yok bence kitaplar gittikce uzadigi icin isleri zorlasiyor. Ates Kadehini de iki film yapmayi dusunup vazgecmisler.harry_potter yazdı:
Öyle ama yine de sanki iyiden kötüye doğru gidiyor yönetmenler.
Son kitabi neyse ki iki film yapacaklara yoksa cok kotu olurdu. Neredeyse atlanacak birsey yok gibi kitapta. Hepsi onemli ve guzel.