Geciktirdiğim için özür dilerim..
Kusura bakmayın ..
İnanın geç farkettim..
Kusura bakmayın ..
İnanın geç farkettim..
saara-yıldırım yazdı:
Kusura bakmayın ..
İnanın geç farkettim..
Geç olsun, güç olmasın.
hadi bakalım son sekiz
Son 6
sevgili harry poter, bilgi gönderenlerin listesine baktım da, 60, 70.. derken 88'i bulmuşuz... keşke 100'ü tammalayabilsek en azından, daha iyi olurdu gibi geliyor..harry_potter yazdı:
Bu arada bilgilerini vermiş ve sabırla bekleyen arkadaşlara da çok teşekkür ederim.
Sonuçta hala Çocuk İstismarı ile ilgili adım attığımızı bilmeyen arkadaşlarımız olabilir düşüncesiyle zaman yaydık.
Bu hafta sonuna kadar tamamlayabilmiş olacağımızı umut ediyorum kendi açımdan.
Bu arada ikinci adımı da atıp mektubu da yazmaya başlasak iyi olacak.
Aklında mektup örnekleri olan arkadaşlar, paylaşmaya başlayalım mı?
mektup örnekleri derken, listeye eklenecek mektup örneğini mi kastettin? ben ilk başlarda da söylemiştim, senin ilk foruma başladığın mektup çok güzeldi... o nasıl olur?
.
geç mi kaldım bilmiyorum arkadaşlar ama ben de varım demek istiyorum
Merhaba
Dün eşimle ilgili hastanenin acil servisinde bulunduğumuz sırada,perişan görünen bir kadın vardı,sabırsız ve oldukça gergin bir şekilde doktorun oğluna bakmasını istiyordu.Görevliler sakinleştirmeye çalışınca da"Sakin olamam çocuğum cinsel tacize uğradı "ile başlayan birşeyler anlattı.
Halihazırda var mıdır bilmiyorum ama hastanelerde bu durumdaki insanların yönlendirileceği psikiyatri ve pedagoji merkezlerinin bilgileri olması gerektiğini düşünüyorum.Eğer yoksa böyle bir hizmet düşünülmeli diyorum.
Bende varim bilgilerimi hemen gönderiyorum
son 2
İki kişi kalmışız ne güzel