evvet saool thank s
evvet saool thank s
şahende tatilde, bir ucundan tutalım şunun
5. sezon 29 ocak'ta yayına girecekmiş Amerika'da, duyurulur
evvet harika diyeceğim ama daha kaç ay var yaaaawwwww.iyi bir lost izleyicisi olarak uslu uslu beklemekten başka çae yoktur.Bu arada da şu 4. sezon bölümleri de çıksa da orjinal olark alı arşive başlasak.medip yazdı:şahende tatilde, bir ucundan tutalım şunun 5. sezon 29 ocak'ta yayına girecekmiş Amerika'da, duyurulur
Şahende ben valla unututm bile diziyi.Hiçmerak etmiyorum.Zaten en son nerde kaldıgımı bile hatırlamıyorum.Gece seyrettim ya ondan mı acaba_?sahende yazdı:
evvet harika diyeceğim ama daha kaç ay var yaaaawwwww.iyi bir lost izleyicisi olarak uslu uslu beklemekten başka çae yoktur.Bu arada da şu 4. sezon bölümleri de çıksa da orjinal olark alı arşive başlasak.medip yazdı:şahende tatilde, bir ucundan tutalım şunun 5. sezon 29 ocak'ta yayına girecekmiş Amerika'da, duyurulur
Yeni sezon başlamadna bütün sezonları dvd de birdaha izlemeli ama nerdeeee))
sen çocukları okula gönderdikten sonra ancak seyredersinAnci yazdı:
Şahende ben valla unututm bile diziyi.Hiçmerak etmiyorum.Zaten en son nerde kaldıgımı bile hatırlamıyorum.Gece seyrettim ya ondan mı acaba_?sahende yazdı:
Yeni sezon başlamadna bütün sezonları dvd de birdaha izlemeli ama nerdeeee))
günaydın
Size de günaydın, ay çok teşekkür ederim iyiyim sizler nasılsınız.sahende yazdı:
günaydın
Son haberler nasıl , gelişmeler var mı lost ile ilgili
Yok yaw bana tek kişilik tiyatro yaptırıcanız siz ben anladım.
Naber Lost Şahende'cim ?sahende yazdı:
Size de günaydın, ay çok teşekkür ederim iyiyim sizler nasılsınız.sahende yazdı:
günaydın
Son haberler nasıl , gelişmeler var mı lost ile ilgili
Yok yaw bana tek kişilik tiyatro yaptırıcanız siz ben anladım.
Jack ve Kate yeni bölümler için anlaşmış yenifiyatları da şöyle olmu..
JAke 255.000 USD ye Kate de 155.000 USD ye çıkarmış fiyatlarını ,hemi de dizi başına
vay vay vay,Anci yazdı:
Jack ve Kate yeni bölümler için anlaşmış yenifiyatları da şöyle olmu..
JAke 255.000 USD ye Kate de 155.000 USD ye çıkarmış fiyatlarını ,hemi de dizi başına
ne paralar dönüyor.
Hoş lost için az bile ya neyse.
Bizim sanatçıların dandirikten diziler için bölüm başına aldıkları ücrete bakarsak az bile dediğim gibi.
Bizimkiler en son günse birselin aldığını hatırladığım kadarıyla 100.000 ytl bölüm başına alıyormuş(hem yazıp hem de oynadığı için) hesaplayalım bir sezonda kaç bölüm oynuyorlar tolam 4.000.000 ytl
jack'i hesaplayalım 255.000 usd den kaç bölüm oynayacak lost 15 mi yoksa 13 müydü
15 olursa :3,825.000 usd
13 olursa :3,315,000 usd
şimdi gördüğünüz üzere az bile alıyorlarmış.
bu jackin fiyatı katein daha az