32. Sayfa - Toplam 652 Sayfa var BirinciBirinci ... 2230313233344282132532 ... SonuncuSonuncu
Toplam 6520 sonuçtan 311 ile 320 arasındakiler gösteriliyor.

Re: LOST' cular toplaşın konuşmamız lazım

Haftabasi gonderiyorum Sahende,dun unuttum

SeL@y yazdı:
    Haftabasi gonderiyorum Sahende,dun unuttum
    teşekkür ederim selaycığım.

Eşim gelip de izlemiyor benimle pcnin başında.
    Hıh kendisi bilir.
    Ben nasıl olsa en az 3 kere daha izlerim her bölümü.
    Mesela 1. bölümü unutmuşum şimdi 2. izlerken düşünüyordum neydi neydi neydi diye
    Hafıza çok kötü benim.

Cdler gelince 3 kere izliycem hepsini.

medip yazdı:
    ŞAhende, sizin gibi teknoloji mağzamız yok ama evimiz teknoloji mağazasını aratmayacak donanımda neredeyse.

HD player da Blu Ray player da mevcut evde. Ve ben de senin gibi her iki formattaki filmleri de bolca izledim, hatta artık hiç eski tip film girmiyor eve diyebilirim. Ve özellikle türkiye'de Blu Ray altyazılı olduğundan o daha çok var bizde ama inan ol ki ben aradaki farkı yakalayamadım. Çekilmesinin sebebi sony ile pazarda rekabet edemeyişinden bence. Bir çok film şirketi blu ray olarak filmlerini dvd'ye alacaklarını açıklayınca yapacak bir şeyi kalmadı.

Fark ile ilgili ise, eşim donanım habere üye, ve işi gerği bunları özellikle takip eder. Oarad da konuşulanlar gerşekten de kayda değer bir kalite farkı yok pek, ama blu rayin snaki biraz daha ama 'ahanda işte bu' dedirtmeyeck cinsten bir fark olduğu söyleyenler olmuş hep aralarında.
    Bende hd player yok meriçciğim ama digitürk plus var.
    Oradaki hd kanalları izlediğimde blu ray ile karşılaştırdığımda fark çok var aralarında.
    Belki hd filmlerin kalitesi daha farklıdır dedim ya hiç görmedim hd film (movimax hd kanalındakier hariç)
    Valla ne bileyim .

4. ve 5. bölümler Arkadaşlar yok böyle bir senaryo...Hele 5. bölüm kısa bir sinema filmi kıvamındaydı.Soluksuz izledim.

Bölümlerle ilgili yorumlarımızı ne zaman paylaşacağız ?Seyretmeyen arkadaşların gözleri kayar da bana kızarlar diye korkuyorum

pinor yazdı:
    4. ve 5. bölümler Arkadaşlar yok böyle bir senaryo...Hele 5. bölüm kısa bir sinema filmi kıvamındaydı.Soluksuz izledim.

Bölümlerle ilgili yorumlarımızı ne zaman paylaşacağız ?Seyretmeyen arkadaşların gözleri kayar da bana kızarlar diye korkuyorum
    Haklısınız kızlar ne zaman paylaşacağız değil mi.

Şimdi ben yavaştan izlemeye başladım ama tam olarak selay'ın gönderdiği zaman oturup da hepsini izleyeceğim.
    Ben izledikten sonra konuşabiliriz hııı

Hadi hadi boş durma git seyret çabuk yetiş valla anlatırım bak anlatıyorum....................................... .......................

o zaman şöyle yapalım mı kızlar bu hafta müsade edelim birbirimize haftaya da aramızda konuşmaya başlayalım ne dersiniz.

peki ben şimdi izleyeceğim 2. bölümü az kaldı bitmesine.

Hadi herkese iyi geceler.

sabah sabah 3. bölümü izliyim dedim dondu durdu deli etti beni.
    Kapattım seyretmiyorum.

Selaycığım gönderdiğinde izleyeceğim.

Ama varya olmuş vaziyetteyim daha şimdiden.

Neler oluyor böyle allahım.

rowling çetesi var da lost çetesi olamaz mı.

Losta üye olan rowling'e üye olamaz mı hııı