301. Sayfa - Toplam 563 Sayfa var BirinciBirinci ... 201251291299300301302303311351401 ... SonuncuSonuncu
Toplam 5622 sonuçtan 3.001 ile 3.010 arasındakiler gösteriliyor.
  1. Re: TWILIGHT SERISI..FILM, TR'DE 16 OCAK'TA GOSTERIMDE.3.KITAP ECLIPSE "TUTULMA" 5 OCAKTA KITAPCILARDA.

idilara yazdı:
    bugun tutulma yi okumaya basliyorum
    cuma gunu film gosterime girdi .. gazete eklerinde filmden ovgu ile soz ediliyor ... simdi kitaplarda satis patlamasi da olur arkasindan .. film afislerinde serinin kitaplari diye kucuk bir kosede kitaplardan da bahseliyor ... amerika da su akadar hasilat bu kadar kitap satisi yaziyor gazete ilanlarinda
    Ben gecen ntvmsnbc'nin web sayfasinda gordum filmin reklamini. Toplam hasilatta 50 milyon yapsa yirtariz diye dusunuyorlarmis, iki gun de 70 yapmis.

Iyi okumalar.

2. Re: TWILIGHT SERISI..FILM, TR'DE 16 OCAK'TA GOSTERIMDE.3.KITAP ECLIPSE "TUTULMA" 5 OCAKTA KITAPCILARDA.

ladybug yazdı:

. Kitaplari okumayan birinin filmleri anlamasi zor evek. Aman canim okuyuversinler onlarda.
    evet evet okusunlar egitim sart

Re: TWILIGHT SERISI..FILM, TR'DE 16 OCAK'TA GOSTERIMDE.3.KITAP ECLIPSE "TUTULMA" 5 OCAKTA KITAPCILARDA.

bu hafta başka bir filme gittiğimiz için haftaya gideceğim. Bir hafta daha bekle beni Edwardcım, geliyorummm

Re: TWILIGHT SERISI..FILM, TR'DE 16 OCAK'TA GOSTERIMDE.3.KITAP ECLIPSE "TUTULMA" 5 OCAKTA KITAPCILARDA.

ayy tutulmayı okumaya ve fikirlerimi söylemeye devam edeyim. Bu Bella ne namıssız şey canım. Biricik temiz Edwardımı baştan çıkarmaya çalışıyor. Ama Edwardcım evlenmeden asla diyor

5. Re: TWILIGHT SERISI..FILM, TR'DE 16 OCAK'TA GOSTERIMDE.3.KITAP ECLIPSE "TUTULMA" 5 OCAKTA KITAPCILARDA.

YAhu Tanya ne kdar kiskancsin.Kabul et Edward beni secti.. Sen kaybettin.. Ben de kazandigim seyin tadini cikartiyorum fenami.
    efab yazdı:
    ayy tutulmayı okumaya ve fikirlerimi söylemeye devam edeyim. Bu Bella ne namıssız şey canım. Biricik temiz Edwardımı baştan çıkarmaya çalışıyor. Ama Edwardcım evlenmeden asla diyor

gidip avlanayım biraz. Çok susadım

7. Re: TWILIGHT SERISI..FILM, TR'DE 16 OCAK'TA GOSTERIMDE.3.KITAP ECLIPSE "TUTULMA" 5 OCAKTA KITAPCILARDA.

S!BEL yazdı:

Selam arkadaslar,
    Twilight'i gittim gördüm.. film basimi döndürdü bu kadar hizli bir akis beklemiyordum. filmin ilk yarisinda basim döndü. sanki film degilde fragman izliyormus gibi hissetim.
    Izlerken ben de ayni sekilde fragmanlarin birlesiminden olusmus bir gecit izliyormusum gibi hissettim.
    filmin ilk yarisini kitabi okumayan birinin anlamasi bana göre olanaksiz. ilk yaridan Bella'nin Cullan ailesine gidene kadar olan kisimlar yüzeysel gecilmisti
    Bu duusnceler aklimdan gecerken bir de kitabi hic okumayan birine izlettirmeyi cok istemistim ben.. Acaba burada ne demek istiyor , ne anlatiliyor diye boacalayacak mi yoksa baliklama atlayacak mi konuya diye..
    Kristin nin göz kirpistirmasina sinir oldum. sasirmis, gergin olacagim diye tik sahibi olmus sanki - Bella'nin kas göz kirpistirmasi ifrit oldum, Kirstin den bunu beklemezdim. yaktin Bella yi Kristin
    Baska ne diyebilirim ki.. Aynen benide ifrit etti kristen..
    filmdeki en büyük begenim Edward'in yansimasina oldu.
    Maalesef ben onu da begenmedim.COk terlemis bir adam goruntusu koymuslardi oraya.

Robert Pattinson'u ( bioloji dersindeki kötü uyarlamasi haric ) kutluyorum. mükemmel, O olmasa film fiyasko olurdu.
    Biyoloji dersinde garibin sucu ne.. Yonetmen kapa agzini demis benimki de kapamis. Yoksa oradan da alninin akiyla cikardi pasam.
    en begendigim olmu$ dedigim sahneler :
    - cayirliktaki Edward. disaridaki mekanlarda olan tüm sahneler.
    -Edward'in kantine girisi, gülümsemesi.
    - Volvosunun icindeki tüm halleri
    -Jake ve Bella nin sahildeki konusmalari,
    -Charlie nin silahini doldurdugu sahne,
    - kisada olsa Viktoria ve JAmes'in oyunculuklari.
    ... ilk aklima gelenler.
    - Carlisle nin hastehande ki giri$i
    Charlie nin her hali superdi hakikaten.

Edward karekteri olmasa hikaye iyice bosalirdi. filmi tekrardan izlemeyi düsünüyorum. belki fikrimin degisecegi yerler olur.
    ama sinemada izlemek istiyorum. bu defa daha cok Edward 'In kasina gözüne ve jake in yüzüne konsantre olacagimda

en son Charlie, Carlisle ve jake beni pozitif etkiledi. onlar Edward'an sonra en iyi oyunculuklari cikarmislar.

Izle bakalim. Ama ben ilk izledigimde dhaa ck Edwardin kasina gozune bakmaktan baska seye konsantre olamamistim.

Aha Sibel gitmis mi filme?

Dur, yorumlarini okuyayim.

Biyoloji dersindeki tavirlari abartiydi Bellacim, kabul et. Yani oglumdur, canimin icidir de hatalarini soylemek lazim.

Kiskanc Tanya.

Herkes izledigine gore ben de yorumumu yapayim.

Coook daha iyi bir film yapilabilirdi.Kitabi okuyan ve kitap gibi bir film beklentisi olan bana gore cok kopuk kopuk sahneler vardi.Gerci kitabi okyup filme tamamen yansitilabilmesini beklemem haksizlik belki de ama ama iste..
    Beyzbol sahnesi favorim tabi ama onun disinda aklimda kalan yok,ha bir en son Victoria'yla bitiris ikinci film icin baglama olmus.

Alice ve Emmett cok oturmus ama Jasper hakikaten android gibiydi

Cok donuk geldi film bana ya,azicik ruhsuz,ne bileyim,mesela kitabi film icin kirparken cok daha etkileyici,olayi anlasilir hale getirebilecek cok daha guzel sahneler kullanilabilirdi,hem daha anlasilir olurdu,coskuyu-hissi verirdi.Sanki bekledigim cumlelerin hep bir sonrasi filme aktarilmis gibi hissettim izlerken.
    Umarim ikinciyi cok daha iyi olur.

Yuppi, Rosalie gelmis.

Sahnelerin kopuk olduguna katiliyorum. Begenmistim yine de.

20 Kasim'i iple cekiyorum, guzel seyler ortaya cikarir insallah Chris Abimiz.