3. Sayfa - Toplam 5 Sayfa var BirinciBirinci 12345 SonuncuSonuncu
Toplam 46 sonuçtan 21 ile 30 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: öğretmen

Re: öğretmen

30 ların ortasında ve fırlama erkek..
    Veya yine aynı yaşlarda çok modern; herşeyden anlayan bayan... Bu tarz bir sınıf öğretmeni var mıdır bilmiyorum..

Gerçek düşüncem yukarıdaki gibi. Bizimki bu yıl ikiye gidecek. Geçen yıl erkek öğretmenle başladı 50 lerinde; sonra o gitti, yerine bayan öğtretmen geldi. O da aynı yaşlarda... İkisği de iyi niyetliydi ve iyi öğretmenler olarak değerlendiriliyordu...
    Sevmesine sevdik ama bizi çok mutlu edemediler açıkçası, bir sorun yaşamadığımız ve Alaz'ın durumu gayet iyi olduğu halde..

Herşey hızla değişiyor artık. Çocuklar da eskisi gibi değil. Otoriteyi ve kuralları ikna olarak kabulleniyorlar ve hatta öğrenmeyi de öyle. O yüzden yaş, cinsiyet falan değil; çocuğun dilinden anlaması önemli. Bir de özellikle birinci sınıfta biraz daha mukayyet olması; düzeni tertibi önemsetebilmesi..

Çok doluymuşum bu konuda biraz alakasız oldu bir kısmı ama bence böyle. Bizimki her iki öğretmeni de sevdi ama öyle bir hayranlık duymadı ikisine de. Çok özel bir yere koymadı hayatında. Ama en yukarda anlattığım şekilde öğretmenler de vardı branş derslerinde, dersine giren veya girmeyen. Onlara taptı..

Çocuğun öğretmeninden etkilenmesi, ona hayranlık duyması, özenmesi, gözünün içine bakması çok önemli.

Şimdi de biz okul değiştirdik. Orta yaşlı bir bayan öğretmen. Tanışmadık henüz. Umarım Alaz çok sever..

2. Re: öğretmen

Pinart yazdı:
    30 ların ortasında ve fırlama erkek..
    Veya yine aynı yaşlarda çok modern; herşeyden anlayan bayan... Bu tarz bir sınıf öğretmeni var mıdır bilmiyorum
    Pinar
    beni de dusunduren bu ..yani tecrubeli orta yasli biri mi yeni egitim sistemini gormus guncel dunyadan haberdar biri yani cocukogretmenin giyiminden moda zevki de alir korelir de yada ne bilim hersey test cozmek degil dunyada ..muzikten teknolojiden falan konusmak da var ders icinde ..yani dvd yerine kaset mi diyor yada ne bilim ipod ne biliyor mu bunlari cumle icinde kullaniyor mu mesela artik laptop degil notebook demenin moda oldugundan haeri var mi ayy ben ne cok sey mi istiyorum

Çiğdem, bence işini ve çocukları çok seven genç bir öğretmen..Gerçek düşüncem böyle..

idilara yazdı:

.. yani cocukogretmenin giyiminden moda zevki de alir korelir de yada ne bilim hersey test cozmek degil dunyada ..muzikten teknolojiden falan konusmak da var ders icinde ..yani dvd yerine kaset mi diyor yada ne bilim ipod ne biliyor mu bunlari cumle icinde kullaniyor mu mesela artik laptop degil notebook demenin moda oldugundan haeri var mi ayy ben ne cok sey mi istiyorum
    Bu yazdıkların önemli. Bir düşünsene Lara kimlere hayranlık duyuyor; gıpta ediyor; önemsiyor ?

Belli bir tecrübeyle birlikte, gelişmeleri takip eden, güncel dünyadan haberdar orta yaşlı bir öğretmen iyi olabilir ama rastlanabilirse..

Bizim yeni okulumuzdaki öğretmenlerden ve okulun tarzından bu şekilde bahsediliyor. Umarım yanılmamışızdır ve umarım sorunsuz bir şekilde devam ettirebiliriz..

Umarım sen de içine sinen bir okul ve öğretmen bulursun ve devamında da memnun bi şekilde devam edersiniz.

4. Re: öğretmen

oğlumun öğretmeni erkek çokta iyi anlaşıyolar ama benim hoşuma giden yanı idealist olması ve işini severek yapması 4 yıldır hiç sorun yaşamadık inşallah ilerde öğretmenleri ile hep böyle anlaşır okulu sevmesinde en önemli etken öğretmeni ile anlaşması bence
    yeğenim ilk günlerde öğretmeni ile sorunlar oldu sonra hallettiler ama çocuk okuldan çok soğudu

bayanlar daha iyi oluyor ilk sene ozellikle yari anne gibi ama erkekler de kotu demek degil onu soyliim. biraz cocugun yapisina bagli bence. disiplini seven cocuk mu, biraz sevecenlige ihtiyaci olan cocuk mu? ona gore..

ogretmenler bence 5-15 yillik tecrubeleri arasinda en verimli oluyorlar bence..

oğuzun ilk okul öğretmeni yeni mezun bir bayandı

2, senesin de oğuzları 1, sınıfı okuttu

oğuz 2 de iken hamile idi

3, sınıfta doğurdu

4/5 iyi gitti

elifin öğretmeni bizim yaşlarımızda hatta büyük bir erkek öğretmendi

elif onda okusun diye neler yaptım okul da

3, sınıfın sonun da müdürle anlaşamadı çekti gitti

4, sınıf ilk dönem öğretmen sadece çığlık attı ilk dönem sonu emekli oldu

2, dönem gelen öğretmen zaten emekli idi bol bol dini hikayeler anlatto

geçen sene okul ve öğretmen değişti

gene tecrübeli bir bayan öğretmen geldi

ve elifi muazzam ilerletti

şimdi bana sorarsan bu iş şanş işi

o olsun bu olsunla olmuyo ne yazık ki

Bence erkek olmali kadin ögretmeninden memnun olmayan anne :-x

8. Re: öğretmen

Nartaneleri yazdı:
    Amaaa ammaaa burdaki erkek ogretmenler biyikli sigara kokan aksanli konusan oluyoo bazen yoksa erkek olmasi sorun degil de..

idilara yazdı:
    Nartaneleri yazdı:
    Amaaa ammaaa burdaki erkek ogretmenler biyikli sigara kokan aksanli konusan oluyoo bazen yoksa erkek olmasi sorun degil de..

ozaman bayan

10. Re: öğretmen

Selam Çiğdem.
    neden cinsiyete bu kadar takıldın bakiim
    Bu arada Takip edemedim ama LAra yı okula kayıt ettridinmi?
    Bende de aynı sorun aslında daha okulumuz bile belli değil torpil bekliyozzz
    Bence idailist olmalı öğretmen bende sanki erkek öğretmene daha sıcak bakıyorum..
    Geçen yılki anasınıfı öğretmenimiz bayandı ne yalan diim çok soğuk ve mesafeli bir kadındı Bir gün Ege hakkında ne düşündüğünü sordum...
    Oğlumu ilginç bulıyormuş daha doğrusu oğlum değşik resimler yapıyormuş hayal dünyası çok geniş dedi.beden meraklandım nasıl resimler dedim.. Robot yapmış birde kablosu varmış öğretmen anlat resmini deyince bu bir robot buda kabloso pili bitince şarj a takıyorsun doluyor demiş..
    Öğretmende bunu çok ilginç bulmuş..
    Bana da öğretmenin böyle bir konuyu ilginç bulması entresan geldi yaniii bizim öğretmen pek teknolojiden haberdar değildi herelde

Ayyy ne biliim ablamın kızıda bayan öğretmende kadın geçen sene yoktu doğum izni ücretsiz izin derken vekalet eden bri öğretmenle 1 sene geçirdi yeğenim pek memnun kalmadılar çok idailst buldular erkek öğretmeni..
    Kadın öğretmen burnu akan çocuğunun burnunu silermiş de erkek öğretmen beceremzmiş diye bir tez atan bile oldu arkadaşlarımın arasında
    ....
    Offf ne yapacaz biz yaaaa daha okul bile belli değilken sen şimdi aklıma kadınmı erkek mi diye de soktun kızımmmm