Her zaman başımın üstünde yerin var Günseli'cim.
Haber vermen yeter.
Haber vermen yeter.
günseliciğim duymamış olayım, her zaman kapım açık biliyorsun.
gel cevahir'de çalışırız, ben sana deniz güneş kum vaat edemem ama cevahiri vaatedebilirim 350.000 m2 lik bir merkez gez gez bitmez.illaki de su istersen dila'nın yaz okuluna dila'nın formasını giydirir sokarım seni havuza girersiniz, ama çok konuşma sakın çok konuşanlara yarın okula gelmeyin diyorlarmış
Gel burdada samsundada bir kapın var günseli bekelrim..
Enişteyi yıldoya bırakır babana geçersin..
sahende yazdı:
günseliciğim duymamış olayım, her zaman kapım açık biliyorsun.
gel cevahir'de çalışırız, ben sana deniz güneş kum vaat edemem ama cevahiri vaatedebilirim 350.000 m2 lik bir merkez gez gez bitmez.illaki de su istersen dila'nın yaz okuluna dila'nın formasını giydirir sokarım seni havuza girersiniz, ama çok konuşma sakın çok konuşanlara yarın okula gelmeyin diyorlarmış
Sahendecim benim arayipta bulamadigim yer alisveris merkesi hemde bana alisveris olsunda deniz aramam ben hehe ama bütün gün dükkana beni birakma ama yardimci olurum cocuklar icinde oyun felan var nasil olsa yeter bize cok sagol canim arkadasim ama bu sene gelmem imkansiz teklifin icin tesekkürler insallah gelebilirim bir gün
Smyrna yazdı:
Haber vermen yeter.
canimsin cok sagol biliyorum ayni sey senin icinde
gecerli yolun almanyalara düserse herzaman beklerim
saara-yıldırım yazdı:
Gel burdada samsundada bir kapın var günseli bekelrim..
Enişteyi yıldoya bırakır babana geçersin..
yevrum eniste gelmiyor ama cocuklari birakabilirim sagolasin
günselicim füsa demiştim sana da diyom bizim merterdeki ev şu an boş , yani eşyalı ama biz içinde değiliz yazlıktayız
agustos sonuna kadar gelirsen veririm anahtarları ayıb ettin
nilsubensu yazdı:
günselicim füsa demiştim sana da diyom bizim merterdeki ev şu an boş , yani eşyalı ama biz içinde değiliz yazlıktayız
agustos sonuna kadar gelirsen veririm anahtarları ayıb ettin
bunu simdi söylüyorsun hehe ben kacirmissim bak fusuna derken hic duymadim yoksa atlardim canimsin cok sagol güzel yürekli arkadasim bu sene biraz zor gelmem iznim az teklifin icin cok sagol bu bile yeter bana esimlede izin konusunda zaten anlasamiyoruz bakalim yinede kismet tabi tesekkür ederim
arabaylan gelirseniz, Bulgar sınırının dibindeyim, ilk bana uğra e mi
sıkma canını tamam hayat bazen zalım oluyor ama sonucta olan yıne sana oluyor