korkutmak gibiolmasın ama arkadaslarımın cocukları okudu yatılıda bayagı bi yıprandı kendiside aileside.
korkutmak gibiolmasın ama arkadaslarımın cocukları okudu yatılıda bayagı bi yıprandı kendiside aileside.
Bende koç Lisesinde yatılı okudum bir dönem..Okul önemli,okulun şartları.Kendi kızımı evet yatılı gönderirim ama her okula değil
Zeynep yeğenini tebrik ederim, güzel bir okul kazanmış..
Okuyan arkadaşın yorumlarını okudum, çok etkilendim ,Berkay kazansa kesin gönderirdim.
bende yatılı okudum. okul çok önemli. ama en önemlisi ailenin çocuğu kontrol etmeyi ASLA bırakmaması. okul ne kadar iyi olursa olsun çocuğun hayatı arkadaşlarıyla şekilleniyor. yanlış bir arkadaş; çocuğu kaybedersiniz. askeri okulda olduğu halde her türlü yola sapan çocuklar gördüm. ben olsam yatılı okuturdum; ama kontrolü bırkmazdım... (annesi tabiki istemez yatılıyı )
ben ve agabeyim de bir sure yatılı okuduk. hem de cok iyi okullarda. orada yasadıkalrım ve hissetiklerimden sonra, , super bir okul olsa dahi, cocugumu yatılı okulda okutmam.
Esim 10 yasindan beri yatili okumus. Zararini gormus mu bilemem ama ben faydasini cok goruyorum. Bir gun olsun tabagini kaldirmadim, kirli camasirlarini sepete atmadim. Her isini kendi yapar, hic yuksunmez. Bir gun bile niye yemek yok ya da bu yemegin tadi kotu dememistir. Valla onu taşımak zorunda kalmadim hiç oyle diyeyim.
Disiplinlidir, her turlu zor kosulda yipranmadan yoluna devam eder. Agri dagina bile tirmanmistir yani
Kendi cocugumu gonderebilir miyim? Belki... olabilir... Hele ki ustun yetenekli cocuklarin gittigi bir okula ise Allah gunah yazar yetenegini heba edersem..
Gence
Yorumun için çok teşekkür ederim.. Tavsiyeleriniz çok işimize yarayacak..