yazılarından bildiğim kadarıyla hakkında negatif hislerim olmayan..güzel ve akkıllı sude nin annesi
yazılarından bildiğim kadarıyla hakkında negatif hislerim olmayan..güzel ve akkıllı sude nin annesi
evet bende seninle tanışmayı kahve içmeyi istiyorum ve minik barkını mıncıklamak(aslında tüm niyetim bu )berenk yazdı:
tanışmayı çok arzu ettiğim,
sıcacık, samimi, içten yazılarını zevkle okuduğum,
kendime yakın hissettiğim birisiniz...
mutluluklar dilerim herşey istediğiniz gibi olsun...
Selda'cim hep cok samimi, icten duyarli gelmistir bana..
Kendisi ile forumdan foruma konussak da sitedeki Selda yi seviyorum.. Ayrica Sude gercekten cok guzel ve akilli bir fistik.. En cok da Gecirdigi kazada disleri ile yasadigi sorunda icim cok sizlamisti.. Gelen her yeni gun mutluluk getirsin sana ve tum sevdiklerine canim..
efsuncum yazdığın samimi sözler için çok teşekkürler,ayrıca sudenin geçirdiği minik kaza içinde bu kadar duyarlı oduğun için tekrar tekrar teşekkürler.güzel prensesimi öpüyorumguzelperi yazdı:
Selda'cim hep cok samimi, icten duyarli gelmistir bana..
Kendisi ile forumdan foruma konussak da sitedeki Selda yi seviyorum.. Ayrica Sude gercekten cok guzel ve akilli bir fistik.. En cok da Gecirdigi kazada disleri ile yasadigi sorunda icim cok sizlamisti.. Gelen her yeni gun mutluluk getirsin sana ve tum sevdiklerine canim..
Canim otum bile... Bizde sizi cok opuyoruz..seldaalp yazdı:
efsuncum yazdığın samimi sözler için çok teşekkürler,ayrıca sudenin geçirdiği minik kaza içinde bu kadar duyarlı oduğun için tekrar tekrar teşekkürler.güzel prensesimi öpüyorum
yaa hemde ben alman da değilim yaa asıl marifet buradaahmetc yazdı:
Akilli Sude nin annesi.
Evin reisesi.
Sude der ki; Evde hep annemin sözü gecer. Babam in degil.