Bence eşin haklı şekercim. Çocuk bir kere gitme zorunluluğu olmadığını düşünürse kafasından silemezsin bir daha.
Ayrıca çocuklarla mücadele etmeyi bu yaşta öğrenirse ilkokulda arkadaşlık kurması daha kolay olur.
Bence eşin haklı şekercim. Çocuk bir kere gitme zorunluluğu olmadığını düşünürse kafasından silemezsin bir daha.
Ayrıca çocuklarla mücadele etmeyi bu yaşta öğrenirse ilkokulda arkadaşlık kurması daha kolay olur.
ayşima'da çoğu zaman okula gitmek istemiyor. ne zama tatil olacak diyo.. başka yolu yok. gidecekler. evede olup ne yapacaklar çizgi filme takılacaklar.
benimle aynı fikirde olan birinin olması yüzümü güldürdüEsra_Aytekin yazdı:
Doğrusunu elbet işin uzmanları bilir Zeynep...
Biz kendi doğrumuza göre,ömrü okullarda geçecek diye düşünerek Birce'yi yollamadık ana okuluna ve ana sınıfına...
Mert'i de zorla almazlarsa (mecburiymiş ya) yollamayacağız...
Ben okulda yaptırılan aktivitelerin tümünü yaptırıyorum evde...
Arkadaş kısmını da olanlarla,bir yerlere gittiğimizde edindikleriyle ve benimle hallediyoruz.
evet anasınıfına gidiyor.medip yazdı:
6 yaşında gördüğün kadarı ile ve bu demek oluyor ki anasınıfına gidiyor. Anaokulu/yuva falan olsaydı zorlama derdim ama seneye okula başlayacak (di mi)..
Yüzmüş kuyruna gelmiş durumundasınız yani, 1. sınıfta bocalamaması için devam etmesinde yarar görüyorum. 1.sınıfa başlamasına 7 ay kala böyle bir şey kabul edilememeli bence. Sadece 7 sonra yine sıkıntıya girdiğinde ne yapacak, vazgeçtim gitmiyorum mu diyecek?
İlkokula gidince böyle bişey yapamaz oyarım
Olmaz gitsin. Seneye ne yapacaksınız. Yine aynı şeyleri yapacak çünkü. Ah ben neler çekmiştim Ali Berk'den. Bilirim zorluklarını. Hatta anneannesi bana kızrdı profösör mü olcak çocuk gönderme diye
bence çok zorlamanın anlamı yok.istemiyorsa gitmesin