3. Sayfa - Toplam 4 Sayfa var BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 31 sonuçtan 21 ile 30 arasındakiler gösteriliyor.

Re: SİTEMİZİN OYUN GRUPLARI İÇİN ANKET....

Herkese merhaba, her ne kadar geçen haftaki oyun grubuna katılamasak da her hafta olmasından yanayım. Çünkü oyun grubuyla oğlumun yuva olayına bakış açısının değişeceğini umuyorum. Bir de sizlerle tanışmak istiyorum, o yüzden de bizim için önemli. Umarım en kısa sürede görüşürüz.

2. BENİM DERDİM OYUN GRUBUNUN SAATLERİ

ben anadolu yakasında yapılacak oyun grubuna katılabilirim. her hafta gelebilirmiyim elbette şimdiden emin olamam ama oğlum için iyi olur her hafta yaşıtlarıyla farklı bir ortamda beraber olmak. benim sorunum oyun grubunun saatinde. saat 11 - 13 arası bizim için çok zor bir saat. ya sabah daha erken olmalı ya da saat 13.30'dan sonra falan olmalı. çünkü o saatler hem öğle uykusuna hemde öğle yemeğine denk geliyor. ama 10 - 12 olursa sabah 9 da kahvaltıı yaptırıp 13 e kadar oyalabilirim. ve bu saatler arasında kendiside huzurlu bir şekilde oynayabilir. ee tabi bu her çocukta bir değil. hepsinin de farklı biyolojik saati var. deniz sabah şöyle 10 a kadar uyusa falan (nerdeee) 11-13 bize de uyardı.

çok uzun bir yazı oldu. neticede deniz birgün 10 da kalkarsa bizde gelicez oyun grubuna

3. buluşma saati

saat konusunda hiç yorum gelmedi arkadaşlar, öne çekmek istedim.

Re: SİTEMİZİN OYUN GRUPLARI İÇİN ANKET....

Herekse Günaydın

Dün bir eğitimde olduğum için siteye giremedim ama bugün sabah gelip de oyun grupları hakkında sevgili Yeşim'in açtığı anketi okuyunca tam "çok yerinde bir soru" diye düşünürken geri sayfalara gidipte konu hakkında başka forumları da okuyunca sanki kendimi bir "haksızlık yapmış veya bir jest vardı ona karşılık vermemiş" gibi hissetmeme sebep olan yazıları gördüm, üzüldüm açıkçası sonra bir de konunun "bir çekişme" ye benzetilmesi de beni çok rahatsız etti genelde hafızama güvenirim, kimsenin uzattığı eli geri çevirmem, alıngan da değilimdir, yine bu yazıyı yazarken gereksiz alınganlık göstermemeye dikkat ederek yazmaya çalışacağım

Şimdi sevgili Burçin, Mine ve Sibel hanım; hatırlarsanız 9.02.2004 tarihinde "Oyun Grubu Arkadaşlarım" diye bir forum açılmıştı ve bu forum altına yazılanları okursanız orada genel olarak bir "15 gün" de bir yapılması teyidi yer alıyorudu;

EEE Arkadaşlar bir daha ki sefer ne zaman olacak.ben 15 günde bir olmasından yanayım.ayda bir olursa benim oğlan biraz zor alışır.
    vallaha ben çok eğlendim.oyun odasında hamur yaptım,boyama yaptım,süngerden kedi falan yaptık.benim için faydalı oldu,barın için ne kadar bilemem. Hazır alışmışken 15 günde bir olsun derim.

sevgilerimle...

Selam Aysuncum,

Evet 15 günde bir olması uygun, Aslında biz henüz çok küçüğüz ama abi ve ablalarla büyür kızım, Elif O gün çok mutlu oldu ama , köpek dişlerimiz çıkıyormuş o gecemiz biraz zordu bizim, yinede çok mutluydu babaya anlatıp durdu, kendince...
    gades, adıgaş(arkadaş), aba, abi, düt diye,

Sevgilerimle...

Ben sizlerle tanışmaktan onur duydum.. Hepiniz güleryüzlü, samimisiniz ve sanki çoktandır yüzyüze görüşüyor gibiydik. Aciip mutlu oldum yaa..

Alperen kreşe gittiği için sürekli katılamam belki.. Belki de katılırım.. Bilemiyorum.. Ama 15 günde 1 olabilir tabi...

Hepinisi öptüm...

Evet sevgili Arkadaslar;

Emir den cok ben mutlu oldum..Sohbet de cok guzeldi..

Hele hele Miray in annesi..mine..acaba tiyatro egitimi mi almis veya musamerelerde oynamistir kesin..cok hostu..

Emir ilk iki aktiviteden sonra biberonuyla yanimdaydi ama gelecek programlarda daha cok uyum saglayacagina inaniyorum..

Aksam anneanneye gectik, kreş i anlatti..(Hamuy(hamur) , deys (ders), at (oyuncak at a binmisti). bi de inanmazsiniz pazar gunu kres diye agladi.

Babasi yok oglum, sen orasini tam performansla kullanmamissin diye cocuga vicdan azabi cektirdi..

Ben zaten cikista belirtmistim..15 gunde 1 iyi olur..

orada bulunan arkadaşlarla tanışmaktan bende büyük mutluluk duydum. ne varki oğlum biraz rahat bıraksaydıda sizlerle sohbet edebilseydim.hülya kızına bayıldım.en ufak oydu ama benim oğlumdan daha iyiydi.hele yemek masasında ellerini iki yana açıp,kafasınıda iki yana sallayıp anne deyişi vardı ki (anne nerede demek istiyordu) tam yemelikti.
    bir daha buluşmak dileğiyle...

Ben ve kızımda o günkü toplantıdan çok mutlu ayrıldık. Özellikle Sibel Hanım'a çok teşekkür ediyorum. Ne güzel şeyler hazırlamıştı çocuklarımız için. Bizim ilk toplantımız olduğu için ben biraz tedirgindim ama çok güzel vakit geçirdik. Oradaki annelerle de ilk defa karşılaştığım halde kendimi çok rahat hissettim.
    Mine'cim ayrıca sana da emeklerin için çok teşekkürler. Biz de bundan sonraki toplantılara seve seve katılabiliriz.

Bende cumartesi gününden beri acaba oyun grubundan memnun kalındımı diye merak ediyordum,gerçi hafta sonu siteye pek giremedim ama hiç bir yorum olmayınca meraklandım.Yeşim hanımla konuşupda oyun grubu hakkında yazılar var diyince hemen eve gelip siteye girdim.Tamam 15 günde bir yapalım.Yeni form açılacak, görüşmek üzere .

gizemçocuk evi

Şimdi arkadaşlar tüm bu yazıları okuyunca benim ne anlamam gerekiyor

genel kabul olarak, Avrupa yakası için 15 günde bir olacağı mı anlaşılıyor, yoksa Anadolu yakası grubu'na Sevgili Burçin'in belirttiği gibi bir jest mi yapılmış eğer bu 2 hafta da bir olayı, bir jest amaçlı yapılmışsa ve bu kendi aranızda böyle konuşulduysa ben siz konuşurken orada yoktum, keşke bana da bir mesajla bunu iletseydiniz ve bana da size teşekkür etme şansı tanısaydınız değil mi? zaten ortada jest yapılası bir durum da yok, bunu özellikle belirtmek istiyorum, bizim amacımız anadolu yakasında oturanların ve diğer yakada oturanların böyle bir aktivite den yoksun kalmamaları değil miydi? Bu nedenle bu tür bir organizasyonu bu şekilde ayırmadık mı? ben mi yalnış anladım?

Oğlumun doğumundan önce üye olduğum ve sevdiğim bu sitede ki yaklaşık 3 seneyi geçti hiçbir zaman hiç kimseyle bir tartışmam olmadı ya da yalnış anlamaya maruz kalmadım, yalnış anlaşılacak bir şey de yazmadım ve İLK DEFA böyle bir cevap vermek durumunda kaldım-bırakıldım bunun için gerçekten üzgünüm çoğu zaman bu konu ile ilgili yazılanlara "sessiz" kalmayı tercih ettim, geri planda olanları izleyip anlamaya çalıştım, kimseyi kırmak istemedim ama "bir haksızlık yaptığım" iddası gündeme gelince cevap vermek durumunda kaldım-bırakıldım. İster istemez savunma yapmak zorunda kalmaktan dolayı, hele arkasında böyle güzel bir paylaşım yaşanacak bir aktivite için inanın beni çok üzdü.

Olay bir "çekişme" değil arkadaşlar, bu şekilde algılanacak ve lanse edilecek ise üzgünüm hiç bir zaman böyle bir şeye alet olmadım -olmayacağım. Bu,bu konu hakkında umarım benim yazdığım yazacağım son bu tarzda bir yazı olur, inanın çok şaşırdım ve şaşkınım

Sevgiler

5. .

çiğdemcim lütfen üzülme ve alınma... ufak bir yanlış anlaşılma olmuştur herhalde.. bben anadolu yakası oyun grubunun her hafta olmasından yanaydım ve zaten geçe seneki oyun grubumuzda her haftaydı..
    eminim sende benim gibi her hafta düşünüyordun. galiba bazı arkadaşlar anadolu yakasınında 15.günde bir yapılacağını düşündüler ve yanılmıyorsam onların 15 günlük 2. grubu geçen haftaya denk geliyordu.. anadolu yakasının ilk toplanması olduğu işçin avrupa yakasından da arkadaşlar ilkine gelmek istedi ve geçen hafta bunu ertelediler.. benim yazılanlardan anladığım bu..

açıkçası ortada ne bir rekabet ne de bir çekişme göremiyorum. bunu böyle anlamak yanlış.. 2 yakada yapılmasındaki amaç her 2 tarafta oturanların kendine yakın yere gitmesi...
    çiğdemcim ben bunu hiç bir zaman çekişme gibi algılayamam.. sadece bazı arkadaşlarımız yanlış anlamış olabilirler...

sevgiler

çiğdem hanıma

ÇİĞDEM HANIM sizinle tanışmadık malesef henüz.

konunun bir yanlış anlaşılmadan kaynaklanmış olabileceği daha sonra belirtildi.

burada burçine ve bana karşı hitabınız doğrudur ama sibel hanımın olaydan ancak ben okula uğrayıp sitede oyun grupları ile ilgili tartışma var dediğimde haberi olmuştur.onu olaydan tenzih edelim lütfen.zaten yazısını okursanız onun da bu çekişmeden rahatsız olduğunu farkedeceksiniz.

biz akdenizli olduğumuzdan yapılan jestlerin illa karşılık görmesi gerektiğine inanıyoruz nedense..ama jest karşılık beklemez zaten.bunu bu sıcakkanımıza verin.15 günde bir yapmak avrupa yakasının,her hafta yapmak anadolu yakasının kararı olsun.konu ve tartışma artık uzamasın.
    biz bu yakadan size bir sürpriz yapıp geldiğimizde neşeyle karşılanacağımıza eminim.

artık sitemizin biraz daha güçlü bağlara ihtiyacı olduğu kanısındayım.sizi kırdıysam üzgünüm...

re:

.

re:

Cigdem;

Avrupa yakasinin 15 gunde 1 yapilma karari jest degil..jestin ne oldugunu da bilmiyorum..(katilimcilarin bagimsiz olarak aldiklari bir karar)
    ancak Anadolu yakasina katilmak istedigimizden gecen haftaki topl iptal ettik..Bu durumdan dolayi da sibel hn a anlayisindan dolayi tesekkur etmistik..

Simdi Anadolu yakasi her hafta toplaniyorsa Avrupa yakasinin olmadigi haftalarda size bir "ceee" yapabiliriz..Bengi nin keklerinden tatmak, , senin misafirperverligini tanimak isterim..

Sevgilerle..

Bende kendimce yorumladım...

Bende kendimce anladığım kadarıyla durumu kısaca özetleyeyim dedim.

Biz Avrupa yakası ilk toplantımızda Sibel hanımla yapmış olduğumuz görüşmede Sibel hanımın bilgileri neticesinde 15 günde bir olursa daha iyi olabileceği konusunda konuşmuştuk yinede kesin karar verilmemişti Sibel hanım siz kendi aranızda karar verin bana bildirin demişti. Bir sonraki hafta Anadolu yakasının tanışma toplantısı vardı. Kar yüzünden iptal oldu. Geçtiğimiz hafta sonuna kalınca doğal olarak bizim oyun grubu ile çakıştı. Ben ve bir iki arkadaşımda Anadolu yakasındaki oyun grubuna gitmeyi planladığımızı forumda belirttik ve kişi sayısı az olduğu ve yanlış bilmiyorsam Sibel hanıma istek yapılmadığı için bu haftaya ertelendi. (Yanlış bilebilirim o zaman özür her gün bağlanmıyorum kaçırmış olabilirim) Doğal olarakta iki grup çakıştı. Ortada bence yanlış anlaşılma var çünkü Anadolu her hafta istiyor Avrupa 15 günde bir doğal olarak 1 hafta iki gruptada toplantı olacak.

Her iki okulunda tüm içtenliği ile bu işe başkoyduğundan eminim. Bu yüzden kimseyi kırmayalım diyorum. Fırsat buldukça birbirimizin oyun gruplarını ziyaret edelim yeni yüzler ile görüşelim.

Sevgiler

Mine

10. EVET ARKADAŞLAR?

herhalde hepimiz birbirimizi anlamışızdır hoşgörü içerisinde.

şimdiii saat kaçta yapılıyor oyun grubu, geçen haftayla aynı saat mi?