her ilmeğinde sevgi ve umut var ne güzel...
bir an önce iyileşmen dileği ile sevgiler...
Kübra'nın ve emeği geçen herkesin ellerine sağlık
her ilmeğinde sevgi ve umut var ne güzel...
bir an önce iyileşmen dileği ile sevgiler...
Kübra'nın ve emeği geçen herkesin ellerine sağlık
güle güle kullan umarım moral olmuştur sana
hepiniz benim içinde buradaki birçok insan içinde ayrı ayrı büyük değerlersiniz. bir kitlenin bir araya gelerek neler yapabileceğinin en büyük göstergesisiniz. benim de elimden gelse de yapabilseydim keşke ama ben örene kadar herkes bitirir korkusuyla başlamak istemedim.
emeğe saygım sonsuz. emeği geçen herkesin yüreğine gönlüne ellerine sağlık diyorum. serapçım sıcacık kullanmanı dilerim.
Serapcim sen bizim degerlisin güle güle kullan
arkadasim emegi gecen arkadaslarin ellerine saglik
harika olmus Kübra seni ve Alevide öpüyorum Serapcim
seni seviyorum kendine iyi bak
Biz projeye sen üye olmadan başlamıştık. Ara verdik ve Aralık ayında yeniden devreye soktuk.arda_mira yazdı:
... benim de elimden gelse de yapabilseydim keşke ama ben örene kadar herkes bitirir korkusuyla başlamak istemedim.
...
Düz örgü bilen için kolay bir proje; 15cm çarpı 15cm boyutunda bir kareyi örmek çok az zaman alıyor.
Serap'çım sımsıcak sarsın seni battaniyen,
sana umut, sevgi, mutluluk versin..
Emeği geçen herkese de kocaman sevgiler gönderiyorum
Emeği geçen arkadaşlara ben de teşekkür ediyorum.
Fırsatım olmadı ne forumu takip edebildim ne de birşey örebildim.
Hatta serapcığım senin için hazırladığım bir kart var 2 aydır hala çantamda gidip geliyor gönderemedim ne yalan söyleyeyim.
Gönderdim farzet lütfen.
O battaniyeyi her kullandığında seni seven nice insan olduğunu aklından çıkartma.
Güç olsun , yolunu aydınlatsın herşey .
Seni seviyorum güçlü kadın.
Kızını da öpüyorum yanaklarından çok tatlı maşallah.
Kübracığım alev doğru söylüyor boncukların ışıltısı büyülüdür iyileştirir .
Alev'i öpüyorum yanaklarından.
Keşke gelebilseniz de çocukları da tanıştırsak kendimiz de yüzyüze görüşebilsek.
Hani uzak yerde yaşayan akrabalar olurlar ya sevilen hep özlenen.
Yurtdışında yaşayan tüm arkadaşlarım hepinizi öyle özlüyorum işte.
tamam o zaman bende varım cesaretli olmak lazım dimiRüyA yazdı:
Biz projeye sen üye olmadan başlamıştık. Ara verdik ve Aralık ayında yeniden devreye soktuk.arda_mira yazdı:
... benim de elimden gelse de yapabilseydim keşke ama ben örene kadar herkes bitirir korkusuyla başlamak istemedim.
...
Düz örgü bilen için kolay bir proje; 15cm çarpı 15cm boyutunda bir kareyi örmek çok az zaman alıyor.
Tabii ki! Sağolasın...arda_mira yazdı:
tamam o zaman bende varım cesaretli olmak lazım dimi
Özlem'cim merak etme ben de bilmiyordum ama arkadaşım öğretti sayılır yani şimdi kendi başıma örebiliyorum,
belki çok güzel olmayacak ama sevgiyle örüldüğü için eminim güzel görünecektir
Ben 2 parça ördüm ilki çok fena görünüyor ama diyorumya o benim ilk emeğim çok hevesle ve sevgiyle ördüm inşallah Kübra beğenir