3. Sayfa - Toplam 6 Sayfa var BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu
Toplam 55 sonuçtan 21 ile 30 arasındakiler gösteriliyor.

Re: Yeni yıla girişi nasıl yaptınız?

Es_Es yazdı:
    Bizim biraz mecerali oldu yeni yila girisimiz.

Esim erken geldi.Yemegimizi yedik.Muzik dinliyip sohbet ediyorduk.Cerez meyva yiyiyorduk bir yandan.Beyza cerez yerken aci diye mizmizlik yapti.Herhalde tuzlu fistik dudaklarini yakti diye dusunduk.Beyza bonyoya gidip aynadan kendine bakti salona bir girdi oda ne ALT DUDAK ARI SOKMUS GIBI SIS.BALON OLMUS ADETE

Ne yapacagimizi sasirdik.Sevgi'ye yazdik hemen caresizlik icinde.Sagolsun canim arkadasim ve esi ugrastilar bizim icin .Hastane bulmamiza yardimci oldular.

Esim taksi bulmaya cikti ben hemen giyindigim ve hastaneye kostuk.Alerjik dedi doktor.Yedigi karisik cerezlerden birisi dokundu sanirim.Surup veridiler.Eve dondugumuzde saat 23:58 di.

Moral bozuklugu ve kalp carpintilari icinde girdik yeni yila.

Beyza simdi iyi cok sukur.Dudagimiz normale dondu
    Esra`cim tekrar cok gecmis olsun , Beyzanin iyi olmasi her seye deger inan seni ve Beyzayi opuyorum bol bol , Bizde cocuklari uyuttuktan sonra geleneksel sabo yemegi yedik bizim spagettimize benziyor ince ve baya uzun bi makarna cesiti yedikce uzun ve guzel bi omrun olacagina inaniliyormus esimin adetleri 7 yildir yapiyoruz duzenli sonra saat 12 ye dogru kitaronun cd siyle dans ederek girdik guzeldi uzun zamandir dans etmemistik yeni yile nasipmis

Esim kizim ben ücümüz birlikte havai fisek gösterilerini izleyerek girdik..

Baktim kapidan herkes atmaya baslamis fisekleri, tuanayi aldim yukari ciktim.. diger atilanlari da iyi gorelim diye tam 00:00 oldugunda baktim esim elinde sekt ve iki bardak onu patlatti camdan, sektimizi icerek birbirimizi kutladik, nice guzel yillar diledik birbirimize kizimizla beraber
    Sonra kapiya indik, fisekleri yakindan seyrettik, komsulamizin yeni yillarini kutladik.. Saat 01:00 falandi tuana uyudu..

Saat 2 de esimin arkadasi aradi gelin diye, ben dedim tuana uyuyor sen gidebilirsin pek gitmek istemedi, dedim takilmazsin fazla gelirsin.. 1,5 saat sonra falan geldi saat 04:00 de uyuduk öglen 12:00 de kalktik

Herkese iyi yillar,

He bugünde arkadaslarimla birlikdeydim bütn gün

Ben hasta girdim valla yeni yila dahada kötüledim sesim felan hep gitti cigerlerimi üsütmüssüm zatüre olmamdan korkuyorum arkadaslara davetliydik orda gecirdik güzeldi sakin bir sekilde sohbet ettik tombala oynadik cocuklarda eglendi bana kalsa evimden hic cikmiycaktim ama cocuklar icin mecbur kaldim herkesin yeni yili tekrar kutlu olsun

ben yeni yila kizimla girdim saat 2330 uykudan uyandirdim sesten uyanipta korkmasindiye camdan komsularimizin attigi havayi fiseklere baktik saat 12ye gelince babamizi aradik suan da turkiyede o 1 saat once girmisti yeni yilina yeni yilini kutladik saat 2 gibi kizimi kucagima alip yattim epeybir gulduk kucagimda uyudu kaldi
    ve o an kizima bakarak zamanin ne cabuk gectigini anladim 3 ay sonra 2 yasinda olacak ey seneler ey
    ve yeni yil icin dilegimiz bu esimi tanidiktan sonra ayri gecirdigimiz ilk yilbasiydi insallah son olacak
    allah kimseyi ayirmasin
    herkese saglikli huzurlu mutlu sevdikleriyle birlikte bir yil dilerim

cocuklarla yilbasi nasil gecebilirki,saat tam 24.00 gümbürtü koptu ikiside uyandi agladi yanimiza dördümpz birlikte ayni yatakta yatarak gecirdik...

Oğlum daha çok küçük ve hala anne sütü aldığından dolayı bu sene yeni yıla evimizde girmeyi tercih ettik.Annemler,anneannemler,teyzemler(izmir'den geldiler)le birlikte bizim evde toplandık saat 00:00'ı gösterdiğinde ben pasta üzerindeki maytapları yakmakla meşguldüm.Yedik ,içtik,bol bol dans edip eğlendik.Saat 5 gibi herkesin pili bitti yattık.

Sağlıklı, mutlu, umutlu, huzur dolu yeni bir yıl diliyorum herkese...

7. Re: Yeni yıla girişi nasıl yaptınız?

Ben uyuyordum.

Eşim yeni yılın ilk dakikalarında telefonla uyandırdı beni,konuştuk ve tekrar uyudum.

8. Re: Yeni yıla girişi nasıl yaptınız?

Esra_Aytekin yazdı:

Ben uyuyordum.

Eşim yeni yılın ilk dakikalarında telefonla uyandırdı beni,konuştuk ve tekrar uyudum.
    He bu arada,uyurken iki yavrum da kollarımdaydı.

arkadaşım bizdeydi kızı ile biz çok eğlenerek girdik çolukçocuk dans ederek girdik tam 12 dede herkez birbirine sarıldı.saat 4.00 yattık ama nasıl geçti zaman hiç anlamadık şarabın verdiği rehavet iyice çökmüştü gecenin ilerleyen saatlerinde

10. Re: Yeni yıla girişi nasıl yaptınız?

Gecen yıldan pek farklı geçmedi.Gene bizim evdeydik.Takım aynı takım Kayınvalimdemler ve annemler vardı.

Yalnız çoçuklar gecen sene yürüyemiyordu ve masa dagıtma gibi bir huyları yoktu .Daha rahattı.Bu yıl ben masayı kurmaya çalışırken onlar bir taraftan dagıttı.Adam gibi yemek yedirmediler.Neyseki 21.30 da uyudular,yemek yiyemeyenler o zaman yedi(yani ben)

İki çoçukla gecebilecek,yapılabilecek en iyi yeniyıl gecesiydi işte