Oncelikle gecmis olsun.
Desene Baris 4cu yasini Fransiz Ihtilali gibi gunlerce kutlayacak
Oncelikle gecmis olsun.
Desene Baris 4cu yasini Fransiz Ihtilali gibi gunlerce kutlayacak
Geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın.
sevgiler...
çok geçmiş olsun canım .çok üzüldüm şansızlık ama olsun annesi üzülmeyin sonra telafi edersin fazlasıyla.
o son bölümde portakal suyunda ve seni sevdiğini söylemesi inan ağlattı.çünkü bizleri dünyada minicik kalpleriyle cıkarsız seven en güzel varlıklar.bir an önce benim oğlumda büyüsede bana sevdiğini söylese.
öf ya anne olduktan sonra cok sulu göz oldum.önceden kolay kolay ağlamazdım.
çok geçmiş olsun....
Geçmiş olsun Nesrin atlatmış olduğunuza sevindim. Sağlık olsun ne yapalım sizde doğum gününü biraz geç kutlarsınız.
Sevgiler.
nesrincim sabah sabah kızımla atıştık biraz...yok onu giymem,bu kazaktan refret(nefret değil refret ,öyle diyor)ederim falan...ağladı biraz...
şimdi senin yazını okuyunca sabahtan beri yüklendiğim stress yerini üzüntüye bıraktı...
öncelikle geçmiş olsun...allah çok çok doğumgünleri nasip etsin...
eve dönünce kızımı kucağımdan indirmeyeceğim
seni cok iyi anliyorum cunku cunde ben ayni seyleri yasadim buyuk gecmis olsun
çook geçmiş olsun..
dilerim en kısa zamanda eski neşesine ve sağlığına kavuşur.. ve doğum günü partisinin tadını çıkarır..
sevgilerr
nesrin çok ama çok geçmiş olsun acil şifalar üzülme annesi oğlun iyice iyileşsin sen ona çok güzel bir doğum günü yaparsın sevgiler
Neslihancım geçmiş olsun ama oğlun için lütfen şanssız deme, her işte bir hayır vardır. Öncelikle iyileşsin bak ne güzel yeniden birkaç kere kutlanacak doğum günü.
Nice güzel, şanslı ve mutluluk dolu yıllar dileğiyle...
Sevgilerimle...