3. Sayfa - Toplam 5 Sayfa var BirinciBirinci 12345 SonuncuSonuncu
Toplam 43 sonuçtan 21 ile 30 arasındakiler gösteriliyor.

Re: Bana ters geldi...

efenin_annesi yazdı:

Yeşim'ciğim;
    Mevzuyu tam olarak bilmiyorum ama az-çok tahmin edebiliyorum anlattıklarından... Ve üzüntün satırlarına fazlasıyla yansımış durumda... Bu konuyu 2 gün geçmesine rağmen hazmedemeyip riskli bir forum açarak bizlere aktarman da üzüntünün büyüklüğünü gösteriyor en başta... Seni anlamamak, sana katılmamak mümkün değil... Üzme kendini sen de biliyorsun ki "kötü söz sahibine aittir"...

Sana biraz tebessüm ettireyim istedim banlanma-manlanma esprisi yaptım olmadı... O zaman bir de şunu deneyim bari...

"Adana'ya gel toplanalım, toplaşalım... Burası çok hem de çoookk sıcak ince askılı bluzler ve askısız sutyenler giyiliyor genelde. Yani sutyen askısının kendi de yoookkk kiri de..."

E buna da azcık tebessüm etmediysen artık ne yapayım kutunu açacam
    Ben zaten askısız sütyen giyerim, ama ya kotum kirli olursa, yada saçımı o gün yıkayamamış olursam

Üzülmemek mümkün değil, kişileri düşüncelerinden dolayı öldüren bir davranış biçimini anlayamıyorum

Başı sazan,sonu hakaret iel biten bir forum da insanlık falan da kalmıyo ...

Bu forumu sen önceden görseydin hayt park'a taşırmıydın merak ediyorum

Sonuçta tartışmaya açık bir forum ???

Yeşim o foruma cevap yazanlardan biri olarak cevap hakkımı kullanayım

Arkadaşımız forumu açarken tepki alacağını biliyordu hatta bunu alaylı bir dilde yazmıştı

Türk kadınları hakkında öyle düşünüyor olabilir o kendi düşüncesi benim düşüncemse hepimiz insanız beş kardeşin beşi bir birine benzemediği gibi her milletin kadını erkeği... birbirine benzemez öyle bişey yok o yüzden hiçkimseyi dil din ırk ayrımı yaparak yargılamam

O gün ben de bazı fikirlerine katıldıüımdan bahsetmiştim.
    Fakat deniz'i ben anlıyorum üç aşağı beş yukarı tahmin edebiliyorum içinden neler geçtiğini.

Türk insanına karşı tutumunu da biliyorum ve uslubunu çok ciddiye almıyorum o yüzden de sinirlenmiyorum kızmıyorum.

Hepimizin arıları ve eksileri var burada hiçbirimiz dörtdörtlük değiliz deniz'de öyle değil.

Ama bazen deniz'in kasıtlı olarak bu tip forumlar açtığını zannediyorum hatta eminim de . Belki deniz bu tarzdan hoşlanıyordur diye düşünüyorum olabilir değil mi.

Eskisi gibi değilim deniz'e karşı .

Sadece geçenlerde takıları çalınıp da falcıya giden bayan vardıya ona çok sinirlenmiştim o zaman kendimi tutamamıştım haksızlığa tahammülüm hiç olmadı elimde değildi duramazdım.

Genel de etliye sütlüye karışmamamya çalışıyorum . Kimseyi kırmamak ve kendimi de kırmamak adına böyle mutluyum huzurluyum. Arkadaşlara başarılar dilerim.

o forumu uzaktan izledim.yazmamak,dahil olmamak için zor tuttum kendimi.sonunda da silindi zaten...

forumu açan arkadaş(isim vermeyeyim)her ne yazmış olursa olsun genelleme yapmış.kendi görüşlerini dile getirmiş.bu sitedeki hiçbir üyeyi isim vererek eleştirmemiş.

ama buradan ona kişisel bir cevap verildi.üstelik buluşmada ben de vardım ve o bahsi geçen meşhuur askıları yakından gördüm.kirli,mirli değildi arkadaşlar!

şimdi ben bu durumu o kişiye karşı oluşmuş bir önyargı olarak görüyorum.

aynı forumu bir başka arkadaş açmış olsaydı böyle bir tepkiyle karşılaşmayacağına da adım gibi eminim.

Yeşim_Yıldırım yazdı:

Ben zaten askısız sütyen giyerim, ama ya kotum kirli olursa, yada saçımı o gün yıkayamamış olursam

Üzülmemek mümkün değil, kişileri düşüncelerinden dolayı öldüren bir davranış biçimini anlayamıyorum
    Söz seni havaalanından alacam önce Real'e Mudo'ya götürüp kot alacam, sonra hamama sonra da kuaföre götürecem...

Ve bu kadar zaman kaybettikten sonra da sanırım yolcu etmek için tekrar havaalanına götürecem...

Ama hiç merak etme kebap ve şalgamdan sonra...

efenin_annesi yazdı:

Söz seni havaalanından alacam önce Real'e Mudo'ya götürüp kot alacam, sonra hamama sonra da kuaföre götürecem...

Ve bu kadar zaman kaybettikten sonra da sanırım yolcu etmek için tekrar havaalanına götürecem...

Ama hiç merak etme kebap ve şalgamdan sonra...
    Sen şimdi tişörtü laf edersin... Tamam tamam tişört de alacam Mudo'dan ya da Zara'dan ya da nerden istiyosan... Ama içgiyimine karışmam bak onları evde yıka da gel...

Sevgili Yeşim,

Olup bitene değil de, senin üzülmene üzüldüm ben. Bence aşırı hassasiyet gösteriyorsun. Olaya biraz daha soğukkanlı bakmalı, kendini üzmemelisin.

Böylesi bir olay ilk kez olmuyor ki sitede; daha önce de oldu, üyeler kırdılar ve kırıldılar. İnsan ilişkilerinde kırgınlık yaşanması doğal. Etki-tepki sorunu. O nedenle, söz konusu forumun ve o forumda yazılanların olağandışı üzücü bir yanı yok bence. Sitede daha önce de, insanların dış görünümüleri, sağlık durumları, çocukları, kökenleri ya da benzer özellikleri ağır eleştiriler aldı. Bu tür durumlara bazen müdahale edildi, bazen de edilmedi, uyarı bile yapılmadı. Olabilir, insanlar çeşit çeşit, tepkiler çeşit çeşit... Başkalarını kendi isteklerimiz doğrultusunda düzeltemiyoruz.

Söz konusu forum benim için abesti (başkaları için olmayabilir); çünkü, ulusal kimlikle, dış görünüm, bakımlılık ve asalet gibi konuları bağdaştırmak benim için ters. Üstelik, Hülya Avşar'ın (?) adının geçtiği bir forumu ciddiye almak güç. Evet, o forumda kişselleştirme yoktu, ancak forumun sonunda 'asalet' kavramı vurgulanıyordu. 'Bakımlı olmayan, genital organlarının tüylerini yolduran, ancak ter kokan, ya da şu ve şu işlemleri yaptırmayan Türk kadını nasıl asil olabilir?' çıkarsamasını içeren bir yorum vardı; sanıyorum, bu noktada bazı arkadaşlarımızın tepesi attı. Doğru ya da yanlış, ama etkiden doğan tepki. Talihsiz bir durum.

Sen üzme kendini...

Sevgiler

Yeşim_Yıldırım yazdı:

...
    Yeşim,

Bence birazcık abartıyorsun. O forumda kimse kimseyi düşüncelerinden dolayı öldürmedi. Söz konusu forumun sahibinin de başkalarını son derece kırıcı ifadelerle azarladığı olmuştur ne yazık ki. Tabii, onun davranışları sütyeninin askılarının eleştirilmesini haklı çıkartmaz hiçbir zaman. Abes bir forum için bu kadar aşırı hassaslık göstermen beni şaşırttı.

O yorumu yapan kişi olarak bi kaç bişey söylemek istiyorum senin düşüncelerinede saygı duyuyorum Yeşim.

Hemen Hemen 4 yıldır üyeyim bu siteye, tartışmalı forumlardan uzak durum girmem öyle şeylere, sanal alem der geçerim, ama ilk defa bi forumu okuyunca bilgisayar başında hop oturup hop kalktım bu ne cesaret diye, hatta İnci yorum yazdığında özellikle açıp baktım uyarı falanmı aldı diye ama hiç bişey yoktu, hiç uyarı almamasınada çok şaşırdım.

Daha forumun başından kışkırtmalı bi forumdu aslında belli aralıklarla o hanfendi bunu hep yapıyor , sonra uzunca bi süre girmiyo girdiğinde de biz balık hafızalı Türk milleti ona yine oo hoşgeldin,özledik, nasılsın deniliyor, iş hayatı hakıında sen şöylesin sen böylesi yaparsın diye poh pohlanıyor, bu arkadaş ta bunlar salak galiba ben ne dersem yutuyorla diyor, canı sıkıldığında alıyo kalemi eline ver Allah ver,.

İnsanlara hakeret etmek için birebir isim verilmesi gerekmiyor biliyorki bu üyenin kadınları Türk, kızım sana söylüyorum gelinim sen anla yapıyor aklı sıra.

Minenin dediği gibi yine aynı tepkiyi verirdim kusura bakmayın, hiç tarzım değil ama pişman değilim hayatımda ilk defa bi kişi beni bu kadar çok sinirlendirebildi.

Tek üzüldüğüm konu, forumun silinip yorumlarımızı okuyamıycak olması.