Bizde pazar akşamı tatile çıkıyoruz.Valiz hazırlamayı çok seviyorum.Fakat bu yıl ilk 4 gece ayvalık tarafında geçirip kalan 4 geceyi Bodrum da geçirmek istiyoruz..
Valiz hazırlamadan önce dün yazlığa gidip eksikleri alayım dedim.Bir sürü şeyi unutup gelmişim.Kızımın deniz simidi ve barbi kollukları üstelik kışın ılgaza tatile giderken de almayı unutmuştum tekrar almıştık.Yani yazlıkta 3 takım kolluk 4 can simidi var tekrar almak sorun değil eşimin diline düşersem
Valiz hazırlamaya son 1 gün başlarım fakat şimdiden ütü odasında yıkanıp ütülenenler dizilmeye başlandı.Ben eksik bırakmayayım diye valize doldurmam bir kenara 3-4 gün önceden gidecekleri hazırlarım.Son akşam onları gözden geçirir valizlere yerleştiririm.Giymeden geri getirdiğim bir şey olmaz,farklı giyinmeyi çok seviyorum.Kendim için ilk götürdüğüm yani olmazsa olmazlarım:Saç fırçaları,makyaj malzemeleri,güneş kremleri(kakao yağı,havuç yağı)acil bronzlaştırıcılar ,tırnak makası ve törpü,oje ve aseton,imitasyon takı,kızım içinde en önemlisi,havuz enfeksiyonu geçirirse diye backtrim şurup(ishale ve kusmaya iyi geliyor))ateş düşürücü,bizim için ağrı kesici,en sorun olan ayakkabılar oluyor.Eşim için 1 terlik,1 klasik ayakkabı,1 spor ayakkabı,benim için 2 klasik ayakkabı,2 terlik,1spor ayakkabı,kızım için 2 terlik,1 spor ayakkabı,1 sandelet...eşim mutlaka kulak pamuğu ister onuda unutmam..şimdilik aklıma gelenler bunlar..