Tanıştıktan yaklaşık 1 yıl sonra evlendik. Sadece 1 ay nişanlılık.
Evlilikte de 13 yıl bitti sayılır..
Tanıştıktan yaklaşık 1 yıl sonra evlendik. Sadece 1 ay nişanlılık.
Evlilikte de 13 yıl bitti sayılır..
2 ay flört, 2 ay söz+nişan 2 ay sonra da evlendik.
Tekrar dünyaya gelseydim cem'i 16-17 yaşlarında bulur evlenirdim
5 yıl arkadaşlık + flort donemı
3 ay nısanlılık
ve cok sukur 4,5 yıldan bu yanada evlıyız.
1.5 yıl flörtün ardından nişan, 8 aylık nişan sürecinden sonra evlilik ve 2 yılın sonunda annelik
Tanistirildik 2 gun sonra nisanlandik nisandan 4 ay sonra evlendik, evlendikten 8 ay sonra nihayet bir araya gelebildik malum benim vize olaylari bayagi uzun surmustu.
Ekim de 10 yilimizi kutluyacagiz.
4 Temmuz 1987 tanışma ve çıkmaya başlama,
1 Kasım 1991 nişan ve 30 Ağustos 1992 düğün.
20 yıldır birlikteyiz yani
galiba benimki en kısa olanıdır tanıştığımızda askerdi eşim o yüzden hiç çıkamadık askerlik bitincede hemen evlendik nişan falan olmadı biz evlendikten sonra çıkmaya başladık 12 yıldır da çıkıyoruz
89 da tanistik .96 da nisanlandik 97 de evlendik.
hala evliyiz
2000 yılında tanıştık..
2003 haziran nişan..
2003 ekim de evlendik
2000 yılında okulda aynı sınıftaydık...ama sadece çok samimi 2 arkadaştık hatta kız arkadaşlarını gelir anlatırdı bana...bende başkasıyla çıkıodum..3 sene çıktım hatta o zati şahısla...sonra onu kocamla boynuzladım...2003 ağustos ayındann itibaren normal arkadaşlık bitti..erkek arkadaşım da değildi hatta...ekim 2003 e kadar öyle böyle devam etti..sonra 14 ekimde resmen flört etmeye başladık..29 ekim 2005 de istediler hemen nişan yaptık..19 kasım 2005 de evlendik..21 kasım 2006 da derin doğdu...vay be neler yaşamız...aslında anlatsam...daha neler çıkarda neyse... ha bi de hiç bitmeyecek bir askerlik yolu bekliyoruz..