kahve molasiiiiiiiminedafne yazdı:
ben nasıl atcam bu depresyonu burda rahat rahat kavga edemedikten sıkıntımı stresimi atamadıktan sonra..aaaa
havalar da iyi giderken..tam sirasiiiiiiiiiii
kahve molasiiiiiiiminedafne yazdı:
ben nasıl atcam bu depresyonu burda rahat rahat kavga edemedikten sıkıntımı stresimi atamadıktan sonra..aaaa
havalar da iyi giderken..tam sirasiiiiiiiiiii
ben hiç takip edemiyorum artık ..bu ara nedendir bilinmez sitede bir nick değiştirme enflasyonu var...bir ara yaz döneminde 2 ay kadar uzak kaldım döndüm ki kim kimdir çözene aşkolsun mesela hala şu "pitlipitonpakize" arkadaşım kimdir der dururum ...eski üyede nick mi değiştirdi yoksa yeni mi, fuem de merak ettiklerimdendi ama onu öğrenmiş oldum, nartanelerini resimlerinden tanımıştım zaten...
fuem kim?sasi ne olmus?
sasi lazer olmuşhalide yazdı:
fuem kim?sasi ne olmus?
anladığım doğru ise "efsa-ayşegül-yaşagül"şidiki FUEM oluyorlar bumdan sonra bilemem...eyke-barracudda oldu,ama biri bana şu pitlipitonpakize kim söylesin ne olur.....halide yazdı:
fuem kim?sasi ne olmus?
pitlipitonpakize sarmankedi
allah razı olsun günseli.............aklıma gelmedi değil ......yazdıklarından sarmankedi olmasından şüphelenmiştim sayende emin oldumNartaneleri yazdı:
pitlipitonpakize sarmankedi
ben nick nameden daha cok profil resminden tnaiorum insannari
aliyi hepiniz tanidiniz artik snairim???
anlami kotu oldugu icin degistirdim
insallah cabuk alisirsinizzzzzzzzzzzzzz
geçen bir baktım acayip nick.
kim ola caep dedim.
40 yıllık NİL-TAN'mış.
değiştirmeyin nicklerinizi kardeşim. sonra ara ki bulasın.
hem sonra biz sizleri o nicklerle özleştirdik.
barracudda yazdı:
ben nick nameden daha cok profil resminden tnaiorum insannari
aliyi hepiniz tanidiniz artik snairim???
anlami kotu oldugu icin degistirdim
insallah cabuk alisirsinizzzzzzzzzzzzzz
aynen ömürcüm bende profildeki resimlere bakiyorum sonra nickine ben senin yeni nickini begenmedim acik söyleyim kizma arkadasim ne bileyim eyke daha güzeldi belki anlami kötü olabilir ama cogu bilmiyorki gerci ben profildeki resmimi sürekli degistiriyorum ama sabit kalan üyeleri resimlerden biliyorum