Kuzguncuk'da. Dilek Demirci'nin atölyesi.canom yazdı:
Nerede bu resim atölyesi..
Kuzguncuk'da. Dilek Demirci'nin atölyesi.canom yazdı:
Nerede bu resim atölyesi..
Gecen hafta sonu da bu hafta sonu da hava cok güzeldi.
Sürekli göl kenarindaki pilajlardaydik.
Leo oradaki cocuk havuzlarinda suyla hasir nesir oldu. Benim icin bu cok önemli cünkü su korkusu var.
Hele bu gün havuzdan cikmak bilmedi. Hem de bugün gittigimiz plajdaki cocuk havuzu daha derindi. Boynuna kadar korkmadan giriyor. Yüzme denemesi yapiyor. Cok sevindim..
Gecen yaz tatilinde peydah olan su korkusunu yensek cok mutlu olucam..
Ayşima cumartesi ilk sinemasına gitmiş bulunmakta. vatana millete hayırlı olsun
Nilgün'le Melis ve ayşima'yı birlikte götürdük.
Hafta sonu herkese sinemayı ve filmi anlattı..
tam sonuna az kala.. çıktık.. çıkıcam dedi..
Bizim arkamızdan melis'te çıkmak istemiş..
Nilgün'le biz de filmin sonunu merak ettik
Biz de geçen hafta bol güneş , kum ve deniz olayına girdik .kolluklar ile cokk güzel yüzüyor kuzu .. 1-2 hafta sonra kollukları da çıkarmayı deneyeceğiz bi de bol radyasyon bol uranyum aldık geldik radyasyon anılırım azzz sonraaa
aynur-anneoldum yazdı:
Ayşima cumartesi ilk sinemasına gitmiş bulunmakta. vatana millete hayırlı olsun
Nilgün'le Melis ve ayşima'yı birlikte götürdük.
Hafta sonu herkese sinemayı ve filmi anlattı..
tam sonuna az kala.. çıktık.. çıkıcam dedi..
Bizim arkamızdan melis'te çıkmak istemiş..
Nilgün'le biz de filmin sonunu merak ettik
filmin sonunu merak eden sadece biz değiliz güzelim
Melis beni yedi bitirdi o akşam..sonra noldu,sonra noldu diye
her seferinde birşeyler anlattım ama yetmedi..
bir ara öyle yorulmuşumki,filmin başını bile bilmeyen kocamı melise filmin sonunu anlatırken gördüm
terzi nilgün
dylan yeni 3 oldu
ama her turlu aktivite mevcut
yuzme, jimnastik, kutuphane ziyaretleri (bunlar her hafta duzenli yapiliyor)
oyun grubu
kres
bahcesinde, kum havuzu, normal sisme havuz, kendine ait ev, trampoline, bisiklet, digger, scooter, bahce malzemleri her sey var, cani SIkilirsa oynar
bunlar harici sinemaya gidiyor
gecen yaz ilk defa tiyatro denememiz oldu, nemo'yu seyretti
hayvanat bahcesi, safari parklar her ay en az bir kere ziyaret edilir olmazsa 2 kere
soft play alanlari, tirmanma buyuk tunellerden kayma bir suru hareket var yani
normal parklar, top oynama
evde benim ve esimin yaptiklari: playdough, artwork, her turlu boyama, her tarafi kirletme, bir suru kagit kesme (makas kullanmaya bayiliyor) surekli denizanasi yapiyoruz bayiliyor, korsan gemisi ile oynama, trenlerle oynama, kendine ait hayvanat bahcesi ile oynama, ciftlik hayvanlari cart curt
bunlarin harici, beyin calismalari: puzzle, sayi sayma, flash card ile oynama, harfleri ogrenme, hafiza oyunlari, lego(hepsini seve seve yapmiyor ben bazen kandirarak oynuyorum onunla iste su puzzle'i bitir su kadar cikolata var gibi)
hava guzel veya cirkin deniz kenarina gidilir camurlara batilir, yada kumlara, sonra kovalarla kuleler yapilir
centerparcsa gidilir her sene 2 kere
baska arzu ettigi kadar dvd seyreder
aklima gelirse yine yazicam
Kızım 3 yaşında sayılır (30 Haziran doğum günüdür unutulmasın lütfen )
Yuvaya gitmiyor ama keyifli bir yıl geçirdi...
-3-4 kere sinemaya gitti.
-1 kere tiyatroya gitti.
-Sanırım 12-14 kere doğum günü partisine katıldı.
-Devamlı havuza girdi.
-At bindi.
-Alışveriş yaptı
oglum busene sunlari yapti.
1-bol bol karda kaydi
2-hayvan cifligine gitti
3-påskede yaslilar icin ozel bir gosteride yer aldi(kresle birlikte)
4-havuza gitti(ve cook sevdi)
5-iki tekerli bisiklet surmeyi ogrendi buralarin ve frogner parkin tozunu attirdi
6-kukla gosterisine gitti
7-kresteki aile piknigine katildi
8-17 mayis yuruyusune katildi(buranin resmi tatili)
9-panayira gitti
10-benimle hamurdan kurabiye adamlar yaptii(artik onsuz basta borek yapamiyorum)
Benim canavar 4 yasinda..Sinema da oturmayi ogrendiginden beri hemen hemen her hafta bir filme gidiyoruz..Bu aksam Garfield'in son cikan filmine gittik mesela..Gecen hafta Cars baslamisti..onu da izledik..
Hava soguk sicak farketmez..Yanimizdaki Metro parkin cok guzel oyun alanlari var yaz kis goturuyorum..Bu aralar hergun sitemizin havuzundayiz,biz yaz sezonunu gecen hafta actik..Hava kapaliysa,evde yapilabilecek cok hos aktiviteler var onlari degerlendiriyoruz...Bu yil henuz Zoo'ya gidemedik...Haftaya bakalim kismetse...Ayrica yine hava kapaliyken Kutuphane'nin cocuk bolumu var orada kitap okuyoruz..Her Pazar Chuckie Cheese diye cocuk eglence merkezine gidiyoruz..
Burada cocukla yapilacak cok sey var..O nedenle hazir buradayken hepsini degerlendiriyorum..Gecen yil sonu Tr'deydik...Cocuk bir parka bile hasret kaldi birak burada yasadigi seyleri...Bizim her gunumuz dolu...Cocuklugunu doya doya yasamasi icin elimden geleni yapiyorum..Bu arada bende cocuk oluyorum onunla daha da eglenceli oluyor...