Yaw senin hediyeni çok beğenmiştir belki aynısını almıştır ne fesatsınız siz be
Bana gelen hediyeleri asla başka birine vermem ..Ne anlamı kalır o zaman o hediyenin dimi ama
Yaw senin hediyeni çok beğenmiştir belki aynısını almıştır ne fesatsınız siz be
Bana gelen hediyeleri asla başka birine vermem ..Ne anlamı kalır o zaman o hediyenin dimi ama
Eğer gelen hediye mutfak eşyası ise ve evde de ona ihtiyaç yoksa başkasına veririm.
hayır götürmem
hazirliksiz gitmem gereken bi yer olursa belki ama ancak aksesuar yada mutfak esyasi olur. cocuguma gelen hediyeyi hele de giysi ise aynisindan 10 tanede olsa giydiririm ve aa aynisindan vardida demem asla.
Hayır, götürmem.
hediye almayıda vermeyi de çok seviyorum. aynı hediyeden bana geldiyese başkasına götürmem saklarım ama senin başına gelen durumda baya kötü aslına bakarsan bende bozulurum.
VERMEM
eğer beğenmediğim birşeyse veririm..ama ortak tanıdığa değilde,yabancıya.
arada böyle ev görmeye falan bişeyler gelirse yada işte biizm kullanamıyacağımız bişeyler başka birine götürebilirim ama getiren kişinin gözüne sokarakda değil tabi.ortak tanıdığımız olmamalı utanırım yani....
Eskiden, çook eskiden, Şeker Bayramları'nda büyüğümüzü ziyarete gitme alışkanlığımız vardı, gelirken de eli boş gelmezdik.
Bizim evde ilk iki gün gelen şekerler hiç açılmaz, son gün iadeyi ziyarette kullanılırdı.
Tabii karıştırmamak şartıyla..