Bugün çocuklar eşimle İzmit'e gitti yine Nurcan abla...
Ben de dolapların içini düzenliyorum...
Atılacaklar,verilecekler,kaldırılacaklar...Stres oldun valla.
Şimdi biraz kahve molası verdim...
Disarisi her zaman oldugu gibi gunluk guneslik,karsi otelin havuzunda insanlar var arada bakiyorum herkes baya egleniyo ama ben bugun inanilmaz bunaldim,patlamak uzereyim sikintidan.
Benim biraz canım sıkkın be abla.
Dün gece uyurken Hande beni uyandırdı. Bi baktım burnu kanıyor. Afalladım kaldım. Eşimde yoktu. Bir yeremi çarptın yada burnunlamı oynadın dedim hayır dedi. Kendi kendine kanamış saat 04.00 civarları. Neyse kanama durdu sabah oldu. İstifra etti. Afedersin balgamlı ve kanlı. Dünkü burun kanamasının etkisi olabilir miki? Birazda ishal gibi bişey olmuş. Kanepede uzanıyor şimdi. 2 defa çıkardı. Canı bişeyde yemek istemiyor portakal suyu sıktım içirdim. Şimdi biraz iyi gibi. Bakacam eğer kusma falan olursa yine doktora götürecem.
Onu orada öyle gördükce içim parçalanıyor.
Canım hiç bişey yapmak istemiyor. ANkara'da hava çok güzel. Ne dışarı çıkmak istiyorum nede evde yapılması gereken onca işe rağmen iş yapmak istemiyorum.
Keyifsiz bir Cumartesideyim yani.
Esraaaa canım kahve istedi sayende. Şimdi kim kalkıp şuradan kahve yapacak bana.e.aytekin yazdı:
Çok sağol Nurcan ablacım.Geçenelr de Aynur'la yurt dışına nereye gidelim diye hayal kuruyoruz içinde seni ziyaret etmekte vardı
Havasındandırsubbota yazdı:
..adanalilar gercekten cok aktif . ornek benim koca
Kamelya yazdı:
Benim biraz canım sıkkın be abla.
Dün gece uyurken Hande beni uyandırdı. Bi baktım burnu kanıyor. Afalladım kaldım. Eşimde yoktu. Bir yeremi çarptın yada burnunlamı oynadın dedim hayır dedi. Kendi kendine kanamış saat 04.00 civarları. Neyse kanama durdu sabah oldu. İstifra etti. Afedersin balgamlı ve kanlı. Dünkü burun kanamasının etkisi olabilir miki? Birazda ishal gibi bişey olmuş. Kanepede uzanıyor şimdi. 2 defa çıkardı. Canı bişeyde yemek istemiyor portakal suyu sıktım içirdim. Şimdi biraz iyi gibi. Bakacam eğer kusma falan olursa yine doktora götürecem.
Onu orada öyle gördükce içim parçalanıyor.
Canım hiç bişey yapmak istemiyor. ANkara'da hava çok güzel. Ne dışarı çıkmak istiyorum nede evde yapılması gereken onca işe rağmen iş yapmak istemiyorum.
Keyifsiz bir Cumartesideyim yani.
Hay allahim ya adasim,uzuldum gecmis olsun handeme...
neden kanadi acaba? daha once hic kanamismiydi durduk yerde..
bence hemen gotur adasim ya... rahat edersin. nedenini bilirsin, bence bekleme, acaba usuttumu
esra bir kahvede ben alsam.
e.aytekin yazdı:
Zaman geçmiyor diyordun bak üzerinden kaç saat geçti.H_S_N yazdı:
valla havalar burada güzel herşey yolunda gidiyor ve heycan hala devam ediyor birazdan cıkacagım ve +Gül ümün annesiyle tanışacağım zaman geçtikçe heycanda artıyo
Heyecanın gitmiştir inşallah.
Her zaman kapim acik basiim ustune,buyrun canim, aynurda sende.Ayşegül_ yazdı:
Çok sağol Nurcan ablacım.Geçenelr de Aynur'la yurt dışına nereye gidelim diye hayal kuruyoruz içinde seni ziyaret etmekte vardı
Havasındandırsubbota yazdı:
..adanalilar gercekten cok aktif . ornek benim koca
Daha önce hiç kanamamıştı abla ya...
Takipteyim. Bakacam.