Bir anne bunu yapar mı demişsinya,bence bir anne bunu yapamaz...Bunu yapan anne olmamalı...çok üzüldüm...Çocuğun hayatı bir anda alt üst olmuş,kıyamam...üzücü...
Bir anne bunu yapar mı demişsinya,bence bir anne bunu yapamaz...Bunu yapan anne olmamalı...çok üzüldüm...Çocuğun hayatı bir anda alt üst olmuş,kıyamam...üzücü...
gelde sinir olma böyle bir durumda geçen arkadaşlar eğitimli insanların hep daha iyi olduğundan falan bahsederlerdi buyrun buda eğitimli ben eğitimsiz bir insan olarak böyle insanlara lanet okuyorum ben yıllardır çocuk özlemiyle yanarken nasıl oluyorda bazı insanlar sahip olduğu değerlerin farkında olmuyor nasıl bir vicdandır bu böyle aklım almıyor.....
Şartlar ne olursa olsun böyle olmamalı.Ama ne bilim fazlada yorum yapmak istemiyorum Üzücü
sebep ne olursa olsun bir anne ona muhtaç ufacık çocuğuna seni sevmiyorum gibi küçücük dünyasında büyük yaralar açacak sözler söylememeliydi.babasına kızıpta çocuğuna bunu yapmış olması hiçte sağlıklı olmadığını gösterir.
işnsanlar demekki egitimli olabiliyor ama egitim vicdanlara kar etmiyor.Allah o cocugun yardımcısı olsun.
anneler ki aslında şefkat kahramanıdırlar..
o kadın bir tavuk kadar olamamış tabi..
cok kez gorulur ki bi tavuk yavrusunu kaprtırmamak icin kopekleri bile kovalarr... :-x
Arin;bilmemgerek yazdı:
lanet olasi kadin!
nasil uzuldum cocugun o hallerini dusununce.
beynimin sigortalari atiyor boyle olaylari duyunca...hani cahil diyoruz, caresiz diyoruz, kimsesiz diyoruz, birakmis cocugunu diyoruz...ama bu kadina ne demeli. kansiz, vicdansiz bi insan!
lanet olsun! bin kere! hayatinin sonuna kadar vicdan azabindan bi gun bile mutlu olamasin umarim!
pek oyle +1 ler yapmam ama az ve oz yazmissin..
ben "bi de anneyi dinleyin" diyen arkadaslara..kadin ne kadar magdur veya esine kizgin olursa olsun cocuguna bunu yapmamali diyorum.. :-x
aman allahım bu nasıl insanlık yok yok allah bu kadından annelik şefkatini duygusunu geri almış veya hiç vermemiş galiba
Anneliğin eğitimle alakası yok. Eğer olsaydı bu durum yaşanmazdı. Zavallı çocuk tam anneye ihtiyaç duyduğu zaman. Bu kadın anneliği haketmiyor, bir anne çocuğuna bu eziyeti yapmaz. Şimdi kadın karşımda olsa evire çevire döver bütün içime doldurduğu öfkeyi kusardım. :-x
Yavrucaga cok uzuldum. Canim benim. Bilmiyorum ben ne kadar zor durumda olursam olayim cocugumu birakamam. Onsuz bir hayat dusunemem. Allah korusun. Nasil yapabiliyorlar benim de aklim almiyor.
İçler acısı,Allah yavrucağın yanında olsun