allaskina bana bi ceza yazsalar ya! noolur! dicek sozum var zaten, bi vapur dolusu dinleyici bulmusum konusmam mi?
yok be yaw bu da AT uyum yasalari salakliginin bi parcasidir! yasan var mi, var! seklinde bi yasadir.
allaskina bana bi ceza yazsalar ya! noolur! dicek sozum var zaten, bi vapur dolusu dinleyici bulmusum konusmam mi?
yok be yaw bu da AT uyum yasalari salakliginin bi parcasidir! yasan var mi, var! seklinde bi yasadir.
Yasaklanacak o kadar cok sey varken bula bula bunu mu bulmuslar!!! :-x :-x
okurken guldum sadece hemde cok guldum ulke ayaga kalkmis teksasa donmus devlet buyukleri ise incik boncuk hatta baska biseyde denilebilir islerle ugrasiyor ne denebilir ki bu durum karsisinda butun devlet buyuklerine akil diliyorum.
hem komik hem de içler açısı. nelere kaldık artık..
şimdik o martılar nasıl geçincek nerden yemek bulacaklar onu düşünelim neyse şaka bir yana belediyelerin canı sıkılıyo heralde belli yazık çok yazık
Vatana Millete hayırlı uğurlu olsun
En son vauprla karşıya geçerken yolculardan simit atıldığın da martıların daha simitler suya düşmede havada kırıntıları tutmaya çalışmları çok güzel manzaraydı.Simit atıldığında denize düşmüyor ki kuşlar yiyor.
Denize atılan pet şişeleri,cips paketlerini falan görme ceza uygulama kalk buna uygula ne diyeyim Allah akıl fikir versin.