Gül naber )
emekli olunca biz istanbul'dan kaçacağız, sende gezmeye gel sadece....yerleşme buralara)
nurcan, ne zaman geleceksin istanbul'a?
Gül naber )
emekli olunca biz istanbul'dan kaçacağız, sende gezmeye gel sadece....yerleşme buralara)
Kimbilir belki yarın, belki yarındanda yakın.filiz. yazdı:
Bilmiyorum Filizcim. Eşime bağlı.
Canım,
Ben emekli olayım ilk iş Bursa dan kaçacağım, İstanbul sanırım gezmeye bile kaldırmaz benim bünye o zaman
Valla eşimle Mudanya ya doğalgaz gelse hemen bir ev alıp yerleşmeyi şimdiden planlıyoruz.
Emekli olunca ise bir sahil kasabasına taşınıp balık tutacağız..
Harikasın ya Filiz bana eski günlerimi hatırlatdın.Eskidende piramit ve deniz kenarında cafeler vardı ve ozamanda bir başka güzeldi şimdide öyle tabi.Bende aranıza yeni katıldım kabul ederseniz tabii.
meryem-EREN
Ahhh ahhh.. Bilmez miyim oraları ? Evlilik teklifi aldığım yerdi Kalamış Yat Limanı önündeki cafe..
Fenerbahçe Parkı İstanbuldayken sık gittiğimiz yerlerdendi.Ama artık ütopya oldu.Siz bari gidin.
türkaaan cafe buldum ,Türkan-Dilara yazdı:
Ahhh ahhh.. Bilmez miyim oraları ? Evlilik teklifi aldığım yerdi Kalamış Yat Limanı önündeki cafe..
işte buraya kahveye gidiyoruzzz
boğanın önünden alırım seni, hafta içi bir gün seç ok.
bizde Boran i gecen yaz yurusun yapsin parkta oynasin diye goturduk bu resimler ne zaman cekildi yeni degil dimi?
Fotoğraflar çok güzel Filiz...Teşekkürler.
Önümüzdeki haftaiçi bir gün mü seçeyim ?filiz. yazdı:
türkaaan cafe buldum ,Türkan-Dilara yazdı:
işte buraya kahveye gidiyoruzzz
boğanın önünden alırım seni, hafta içi bir gün seç ok.
Pazartesi belli olur canısı, bilgilendiririm seni.. Boğa'nın önüne nasıl gelecem ben kısss ? Gel de evin önünden al beni..