efet efet...O benden şımarıp kek istemeden, ben ondan rakı istim Okadar uğraşıp bulup ona nostalji yaptırdım dimi ama
efet efet...O benden şımarıp kek istemeden, ben ondan rakı istim Okadar uğraşıp bulup ona nostalji yaptırdım dimi ama
Afiyet olsun...Yiyin bakalım Özgür'ü...
Yaa bu arada insan bu kadar tezahurata patlar valla...Özgür hala gelmediğine göre patlamış olmasın...
Afiyet olsun...Yiyin bakalım Özgür'ü...
Yaa bu arada insan bu kadar tezahurata patlar valla...Özgür hala gelmediğine göre patlamış olmasın... [/quote]
O bu saate gelemez Serpil dövüyo bu saate internette olursa
super bi nostalji oldu eline gozune saglik, ne kadar keyifle okuduk yazilarini.
ozgur gel gayri ablacim
Vay be!bir de kazak erkeğim diye geçiniyor.
Bu kısım dedikodu mu oldu...
bi yere gidemessin..telefonun elimde..24 saat sapigin olurum eger gidersen nihahaha
Valla hem okudum hem ağladım bu ne yaa ya biz neler kaçırmışızda haberimiz yokmuş
Yeşim'ciğm sende sağol bunları bize bulup çıkarttığın için
hadi yaa! ben yani gordum bunu!
alindirik yapma. herkesin tayfasi VAR kardesim, kabul et ve gerisini bosver.
geri gel ve geyigine devam et. ben senin yaptigin yaramaz cocuk esprilerini seviyorum osgur! beni gulumseten ve "cik cik! ulam cocuk sen cok alemsin" dediten bi adamsin.
bak ne zamandir burdayim senin evli olup olmadigini, cocgun olup olmadigini bile bilmedigimi farkedip taaaaaaaa kirmizi koltugun ilk gunune kadar gidip de buldum cevabini.
arasira senin bizdigin hastaliklarindan iyiliklerinden de bahset bize!
Her insan ayrı bir renk katıyor bu siteye. Ve kimse kimseden üstün değil. Kimse kimseye kırılıp gitmemeli... Kimse kimseyi üzmemeli...
Ve sen Özgür!! ne gerek var bırakıp gitmelere... Sana zıt gidenlere inat kalmalısın seninle birşeyler paylaşanlar hatırına...
Hatta hiç kimse için değil kendin için kalmalısın...
hoşgeldin şeyda sakın birdaha bırakıp gitme :-x :-x
biz burdayız giden gider
ama o gidenler siz olmayacaksınızzz :-x :-x :-x