füsuncan..güldüm valla sabah sabah..camomile yazdı:
nilguncum sen bilmiyon mu bu sitedeye girerken sinava tabii tutulduk,kurs neyim gorduk,herkes secmece burada.
kimse yavrusunna fiske vurmaz,kimse bagirmaz,kimse kavga yapmaz,herkes deligibi asiktir kocasina,cok atesli bir ask hayatlari vardir,ha birde herkes bebek gibidir
ha araya senin gibi benim gibileride serpistirmis site yonetimi ibret olalim diye
napalim bizde bakip bakip yutkunacaz
foursa ilk cevabım..o dediklerinin hiçbirini yapmıyorum ki ben demekti ama hadi dedim..şimdi millet yine kocam şunu bunu yapar ben bunları hep yapıyorum zaten diycek diye açmiim ağzımı dedim..kocam zaten sporcu adamdır diye sadece onu yaziim dedim.
nilgüne de katılıyorum..
birbirimizin yatağın ne yanında uyuduğunu bile biliyoruz ama herkes hala roller gırla gidiyor sitede..gerçek samimiyeti hissedince gerçek dostluklar kuruluyor..yoksa gerisi yalan.
yani ne bileyim kim kime neyi ispat ediyorsa burada..ve bundan nasıl bir tatmin alıyorsa..
bir taraftan da diyorum ki..belki o kadının bunu söylemeye ,kendisini ve çevvresini buna inandırmaya ihtiyacı var..aklım karışıyor o zaman..
ama yine de dayanılası değil bazen..
aşıkım diyen ertesi gün kocasını şikayet ediyor.
ben çocuğuma fiske vurmam diyen,ertesi gün bunu unutup çocuğunun dayakla ilgili laflarını yazıyor.
rahat olalım,bünyeyle barışık olalım ve sessizce dağılalım yani..