Ayşe ninki en iyi bir anda ne kadar uğraşsanızda elde edemeyeceğiniz çekiciliğe kavuşuyorsunuz.
Ayşe ninki en iyi bir anda ne kadar uğraşsanızda elde edemeyeceğiniz çekiciliğe kavuşuyorsunuz.
elinde çekiçle gez,isterse çekici bulmasın
kesinlikle çok etkili bir yöntem,hele bu işin içine küs iken aynı yatakta yatmak varsa süperrrrrrrrr çekici oluyorsun
yatakları ayırmam asla,
yataktaki yerimi soğutmam asla,o zaman herşey daha kötüye gider gibi geliyor bana.
arkadaşımın annesi nasihat etmişti hiç unutmam "yataktaki yerini soğutma,asla ayrı yatma" diye.....
amaç yatakları ayırmamakta zaten küs ve aynı mekan
o zaman sorun yoktur
herkesin kendine ozel yontemleri vardir ama bu eslerin zevkine gore degisir.
biri suh bir makyajdan hoslanir,oburu nefiss yemeklerden,bir digeri seksi kiyafetlerden...vs
bunu simdiye dek cozmus olduguna eminim.
Ama bana kalirsa en cekici kadin,yani erkeklere en cekici gelen kadin kendine sonsuz guveni olan kadindir
Ben her halimle çekiciyim
Başka da şansı yok zaten.O beni iyi bilirrr
çekici halim artık ona sıradan gelmeye başladı tüm gün evde süslü püslü dolaştığım için
yeni bişiler bulmam lazım benimde
Ya aslında eşinizin sizi çekici bulmak istediği an, sizin çekici olduğunuz andır..
Anlatamadım mı??
Bakın şimdi.Ben bazen salaş bir halde saçımı tepeden toplamışım, üstümde sallapati bir tişört, hafif terlemişim, altımda eski kot şort, temizlik sonrası..
Amanin eşimin gözleri parlamış, gel bakimm moduna girmiş
Başka bir gün saçım yapılı, makyaj özenilmiş, kıyafet ve ayakkabı süper..
Eşimin gözlerinde yine o ışık..Gel bakim saçını bi düzeltim modunda
Yani canımcım senin nasıl olduğun değil, eşinin ne istediğine bağlı..