günaydın tatilin nasıl geçti .. kalabalıktınız sizde bizim gibi
günaydın tatilin nasıl geçti .. kalabalıktınız sizde bizim gibi
Günaydın nilgün..Dur sanada naz yapayım biraz "ben hastayım, ayy başım"...
ebrum yazdı:
Zaman ne gösterir bilmiyomda.Şu anki duruma bakılırsa benim oğlan okumaz.hiç heves olmadığı gibi, okula gitmekte istemiyormuş..BEB yazdı:
Tüm okula başlayan minik yavrularımıza başarılar diliyorum. İnşallah okur, çok iyi yerlere gelir, vatana millete hayırlı olurlar.
bir ara bene bunu kafaya taktım her zaman olduğu gibi piskologtan yardım istedim. bana erkek cocuklarda bunu cok görüldüğü zaman zaman ilkokul 1-2 sınıflarda kız öğrencilere göre daha başarısız olduğu normal bununda kız cocuklarının ergenliğe erken giriş yaptığını daha cabuk zekalarının geliştiğini söyledi.ilk bir kaç sene üstüne düşülürse sorun kalmayacagını söyledi. şimdi benimde içim rahat yani..
..
inaşalah okur benim oğlum matematik hastası sürekli matematk olsun istiyor başka dersleri sevmiyor ilgilenmiyor bile bakalım nasıl olcak babasına çekti kerata
Zeka desen beğim oğlumda süper (övünmek gibi olmasın)..Okumayı öğrendi kendi kendine, üstelik 1 yıldan fazla oluyor..Üç basamaklı sayılarıda çok rahat okuyabiliyor,dört basamaklı sayılarıda işine gelirse okuyor. kafadan toplama çıkarma yapabiliyor.Bils.program yükler kaldırır falan filan...Gel gelelim çok sıkılgan
MAŞALLAH DE KIZ) KAÇ DOĞUMLU SENİNKİSİ?YIL AY GÜN OLARAK SORDUM..
Noli yavv, karşılıklı kuzucuklarınızı övmeler falan aaa, ayıp oluyo. "yok benimki matematik hastası" "ay yok benimki bilgisayarı söküp takıyo" falan
AAA bak yazmayı unutmuşum: Kuzucuklarını överken kendilerine de pay çıkayorlar bi de aaaaa üstüme iylik sağlık.