Allah rahmet eylesin.
Benim babamda 40 yaşında vefat etti.
19 sene geçti ölümünün üzerinden. Alışılmıyor yokluğuna...
Allah rahmet eylesin.
Benim babamda 40 yaşında vefat etti.
19 sene geçti ölümünün üzerinden. Alışılmıyor yokluğuna...
Canım arkadaşlarım.Sizleri hiç görmediğim halde şu anda benimle bu anımı paylaştınız iyiki varsınız.Her birinize teker teker teşekkür ediyorum.Beni bir kez daha ağlattınız.
Çok sağolun çok...
başınız sağolsun.
bende sizin gibi babamı akciğer kanserinden kaybettim. 13/05/2002 yılında babam bu amansız hastalığa yenik düştü. önceleri inanmak istemedim. ama şimdi üzerinden 3 yıldan fazla zaman geçti. Babamı kaybedince iyi ve dürüst insanların bu dünyada fazla yaşamadıklarına iyice inandım. Onu çok seviyorum ve çok özlüyorum. Babam giderken canımın yarısını alıp gitmişti sanki. Canım babam...
allah rahmet eylesin..
mekani cennet olsun ..
Başın saolsun arkadaşım...
Bende 28/08/1999 yılında babamı lenf kanserinden kaybettim...
Seni anlayabiliyorum...
Ve dahada acısı annemide 18 yıl önce kaybettim...Hayatta kızım , iki kardeşim ve eşimden başka hiç bir kimsem yok....
Allah sevdiklerimizi bize bizide sevdiklerimize bağışlasın... Kalanlara uzun ömür versin İnşallah...
Ölmüşlerimizede Allah rahmet eder İnşallah mekanları cennet olur...
Başın sağolsun canım inan yazdıklarını okuduğumda boğazımda birşey düğümlendi ne yazacağımı bilemedim ama hissettiklerine ortak olmak istedim.
canım acını paylaşıyor .babana allahtan rahmet diliyorum .birgün babami kaybedebileceğimi hatırlattın bana ,allah gecinden versin düşünmesi bile çok kötü .ama doğanın kanunu bu herdoğan birgün bu dünyayı terketmek zorunda .lütfen üzülme canım.
sevgilerimle
Allah rahmet etsin arkadaşım...Nur içinde yatsın babacığın...
Allah sabır versin canım,mekanı cennet olsun.
Allah diğer sevdiklerini sana bağışlasın,acılarını göstermesin.
Sizin hic babaniz öldü mü? dizeleri geldi aklima okurken seni.. Allah rahmet eylesin babacigina. Cok zor bir olay.. Kendimi düsündüm , babami... Dayanamam yokluguna sanirim.