olur valla dondurma dedin tamamdır
dur bakalım akşam pek muhterem eşim beyfendiye bi danışıyım ... aaa inşallah izin verir valla çok heveslendim şimdi ben
olur valla dondurma dedin tamamdır
dur bakalım akşam pek muhterem eşim beyfendiye bi danışıyım ... aaa inşallah izin verir valla çok heveslendim şimdi ben
Füsun ne güzel olur
Anjinsancım tavsiyeler güzelde zafer plaza hafta sonu iğne at yere düşmezz fıkırr fıkır,diğerleride bilmem uzak kalıyomu diğer arkadaşlara bana sorun yokta,,
daha sakin bi yerler mesela,,
dondurma pasta tatlı falan canınız çekerse Güllüoğlu güzel bi seçim olabilir ferah serin bi yer,
hem şehir merkezi,,
sonra Kozahan da alternatih olabilir,,
Kızlar Setbaşındaki Mahfele ne dersiniz????
Hem açıklık, hem küfür küfür esiyor, ister içeride ister dışarıda otur olurmu arkadaşlar?????
Hadi bakalım Füsun inşallah gelirsin...
Arkadaşlar buluşmamız gelmek isteyen herkese açıktır...
Ben geldim. Özür dilerim işlerin bugün yoğunlaşacağı tuttu işte. Mahfer , Koza, Pirinç Han 3 de merkezde ve açıklık serin yerler... Zafer Plazada öneriler arasındaydı.(Hatice ablama teşekkür ederiz bu arada o abla deyince kızmıyor... ) Oylamaya sunalım ne dersiniz.
1 - Mahfer
2 - Koza Han
3 - Prinç Han (Hani şu zafer plazanın karşısındaki han)
4 - Zafer Plaza eklemek ve oylamak serbest
Kızlar abarttık mı ne?
Bu arada buluşma tüm üye ve ziyaretçilere açık. Herkesi bekleriz. Öyle değilmi kızlar.
bende1978-1982 yılları arasında yenişehirdeydim
hatta kızkardeşim yenişehir doğumlu
bende bursalı gurubuna girermiyim
Aslında Bursalı İstanbullu gibi bir grup ayrımı yok. Annecocuk grubu var sadece. Ama kesinlikle Bursalısın Hadi Haftaya sen de gel. Çok mutlu oluruz.
Özlem bence Zafer Plaza'yı eleyelim....
Diğer yerlerin hepsi bana uyar...
Önemli olan buluşup tanışabilmek...
Aylinnnnn nerelerdesin????
Tamam Özlem'ciğim bana abla diyebilirsin, kızmayacağım....
Cumadan Trilye'ye yazlığa gelme planımız var. Gelirsek ,ben de aranıza katılmaya çalışırım. Hem Bursa'yı özledim mi ne ?
Ayyy Hatice ne kadar güzel olur yaaa, hadi bakalım inşallah gelebilirsin...