Malesef bende kendime vakit ayıramıyorum. Çoğunuzun hayatı gibi benimkide kokoşkaya endeksli. Aylar oldu kendim için üzel birşeyler yapamadım. Sinemaya,tiyatroya yemeğe gidemedim. Eşimle bile başbaşa Mİray 2 aylıkken yemeğe kebapçıya gitmiştik hamileyken şeker olduğum için herşey yasaktı doğumdan sonra eşim hemen götürdü fakat kebaplar daha yeni gelmiştiki annem Miray'ın 3 kez kustuğunu ve hemen gelmemizi söylemişti apar topar kalkmıştık. Ama çocuğunuz gibi bende artık bundan gocunmuyorum. Kendim için özel zaman ayıramıyorum ama artık Mİray ile yaptığım herşey bana daha çok mutluluk veriyor annelik bu olsa gerek.
İşler çok yoğun evde işler var birde beni sevgi ile bekleyen bir canavar var.Herşey herkes , tüm dünya bir yana o bir yana.
Şimdilik mutluyum. Onunda benim yanında mutlu olduğunu hissetmek beni daha mutlu ediyor.
Ama şirketimiz bizlere bu konuda yardımcı oluyor senede bir yatılı yemek düzenliyor eşler çocuklara bakıyor bizler eğleniyoruz. Bu sene 3-4 Ocak Mine masa üzerinde dağıtacak
Hoşçakalın.
Mine ve Kokoşka Mİray