Çatladımki hemde nasıl sorma.keşke istanbul da olsaydımda gelebilseydim.niloş um ve ben evde yanlız yanlız oturduk bütün gün sıkıntıdan patladık.neyse bakarsınız birgün bir yerde buluşuruz..olmazmı
Çatladımki hemde nasıl sorma.keşke istanbul da olsaydımda gelebilseydim.niloş um ve ben evde yanlız yanlız oturduk bütün gün sıkıntıdan patladık.neyse bakarsınız birgün bir yerde buluşuruz..olmazmı
yeşim...
Hani ben çıkarken kapıda bişey konuşmuştuk...morlu felan...eee...hani nerede
annem cok tesekkur ediyor ve opuyormus denizmavi o senin guzelligin diyor. boynunda fitik var
ya gercekten ne murat abinin ne benim nede ozgur abinin fotosu yok hic. siz sohbete ben cerene daldim unuttuk neyse ziyani yok bidahaki sefere cekeriz
tamam demetcim bi aksilik cikmazsa geliriz. haberlesiriz. davetine tesekkurler
Çatlamamak için öğlen yattım uyuya kalmışım uyandığımda kapı çalıyordu Çocuklar gelmiş o kadar saat uyunur mu
Aslında Zeynep'de sizle konusamadığı için cok üzüldü hemen tekrar mı toplansak Hem yiyeceklerde arttı, hadi yarın aksam tekrar gelin , aynı kişiler toplanalım, fotoğrafta cekiliriz Aynı kişiler diyorum, cünkü baska gelmek isteyen olursa , onlar bugun gelmedikleri için cezalılar, onları cağırmıyacam
Çizmeleri çıkartmayayım dedim hani karizma çizilir falan
Karizma galoşlarla yerlebir
Yeşim ve Murat sevecen evsahipliğiniz için teşekkür ederim,Deniz'i içime sokasım geldi;öyle cool öyle kibar ki armut dibine düşmüş
Nurcan herzaman ki gibi kibar ve yakındı,eeee anneleri böyleyse kızları nasıl olur Büyük olan yaramazdı azıcık dermişim
Max kokoreç getirmedi küstüm ama karar verdik "geyik çevirme" satıp ticarete atılacağız
Zeynep kapı önü muhabbeti yapabildik ama farkettin mi bilmem senin prensesi koltukta sıkıştırdım.Sanırım kaynana adayı olduğumu o da anladı. Karnında ki bebiş seni onca dakika ayakta tuttuk diye kızmadı değil mi ?
Yeşim pastada alkol varmıydı
zeynep ablayida gormek cok istiyorduk ama ceren durmadi huysuzlandi. ceren uykusu geldigi icin mizmizlaniyordu taksiye biner binmez uyuyakaldi
Vildan geldiğin için cok tesekkürler Nihayet tanışabildik Pastada tabiiki alkol vardı Alkolsüz tiramisu olurmu