benim hobim boş boş oturmak malesef...moralim çok bozuk olduğu zamanlarda hiçbirşey yapmak istemiyorum..hepinize kolay gelsin..resim yapmayı çok isterim fakat selinden dolayı buda imkansız
benim hobim boş boş oturmak malesef...moralim çok bozuk olduğu zamanlarda hiçbirşey yapmak istemiyorum..hepinize kolay gelsin..resim yapmayı çok isterim fakat selinden dolayı buda imkansız
İlk ahşap boyama yaptım.Kursa gitmedim kursa giden ve çok farklı teknikler bilen arkadaşımın yardımı ile birde Allah vergisi bir kabiliyetle bir çok boyama yaptım.Öykü ye hamile kalmadan önce bundan para bile kazandım.Daha sonra takılara merak sardım bütün hamileliğim boyunca boncuklar alıp kolyeler bilezikler yüzükler yaptım.El sanatlarına bayılıyorum.Bazen sadece kızım için örgü örüyorum kazak hırka vb.Tabi arkasını ben önünü ve kollarını genellikle annem tamamlıyor.Eşim balıkcılığa çok meraklı boş zaman bulursak balık tutmaya gidiyoruz balık tutmayıda çok seviyorum.
ben de haftada bir dubai'ye tenis oynamaya gidiyorum işte rüyamda..
sıfır..........
ben bir ara örgü örüyordum,sonra ahşap boyama sonra kumaş boyama sonra dikiş sonra boncuk
artık iyice sıkıldım
ehliyet sınavına hazırlanmaya çalışıyorum
Son günlerde kendime çanta yapmaya merak sardım.Dün bir tane daha yaptım bu seferki oldukca güzel oldu arkadaşlarım da istedi malzemesini alınca onlarada hediye yapacakmışım Birde kendim tasarladığım pançolar örüyorum üzerinin işlemeleri oldukca al benili olduda model de hatalar yapmışım ikinciyide başladım bakalım o nasıl olacak.Benim en büyük zevkim kullandığım şeyleri kendim tasarlamak.
Aklımda bir proje daha var hafta sonu gidebilirsem malzemesini alıp kocaman, Sezen, gecesi için yer minderleri yapacağım süslü püslü
Ekleme yapayım))Çantalar için kullanmadığım şalları ve taşları kırılmış bileklikleri değerlendiriyorum Hem çöpe gitmemiş oluyor hemde severek kullanacağım,hediye edeceğim çantalar....
El sanatlarına bayılırım.
Son zamanlardaki takıntım ise polimer kil hamuru ile, boncuklar dolayısıyla takılar yapmak, değişik objeleri kaplayıp yeni tasarımlar yapmak. Mesela dün soya sosu şişesini hamurdan yaptığım desenlerle kapladım süper bir şey oldu.. Şu an akşam olsa da eve gidip hamurlarımın başına otursam diye bekliyorum.
Herkese bir hobi edinmelerini öneririm.
Sevgilerimle
Valla benim tek sosyal aktivitem burada yazışmak başka da bir hobi zamanı bulamıyorum. Ancak yetişiyorum beceriksiz miyim ne?
Ama bugün işe bir arkadaşımla geldik. O da Boğ. Üniv. de resim dersi veriyor. Bizim orda (Kuzguncuk'ta) bir sera/çiçekçi var.Orada kurslar başlamış, organik tarım ve tarım ürünleri yetiştirme konusunda. Biraz pahalı gibi geldi bana ama ilginç olduğu da kesin. (Dilerseniz kesin rakamları öğrenirim.) Galiba bir tarla alanı veriliyor ve üzerinde belli bir süre organik ürünleri yetiştirme öğreniliyormuş. Son zamanlarda duyduğum en ilginç aktivite bu oldu yani
merhaba ben zerrin nevşehir avanostayım lisede psikolojik danışmanım benim hobim takı yapmak 2.5 yaşındaki oğlumla ve iş dolayısıyla başka bir şey yapamıyorum birde okulda internete giriyorum burası küçük yer başka bir şey zaten yok istersen yazışabiliriz
merhaba ben zerrin nevşehir avanostayım lisede psikolojik danışmanım benim hobim takı yapmak 2.5 yaşındaki oğlumla ve iş dolayısıyla başka bir şey yapamıyorum birde okulda internete giriyorum burası küçük yer başka bir şey zaten yok istersen yazışabiliriz
supersin be ayse...ne moglumatlisin yahu..