HAYIRLI OLSUN NAGİHAN...
NE GÜZEL... BENDE HEP 1 KIZIM 1 DE OĞLUM OLSUN İSTEMİŞİMDİR......TEBRİKLER...
DARISI SAĞ SALİM KUCAĞINA ALACAĞIN ANA....
HAYIRLI OLSUN NAGİHAN...
NE GÜZEL... BENDE HEP 1 KIZIM 1 DE OĞLUM OLSUN İSTEMİŞİMDİR......TEBRİKLER...
DARISI SAĞ SALİM KUCAĞINA ALACAĞIN ANA....
Bir kız, bir oğlan çok güzel
Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah
Tebrikler
Oğluşunun kokusu da bir başka olacak..
tebrikler, adınıza çok sevindim... anneli babalı ve gamzeli büyür inşallah...
sevgiler,
Gözün aydın canım.inşallah sağlıkla kucağına aldığının haberinide duyarız.Cici kızına çok öpücükler....
Nagihan, ne guzel haberler canim, tebrikler bir kez daha hayirlisiyla guzel bir hamilelik gecirmeni dilerim
penguin
GÜNAYDIN NAGİHAN
CANIM TEBRİKLER ARTIK OĞLUŞUOLANLAR DÜNYASINA SENDE GELİP KIZ DÜNYASINDAKİ TATLARDAN SONRA OĞLUŞ TADI BİR BAŞKA DERMİŞİM..CANIM ALLAH SAĞLIKLA BİRLİTELİĞİNİZİN UZUN ÖMÜRLÜ OLMASINI SAĞLAR İŞALLAH.CANIM EŞİNEDE SANADA GÖZÜNÜZ AYDIN DİYORUM.SEVGİLERİMLE OĞLUŞUDA ÖPTÜM DESEM
senin adına çok sevindim canım,
Kolay bir doğum sağlıklı bir bebek dilerim.
Anansına ,babasına hayırlı bir evlat olur inşallah
Hayırlı olsun Nagihan umarım sağlıklı bir oğlun olur. Ne isim vereceksin varmı aklında birşeyler. Ben isim konusunda çok meraklıyımdır birazda takıntılıyım alba daha cinsiyeti belli olmadan bulmuştum oğlumun adına eh şimdide 2. bebeğim olursa ne isim koyayım diye bile düşünüyorum hani SEVGİLER
Günydın arkadaşlar,
Hepinize teşekkür ediyorum ilginizden dolayı..İnşallah sağlıklı bir bebeğim olur , başka bişey istemiyorum....
Evettt şimdi sıra isim bulmakta Henüz karar vermiş değiliz..Sanki Kız olsaydı daha kolay bulacakmışım gibi geliyor bana.Dün bütün gün nette erkek isimlerine baktım ama hiç beni çeken bi isim bulamadım....
Aklınızda olan isimler varsa önerilere açığım...Nasılsa daha çok zamanımız var rahat rahat düşünürüz dimi..
Sevgilerimle..