3. Sayfa - Toplam 4 Sayfa var BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 33 sonuçtan 21 ile 30 arasındakiler gösteriliyor.

Re: SİZLERE ZOR BİR SORU!

annem 1 aydır burada ama artık onunda dönmesi lazım , babam her hafta hangi çamasır nasıl yıkanacak , şu yemek nasıl yapılacaktı diye soruyor.
    kardeşim işten gelene kadar adam ev işleri ile ugrasıyor.
    artı yaza düğünümüz var.
    yani annem kalamaz.ege tam iyileşmeden kresede veremem.

Gercekten zor bir soru aysecigim,Annen yakin olsa idi, iyi olurdu ama egeye senin dayanabilecegini zannetmiyorum,ayrica ege icinde zor olacak,Benim bildigim Eskisehirde iyi bakicilarda bulunabilir,sigara icmeyen, hijyen insanlar cok var cunku ben o sehirde buyudum.Istersen bakici konusunda arastirmada yapabilirim,Ama Izmir uzak, dayanamazsini anne ogul, bilemiyorum ama, annende senin gibi bakar eminim ama zor bir karar,Ayrilik kolay degil.Annen gelebilirse cok guzel olur,
    Bilemiyorum ama uzuldum senin ve ege adina,ayrilik kolay degil.Umarim her sey gonline gore olur.
    sevgilerimle.

3. Re: SİZLERE ZOR BİR SORU!

çok zor bir soru ayşe....

eminim annenler onqa senden daha iyi bakacaktır, bu konuda kuşkun olmadığını biliyorum... ama ege sizden ayrı kalmaya alışabilecek mi?? orda mutlu olacak mı?? daha önce sizden ayrı kaldı mı? eğer ege'nin annenlerin yanında kalabileceği,ni ve orda mutlu olacağını düşünüyorsan, bir 7-8 ay dayanabilirsin.. ama sende ayrı kalmaya dayanabileceksen... her haftasonu İZmir'e gidip bakıcıya verdiğiniz parayı yollarda harcamayacaksan....

gerçekten de zor..

kızımın 2 yaşındaki halini düşünüyorum da.. oldukça küçük canım benim.. ancak diğer şartlar da gözönünde bulundurulursa annenin yanına gitmesi iyi fikir gibi.. bence bir uzmana danış, çocuk psikolojisi önemli ve bütün hayatını etkileyecek. ancak hayatın da gerçekleri var.. maddi durumu düzeltmek söz konusu. bir pedagog bazı önerilerde bulunabilir.. ya da ne bileyim, annenler arada gelip sizde kalmazlar mı? bir denge kurarsınız heralde..
    kolay gelsin..

zor bir karar arkadasim...
    simdi ne diyecegimi bilemedim isin acikcasi...sanirim insan en mantikli karari benzer bir durum yasarken verebilir ancak...ben hep cocugun anne-babasiyla yasamasindan yanayim,ama kosullar herzaman buna musait olmayabiliyor ( senin orneginde oldugu gibi...)
    dedim ya ben suan bir fikir yurutemiyorum...

Aysecim gercekten zor bir soru. Bunun cevabini en iyi sen verebilirsin. Basta bir 15 gün deneseniz nasil oluyor diye. Yani Ege ve siz bu ayriliga nasil tepki veriyorsunuz. Yok olmazsa baska careler düsünürsünüz...

Izmir'de size gelip, Ege'ye bakabilecek bir yakininiz, mesela bir kuzen gibi yok mu? Hem ona da degisiklik olur...

Kolay gelsin arkadasim...

Sevgiler,

bence yarım gun yuvaya yarım gun kayınvaliden bakabilir.valla işin zor.cocuktan ayrılmak degil cocugun sizden ayrılamsı zor.orda nasıl kalır sizi arar.bu sefer oraya alısır tekrar size donmez.allah kolaylık versin diyim.

merhaba ayşe...
    maalesef çalışan kadınların ortak sorunu.Bizimde Kıvanç a bakıcı meselemiz vardı.Ama bizim avantajımız eşimin çalışma saatleri akşam saatine denk gelmesi.Memur olduğum için eve geldiğim gibi eşimi kapıda hazır bekliyor buluyorum.Resmen kapıda selamlaşıyoruz iki yabancı gibi.Annem D.bakır da ve bizde gelip kalması çok zor.Babamın işlerinden dolayı ayrılamıyor.Yaz aylarında gene gelip 1 ay kalabildi.Bende bakıcı meselesini ilk başlarda düşündüm.Ama eşim idare ederiz diye güç verince okey dedim Seceneklerim arasında (işlerimin karşısında personelimizin oturduğu )lojmanlardaki arkadaşlarım eşleri de vardı ki bakabileceklerini kendileri de söylemişlerdi-sağolsunlar-Şimdilik gündüz eşim akşam ben bakıyorum.Bakalım ne kadar böyle götürebileceğiz....Sağlık harcamalarımız devlet tarafından karşılanıyor Bir yakınızın yardımıyla temin edebilirsiniz.Allah Yardımcınız Olsun...Sevgiler...

aysecim bence gonderme senin yerinde degilim ve senin gibi dusunmem imkansiz.ben asla gondermezdim bakici olayini bile kabul edemezken uzaga asla gonderemem kiyamam boran gecen gun babasi ile isyerine gitti ve inan dayanamadim ev onsuz nasil bos geldi nasil sessiz geldi gozlerim doldu esimi aradim hemen getir boran i dedim esim isyerini kapatmak zorunda kaldi ve getirdi akraban varmi peki orda 1. dereceden .

savaşların, sınırların, sınıfların olmadığı hayal ülkesinden

can1m ayse. oglum hazirandan beri gönende annemle birlikte yas1yor. k1z1m burda bizimle beraber. çok zor oluyor alismak mümkün degil alisilmiyor cünkü. gerci bizim birakma hikayemiz biraz daha farkli ama. burda kimsemiz yok krese giderken de sürekli hasta. simdi kendimi teselli ediyorum biraz avuntu ama olsun. en azindan saglikli ve iyi oldugunu biliyorum. hergün telefonla konusuyoruz. iste ne bileyim. firsat oldukça gidiyoruz ama bu çokda fazla olmuyor acikcas1 cünkü ayrilislar bizi daha fazla yipratiyor. Oglum mu o büyük bir insan gibi bizi kapidan ugurluyor hemde el sallayarak ama biz salya sümük hali oluyoruz. kizim burda bizimle o l2 yasinda iste onun dersleri falan ilgileniyoruz herkes çocuklari ayirdigimiz için iyi yapmadigimizi falan söylüyor ama caremiz de yoktu. hiç degilse annem bakiyor. ve çok da iyi bakiliyor inanki burda bizim yanimizdaki halinden daha sagl1kli daha gürbüz bir çocuk. Kendini teselli et emin ellerde güvende oldugunu düsün. Çalisan anne olmaya her gün kahretiyordum ilk baslarda iste vicdans1z anne falan diyordum kendime ama kresler ve bakicilar malum.iyi bir bakici uçuk fiyatlar istiyor ayr1ca o da nereye kadar bakacak sonucta can1 degil yeri geliyor bizbile dayanamiyorken onlar benim icime sinmiyor ac1kcasi bir süre daha böyle idare etmeyi düsünüyoruz daha sonrasi bakacag1z bakalim neler olacak HA BU ARADA OGLUM VE ANNEM BU CUMA GÜNÜ GEL0YORLAR NASIL MUTLUYUM BILSEN GERC0 ÇOK KALMAYACAKLAR AMA OLSUN GELIYORLAR YA...
    DOSTÇA KAL