3. Sayfa - Toplam 5 Sayfa var BirinciBirinci 12345 SonuncuSonuncu
Toplam 43 sonuçtan 21 ile 30 arasındakiler gösteriliyor.
  1. Re: ÇOCUĞUNUZA EN SON HANGİ OYUNCAĞI ALDINIZ? OYUNCAK SEÇİMİ KONUSUNDA HEPİMİZE FİKİR OLUR..

merhaba
    oğluma en son babylade aldık. ondan önce iki tane yarış arabası olan yarış pisti almıştık. tan'dan çok biz oynadık...

bir de doğumgününde arkadaşlarımız ona bir korsan gemisi almışlardı, onunla da bayağı oynadı..

ama en çok oynadığı oyuncak legoları ve boya kalemleri... bir de boruları birbirine takarak değişik şekiller oluşturduğu bir oyuncağımız var...

aslında oyuncak işini biraz abarttığımı düşünüyorum ama yine de almaya devam ediyorum, ben daha çok seviyorum galiba))

evde bir kreş açmaya yetecek kadar oyuncak vardır herhalde..

Re: ÇOCUĞUNUZA EN SON HANGİ OYUNCAĞI ALDINIZ? OYUNCAK SEÇİMİ KONUSUNDA HEPİMİZE FİKİR OLUR..

Biz he ne kadar "Şimdilik oyuncağa gereksinimi yok, çok oyuncağı var," desek de akrabalar ve dostlar Noel armağanı olarak oyuncak almak istiyorlar. Aynı oyuncakları almamak için soruyorlar. Bildiğim kadarıyla, Alev'in Noel'de alacağı armağanlardan ikisi şunlar:

LEGO DUPLO ÇİFTLİK

BRIO ULAŞIM ARAÇLARI SETİ

3. Re: ÇOCUĞUNUZA EN SON HANGİ OYUNCAĞI ALDINIZ? OYUNCAK SEÇİMİ KONUSUNDA HEPİMİZE FİKİR OLUR..

en son babasi 2-3 hafta önce pilli lego lokomotif ve tren yolu almis.
    Iyi yani diger lego tren vagonlarini ekleyip upuzun trenler yapiyor. Sonra da ayaga kalkip bacaklardan tünel yapiyor tren altindan geciyor ya cok egleniyor..
    Kötü yani bu oyuncak aslinda 3 yastan basliyor ve benim oglum daha iki yasinda bile degil. Ve de uzerinde yaziyor tren hareket halindeyken kaldirilmasin saclar sIkIsabilir diye. Ama benim oglum hareket halindeyken lokomotifi raydan kaldiriyor tekerlerine elini sürüyor. Gidiklamasi mi hosuna gidiyordur nedir. Bir de uzun saclari var bir gün kafasina yaklastirip saclarini kaptiracak diye korkuyorum.

Re: ÇOCUĞUNUZA EN SON HANGİ OYUNCAĞI ALDINIZ? OYUNCAK SEÇİMİ KONUSUNDA HEPİMİZE FİKİR OLUR..

Ayşegülcüm,

Bizimde bir sürü oyuncağımız var ama genelde Lego tercihimiz, en son legolarının sayısını artırmak için ek parçalar aldım şimdi çok güzel şeyler yapıyor. Birde minik bir mutfak seti almıştım geçen ay kızım bol bol yemek pişiriyor. Bebekleriyle pek ilgilenmiyor. Kitap okumaya bayılıyor, o yüzden her ay mutlaka bir kitabımız var. Önce ben okuyorum sonra o okumaya çalışıyor.

Ama kızımın taklit yeteneği fazla gelişmiş; dün akşam ne yaptı anlatayım;

Bu mutfak setinin bir parmak kalınlığında birbirine geçebilen parçaları var (Aslında bulaşık sepetinin ayakları) onları iç içe geçirmiş ve baston yapmış. Baktım bastonuyla beraber aksayarak yürümeyi deniyor.
    Elif ne yapıyorsun diye sordum,
    Anne ben senin baban oldum demez mi?
    Dedesini taklit ediyor aklınca

5. Re: ÇOCUĞUNUZA EN SON HANGİ OYUNCAĞI ALDINIZ? OYUNCAK SEÇİMİ KONUSUNDA HEPİMİZE FİKİR OLUR..

Esen Meltem henuz cok kucuk oldugu icin etraftaki hersey ilgisini cekiyor. Bir kucuk tavsani ve tepesinde inek kafasi olan bir cingiragi var. Onlari da seviyor. Bir de playmatimiz var. Onunla en fazla 15 dakika oynuyor. Uzerindeki sabit oyuncaklari alip agzina sokmak istiyor yapamayinca da sinirleniyor 2 tane de yumusak kitabi var. Onlara da bakip sonra agzina sokuyor Yakin zamanda oyuncak almadim. Daha cok oyuncak olarak beni ve babasini kullanmayi tercih ediyor bizim kiz .

Biz Emre ye dogumgununde pooh bearli bisiklet aldik ama neredeyse hic oynamiyor.
    Dnde arkadasim tren getirmis sagolsun onada ilgi sifir.
    Ben o kadar cekiciyimki tum ilgisi bana
    Ha birde gercek ocakta yemek pisirmeye bayiliyor hasbam deli ediyor beni.
    Gecen gun ben esime yildoumu pastasi yaparken ,kestigim pasta kenarlarini almis,oglen tavuk kizarttigim tavaya koymus hem karistiriyor hem yava bulanmis kekleri agzina goturup himmm yapiyor.
    Valla cok egleniyordu kendudu ama ben ayni seyi soyliyemicem.

biz enson bir org aldik...icinde pekcok demo melodi var,onlari caliyor surekli ve cok egleniyor...kendisi de tuslara tek tek basiyor...ses cikarabilmekten oldukca hosnut...
    gecen ay bir learntop almistik ( V-Tech marka),onunla hic ilgilenmedi,sanirim yasinin biraz ustunde oldugu icin...oyuzden geri iade ettik...
    ama Baha'nin gozdesi son 2 aydir Hotwheels'in minik,parlak arabalari...onlari masaya dizip yarim saat, bazen 1 saat oynuyor...

Füsun

Füsuncum şimdi birşey diyeceğim kızacaksın, keşke kendi pişirip, kendi yese , ben ortalığı temizlemeye razıyım, hani bizim kız yemez içmezlerden ya o nedenle, artık ne yese mutlu oluyorum çünkü..
    Seninkini alan kız yaşadı valla...
    Suç sende niye bu kadar çekici oldun ki annesi...

Fusun senin oglan anneye cekmis...
    hamarat cocuk iste...daha ne istiyorsun...
    benimki de bazen tencere cekmecesinden kucuk tavayi cikarir,bir de tahta kasik alir eline,ocagin uzerinde ikisini birbirine vurarak yemek yaptigini sanar...
    eh hergun biz annelerle birlikte olunca cocuklarin oyun anlayislari da mutfak ve evisi uzerine gelisiyor...

Aysegul ve Deniz

Once Aysegulcum ben hemen yollayayim benim oglani narin kizim Sudeme.O pisirir ,oteki yer
    Aslinda ona mutfak seti aldimciddi ciddi ocak kisminda isik falan yaniyor ates gibi ama gercegiyle oynamak istiyor benim balkabagi.
    Hatta ocagi acmamida istiyor ve acmiyorum diye kiyametler kopuyor.
    Dun yemek yaparken o da kendince birseyler pisirdi.Bakin tarif soyle,onceden islatilmamis barbunya fasulye,1 kasik un,bolca tuz,1 kasik krema ve su.
    Birde ciddi ciddi karistiriyor gormelisiniz.
    Bu arada cekici ve hamaratim di mi