Ben çok fazla hatırlamıyorum ama okula hiç ağlayarak gitmedim. Kızım da bana benzemiş okula gitmek ile ilgili hiç problem yaşamadık.
Ben çok fazla hatırlamıyorum ama okula hiç ağlayarak gitmedim. Kızım da bana benzemiş okula gitmek ile ilgili hiç problem yaşamadık.
ben tam 1 hafta agladim ve annem 1 hafta benimle gelip benimde geri donmustu ben hic susmuyordum kendimi yirtiyordum ogretmende bu boyle olmaz demis anneme en arka sirayi vermisti ben en onde oturuyordum cizgi cizinde arkama donup anneme gosteriyordum nasil olmus diye annemde sinirden dumur olmus bi sekilde guzel guzel diyordu bir hafta sonra yine agladim ama annem sinifa girmedi ablamla ayni olkuldaydik o benden 2 ust siniftaydi .tenefuslerde ablamin elini tutardim ben aglardim o beni gezdirirdi .annem ve babamda okulun disinda bir yere saklanmis seyrederlermis bizi annemde orda aglarmis
Bende aglamamistim Hatta kikirdeyip duruyordum Daha dun gibi aklimda hatta ogretmenimizin gulumseyisi bizimle, birlikte sinifa girisi Tatli tatli gulumseyen bir kadindi.
Ben uc gun boyunca net agladıgımı hatırlıyorum, belki dahada fazla aglamısımdır.
SEVGILER
Ben aglamamistim. Hatta aglayanlara bunlar acaba niye agliyor diye bakmistim. Annemde onlar anneleri de yanlarinda kalsin istiyorlar demisti. Ben de hmmmm tamam sen git artik demistim. Ozgurlugume taaa o zamanlardan beri duskunmusum herhalde.
Ben ağlamadım ki