gelemediğim için çok üzgünüm.minik bebişim büyüdüğünde inşallah bizde geliriz.
gelemediğim için çok üzgünüm.minik bebişim büyüdüğünde inşallah bizde geliriz.
Özgür bende şimdi Kaandan duydum eşim kılıbıklar takımında oynamaya karar vermiş hadi gözün aydın bugüne kadar oynadığı tüm maçları kaybettirmiş
çok güzel istanbul anneleri güzel çalışıyor aaah ne güzel toplanmışsınız imrendim vallahi
geçmiş olsun inşallah çabuk iyilesir sevgiler
Tekrar geçmiş olsun Nilgün'cüm. Bakacak yakın birinin olmaması kötü tabii. Acil şifa diliyorum. Kızını da kocaman öpüyorum.
Resimler güzel çıkmış
Vallahi imrenmedim desem yalan olur.
Yalnız bir kişi kimler vardı yazsa diyorum, herhalde sadece resimlerdekiler yok değil mi?
Biraz da anlatın neler oldu, neler bitti.
Sadece resimlerle kurtulamazsınız ..
DEMET'in kucağındaki (Kaan'ın eşi) benim küçük oğlum (Eren), yani Demet henüz doğurmadı biline...
Oğlum uykusuz ve huzursuz olduğu için erken kalkmak zorunda kaldık ama Demet ablası ve diğer kardeşler ile çok eğlendi EREN.
Sevgili Arkadaşlar,
Ne güzel çıkmışsınız hepiniz! Aranızda olmayı, ilk gençliğimin geçmiş olduğu mekanı sizlerle yeniden paylaşmayı ne kadar isterdim!!! Keşke anneme söyleseydim, iniverseydi aşağıya. Hemen arkadaki koruda oturuyor... Oraları nasıl özledim, anlatamam... Kediyi de tanır gibi oldum... Annemin beslediği sokak kedilerinden birinin torunlarından olmalı
Ayşegül'cüm,
Bütün fotoğrafları görmek isteriz! Bizler, yani aranızda olmayanlar böylece hasret gidermiş oluruz, değil mi???
Sağolasın