Ben kendimde razıyım yeterki çocuklarımda (şimdilik bir tane mutlaka kardeşi olacak o bakımdan çoğul kullandım) çıkmasın.
Ben kendimde razıyım yeterki çocuklarımda (şimdilik bir tane mutlaka kardeşi olacak o bakımdan çoğul kullandım) çıkmasın.
çok geçmiş olsun,
hepinize acil şifalar diliyorum.... özellikle PBaykalı'ınoğluşu Dorukana çok üzüldüm, küçük yaşta daha zor olsa gerek... Böbrek taşıyla da uğraşmış şimdiden.... O da çok zordur bilirim....
Tekrardan çok geçmiş olsun....
Nilgun kangal balikli cermigi denedınmı.yurt dısından yabancılr bile geliyor.cok faydası oldgu soylenıyor.
gecmis olsun nilgun
Moralinizi bozmak istemem ama Sedef hastalığı sanıldığı kadar masum bir rahatsızlık olmayabiliyor. Bağışıklık sistemi ile ilgili olduğundan, başka hastalıkların da tetikleyicisi olabiliyor. Eşim 18 yaşından beri yaşıyormuş bu hastalığı ve bir sürü başka problemde hemen sedefin etkisi olduğunu söyledi doktorlar.
adapazarı'nda söylediğim adamın telefonunu buldum. Ben eşimde gördüğüm etkisi nedeniyle en azından konuşmanızı öneririm. İsteyen özelime yazarsa telefonu verebilirim. Yalnız eşim ilk 15 gün daha şiddetlendirdiğini ondan sonra iyileşme başladığını ve bunu mutlaka söylemem gerektiğini söyledi.
sevgiler..