Sevdim bunu :lough:pia yazdı:
Sana da Murat alsın, baskı yap!
Sevdim bunu :lough:pia yazdı:
Sana da Murat alsın, baskı yap!
Miray da durum;
Türkçe 3
Mat 2
Fen 2
Sosyal-İng full
Çocuklarımız için hayırlısı bitti kurtulduk Miray Anadolu Öğretmen istiyordu büyük ihtimal 2.tercihde girecek gibi görünüyor.
Aylincim seviyorum ben Elifi de seni de çoooookkkk öpüyorum
Denizi de tebrik ediyorum
Tebrik ediyorum kızınızı ve sizi, sonuçları çok güzel... Benim oğlum 7. sınıfta ve bugün girdi sınava... Sonuç " 7.sınıflara geçmiş olsun" forumunda
Sınava girmiş tüm çoçuklarımıza geçmiş olsun diyorum.Rahatlamıştır çoçuklar.
Deniz' tebrik ediyorum Yeşim.Çok güzel netleri maşalllh.
Bilinçli bir şekilde hazırlandıgı nasıl belli.Bayılıyorum böyle çoçuklara.
Hedef koyup ona adım adım ilerlemek ve ulaşmak müthiş bişey.Ufacıktan bu bilince varıp yolunda ilerlemek daha bir güzel olsa gerek.
Öpüyorum onu ve tebrik ediyorum.
Tebrikler
Tüm çocuklarımıza geçmiş olsun. Tebrik ediyorum Deniz'i
Tebrik ederim, süper bir sonuç.
Sırf merakımdan soruyorum, Deniz aldığı puanlarla Üsküdar Amerikan, Koç gibi okullara da burslu girebilir diye tahmin ediyorum. Bu okulları niçin düşünmüyorsunuz? Sebep Fransızca ise bu okullarda 2. yabancı dil olarak da görmesi unutmamasına yetmez mi? Hedefinizin yurtdışı üniversiteler olduğunu bildiğim için yazıyorum bunu.
Yeşim_Yıldırım yazdı:
Hayatımızda bir dönem kapandı. Şu andan itibaren resmi olarak olmasada ilk öğretimle vedalaştık Kuşlar gibi hafifledik
Deniz'in, Türkçe Full, Matematik 1, Fen 1, sosyal full, yabancı dil 1 yanlış şeklinde. Kaba puan hesabıyla (standart sapmasız) 488 civarında bir puan alacak gibi. Tahmin ve umut ettiğimiz gibi, saint josephe gidecek gibi gözüküyor
Dilerim, giren diğer çocuklarımızda hedefledikleri okullara girebilmişlerdir
Sınavı atlatan tüm çocuklara geçmiş olsun bu arada.
Geçmiş senelerdeki hatalardı şifreydi vs. derken bu stresli ortamda geçirdikleri sınav için çocuklar ayrıca bir aferini hakediyorlar...
Aslında kadıköy anadolu Lisesi, belki kabataş gibi okullara da tutacak puanı. Ama biz üniversiteyi Fransa'da okutmayı düşünüyoruz. Robert' bile kazansaydı, çok ani bir yol değişikliği yapmayıp, büyük olasılıkla saint josephe gidecektik.---ebru--- yazdı:
Tebrik ederim, süper bir sonuç.
Sırf merakımdan soruyorum, Deniz aldığı puanlarla Üsküdar Amerikan, Koç gibi okullara da burslu girebilir diye tahmin ediyorum. Bu okulları niçin düşünmüyorsunuz? Sebep Fransızca ise bu okullarda 2. yabancı dil olarak da görmesi unutmamasına yetmez mi? Hedefinizin yurtdışı üniversiteler olduğunu bildiğim için yazıyorum bunu.
Bizim şu anda kararsız kaldığımız sey, Hazırlığı okumalı mı, atlamalı mı konusu?
Evet Fransa'da üniversite eğitimi düşündüğünüzü daha öncedan hatırladığım için yazdım zaten bu okulları da. Bu okullar da yurtdışına,tabi Fransa'ya da en çok öğrenci gönderen( hatta çoğu burslu olarak)okullar. Ben kendi çocuğum olsa ne yapardım gibilerinden sesli olarak düşünüyorum, kusura bakmayın...
Kadıköy Anadolu ve Kabataşa zaten isteseniz çok rahat girer bence. Bu seneki sınavın zor olduğunu konuşuyor herkes. Deniz'in sonucu çok iyi.