bende istiyorum böyle yapmak ama yapacağım en kısa zamanda
bende istiyorum böyle yapmak ama yapacağım en kısa zamanda
annem sayesinde tv'yle ve hürrem'le tanıştık tekrar
geçen hafta edip'i yatırmıştım, içeriden anneme seslendim, anne başladı mı muhteşem yüzyıl diye..
edip atladı oradan, bugül provalarda kralı iyi oynamadık diye öğretmen bize "siz muhteşem yüzyıl" da mı izlemiyorsunuz, dedi, dedi..
bizimki ne dese beğenirsiniz "ben izliyoruuumm"
ay niye söylüyorsun, iyi ki bir atdır tv açtık hemen söylenir mi?
"ama napim, seviyorum, savaşlar falan vaaarr" dedi.
Biz gecen hafta yeni 3D LCD kocaman TV aldik, tam sinemalik.
Esimle cocuklar yattiktan sonra sinema seyretmesini seviyoruz, ortak hobimiz. Eskiden cok sinemaya/tiyatroya giderdik. Simdi cocuk sinemalarina gidiyoruz beraber
Televizyon hayatimizda var birkere, ocu degil. Zaten gunun telaasi yogun, 3 cocuk, ikimizde calisiyoruz. Baktigimiz programlar belli, saatleri belli, keyfimize bakiyoruz.
Cocuklar icin seciciyim. Cok egitici cocuk kanallari var. Benim ikizler arka bahcedeki bilimi seviyorlar. Cizgi filimler var, siddet icermeyen. Dogru kullanildiginda yararli bir arac bence. Bu zamani bosunua gecirmek internet icin de gecerli olabilir, degilmi? Maksat ayarlamasini bilmekte.
Damla
Haberleri ntv'den izlerim o da bazıları zaplanarak ve uzun uzadıya olmadan, diziler başladığında ya odama gider kitap okurum ya da internete ..maç seyretmeyi severim fakat spor yorum ve tartışmalarına gıcık olurum.