Kardelen_Anci yazdı:
Sefkiliyken aynı işyeri olur ama karı koca olunca aslaaaaaa
valla sefkiliyken aynı yerde çalışmak çok güzel bişi
biz habire vergi dairesine diye çıkar, moda'da yemek yer dönerdik
Kardelen_Anci yazdı:
:lough: :lough: :lough:Inci&Deniz yazdı:
Kardelen_Anci yazdı:
Ehuhuu..Biz de bankadan başka şubeye göreve giderken yollar uzardı nedenseblueblue yazdı:
:lough: :lough: :lough:Inci&Deniz yazdı:
Kardelen_Anci yazdı:
dur yazıcam
Biz de eşimle aynı iş yerinde 2 yıl çalıştık. Farklı departmanlardaydık ve sadece öğle yemeklerin de görüşürdük.
Eğer ona kızgınsam, öğle yemeğini onunla yemezdim. Tafra yapardım.
Biz eşimle işyerinde tanıştığımız için zaten hep aynı çatı altındaydık.Sadece öğlen yemeklerini beraber yiyorduk çok nadir eve bir şey alınacaksa öğlen hallediyorduk.Ancak daha sonra işler değişti ve 5 ay yeni tayinimizin çıktığı birime beraber atanınca el ele , göz göze, diz dize değil ama karyılıklı masalarda 5 ay çalıştık.Hiç güzel değil.Şöyle değil evde konuşacak bir konun olmuyor ya da konuyacaksan hep gündüz yaşanalanlar.Neyseki 5 ay sürdü sonra ayrıldı tekrar binalarımız.Birde birisi ile atışsan hemen diğer eş etkileniyor o yüzden güzel değil.
biz nişanlıyken beraber çalışıyorduk gazetede,önce o başlamıştı sonra ben..evlendik yine beraber devam ettik,askere gitti ayrıldı ordan.
yemeğe beraber çıkardık onun dışında pek yanıma gelmezdi,elalem ne der diye
Ayni isyerinde tanistik biz
Sevgiliyken evet ama kari aslaaaaaa!!!
Sevgiliyken kacamak bakislar bile guzeldi
karı koca çalıştığın zaman güzel olayları daha coşkulu yaşarsın , eşini içine sığdıramazsın gurur duyarsın.. kötü olaylarda da öfken iki katı olur yüzünü görmek istemezsin..
dip dipe çalışmayı kesinlikle tavsiye etmem birbirinizi yiyebilirsiniz.. ama sürekli görmüyorsanız birbirinizi ve çalışmak icab ediyorsa olabilir..
kötü yanlarından biri karı koca kavga ettin küstün diyelim.. elemanlar da müşterilerde öğreniyorlar saklı bişey kalmıyo , iş stresi eve yansıyor, sadece iş konuşmaya başlıyorsun, iş yerinde cinsel taciz de cabası
ahh sevgiliyken de aynı iş yerinde tanışmış bir yılda çalışmıştık. ne güzel günlerdi ahhh her sabah gelirdi sarılır bi öpücük kondururdu masama poğaça bırakır giderdi..her öğlen yemeğe gider iskender falan yerdik yağlı yağlı, her akşam mc e giderdik. hamilelik dışında ilk kez o dönem 70 kg. görmüştüm eğlence anlayışımız yemek yemekten oluşuyordu :lough: ahh ona bakınca içim erirdi neydi o günler