bende kıyamadım yaa
bende kıyamadım yaa
Serseri bu yaa
Çözmüş çoçuk olayıı.
bizim öğretmenimiz edip için duygusal zekası ile akademik zekası denk değil, diyor...
emre'de de buna benzer bir durum söz konusu gibime geliyor
bizden de bi yumurtluk anısı
-anne, benim testisim konuşurken içeri gidiyor.
-nasıl yani?
-gösterim mi?
-göster
(hemen don indirilir ve karnını içeri çekerek bir kaç kelime gevelenir, testisler boşalır dolar, boşalır dolar)
-bak gördün mü?
-hı hı..gördüm nefesini tutunca ve karnını kasınca oluyor.
diye bilimsel bir yaklaşımda bulunulur ama edip çok eğlenir
yeminle zayıflarsam bilin ki hazara inat olacak :lough:camomile yazdı:
:lough: cok acimasiz bunlar,emre isine ne zaman gelmese kocaman popon var diyor bana pis
Tülin-Hazar yazdı:
ayyyy pabucumun erkeği demek 3 2 lere benzemiyo çok alem bunlar kızım yaaa
bende geçen gün albümlere bakarken geldi aa anne ne kadar farklısın bu resimde dedi ( resimde ben bayaa bi sarı saçlıyım bu arada)
beğendinmi yine öyle olayımmı dedim
oo anne olamazsın ki o kadar kiloyu veremezsin sen demez mi salak :lough:
:lough: ama ilgileniyolar haa nerdeyse dile gelip konuscak yumurtluklar
medip yazdı:
bizim öğretmenimiz edip için duygusal zekası ile akademik zekası denk değil, diyor...
emre'de de buna benzer bir durum söz konusu gibime geliyor
bizden de bi yumurtluk anısı
-anne, benim testisim konuşurken içeri gidiyor.
-nasıl yani?
-gösterim mi?
-göster
(hemen don indirilir ve karnını içeri çekerek bir kaç kelime gevelenir, testisler boşalır dolar, boşalır dolar)
-bak gördün mü?
-hı hı..gördüm nefesini tutunca ve karnını kasınca oluyor.
diye bilimsel bir yaklaşımda bulunulur ama edip çok eğlenir
Senin bu yavru hilkat-ı garibee olsa (ki kendisi bir içim su ) yine de bu özgüven ve hayata duruşu ile kaç kız çeker kendine. Canım benim nasıl tatlı, büyümüş kuzum yaa. Çok şanslısın Füsun MAAŞALLAH!
sempatık ananın oğlu
sagol teyzesi.
kizlar konusunda ya bi numarasi yok henuz,bugun sinir olmus yanind aoturan cocuk "sen layali seviyomusun,dudagindan opmek istiyo musun?" diye sormus SIKISTIRMIS Biraz
nefret eder emre de boyle seylerden,dertli dertli bana anlatti,cok fenaymis arkadaslari
luna_lovegood yazdı:
Senin bu yavru hilkat-ı garibee olsa (ki kendisi bir içim su ) yine de bu özgüven ve hayata duruşu ile kaç kız çeker kendine. Canım benim nasıl tatlı, büyümüş kuzum yaa. Çok şanslısın Füsun MAAŞALLAH!
ha bu ayiyi da gecen hafta bir yerde kazandi anam,butun gun elinde tasidi,sonra eve geldik 2 tane daha ayni renk ayisi vardi biri az kucugu bunun,digeri ondan da azcik daha kucuk.
bunlari aile yapti motosikletine bindirdi gezdirdi ha ha haa :lough:
2 gun dusurmedi elinden maconun baskani
camomile yazdı:
bu da sert erkegimiz