aa niye tirstin ayol?Tılsım yazdı:
Allahhhh,
Ben de bunu okumadan az önce 4-5 kişiyi listemden silmiştim,gerçi içinde ac li kimse yok ama...Tırstım bir an
kadin freddy'nin kabusu gibi oldu, onu face'ten silmek icin yayla gibin kot lazim
aa niye tirstin ayol?Tılsım yazdı:
Allahhhh,
Ben de bunu okumadan az önce 4-5 kişiyi listemden silmiştim,gerçi içinde ac li kimse yok ama...Tırstım bir an
kadin freddy'nin kabusu gibi oldu, onu face'ten silmek icin yayla gibin kot lazim
sen de beni face'ten silmistin ama ben sana birsey dimedim ..:roll: didim mi yoksam?Kardelen_Anci yazdı:
Özel mesajları da genele kopyalamak ban sebebi değil miydi?.Cemileye de ban ban ban bannnnnYeşim_Yıldırım yazdı:
Silseydinde görürdük de, uğraşmak istemedik.Jemima yazdı:
evet canim, goresin diye ozellikle silmedim...
Uyarın için tesekkürler.
Kendisini gecen haftalarda, 1hafta banlamıştık. 2. defa olduğu için 1 ay süreyle banlıyorum.
Jemima yazdı:
aa niye tirstin ayol?
Diyenler arasında sen de var mıydın hiç hatırlamıyorum. Buraya gelip dimedin di mi seni faceden sildiğimiJemima yazdı:
sen de beni face'ten silmistin ama ben sana birsey dimedim ..:roll: didim mi yoksam?Kardelen_Anci yazdı:
Özel mesajları da genele kopyalamak ban sebebi değil miydi?.Cemileye de ban ban ban bannnnnYeşim_Yıldırım yazdı:
Silseydinde görürdük de, uğraşmak istemedik.Jemima yazdı:
evet canim, goresin diye ozellikle silmedim...
Uyarın için tesekkürler.
Kendisini gecen haftalarda, 1hafta banlamıştık. 2. defa olduğu için 1 ay süreyle banlıyorum.
Bu arada bu faceden silinme olayı çok abartılıyor ,küsen küsene .Abimi de sildim küstü ,30 yıllık arkadaşımı sildim,küstü aman beeeeee küsün ulannn
ben kac arkadasim olduguna nereden bakilacagini bilmiyuorum dolayisi ile silerlerse de farketmiyorum :lough: bildirim secenegi diye bir sey varmis ben o 100u gecince hepsini sil tusuna basiyordum bir de bu da sakincali bir hareketmis meger...huzur cehalette
Vayyy Esra'nın yeni kurbanı sensin demek Camo'm... Senin için ne büyük şeref...
Ama neden sana gıcık olduğunu buldum yani, geçenlerde Şule'nin açtığı forumda pek sevişmişsiniz, üstüne bir de sen kalk faceden sil, kaşınmışsın be kardeşim...
AŞağıdaki cümleler başka bir forumdan alıntıdır;
Şule'nin açtığı forumda,
demiş ulu bilge Esra Gürbüz, Tılsım bir soru sormuş sen de kalkmış,yogicmom yazdı:
görüyorum ki gümbür gümbür yeni bir zaman geliyor
demişsin, cık cık cık ne ayıp...Jemima yazdı:
arkada$ ucuyo, elle$meyin
Yeşim ya sen bilirsin, bu Esra kardeşimizin durumu nedir???... Yani hangi üniversitenin profesörü, yahut hangi holdingin en azından ceosu???...
Ama pardon ya sözümü geri aldım bahsi geçen mesleklerdekilere hakaret etmeyeyim di mi gece gece???...
Of yaa Cemo bissürü ütüm var, rahat bırak beni Alla Alla...
Hah ,bak sen de beni silmiştin .Ama öncesinde benden iizn almıştınblueblue yazdı:
ben kac arkadasim olduguna nereden bakilacagini bilmiyuorum dolayisi ile silerlerse de farketmiyorum :lough: bildirim secenegi diye bir sey varmis ben o 100u gecince hepsini sil tusuna basiyordum bir de bu da sakincali bir hareketmis meger...huzur cehalette
Ben nerden bilimefenin_annesi yazdı:
Yeşim ya sen bilirsin, bu Esra kardeşimizin durumu nedir???... Yani hangi üniversitenin profesörü, yahut hangi holdingin en azından ceosu???...
kusmedin ama di miKardelen_Anci yazdı:
Hah ,bak sen de beni silmiştin .Ama öncesinde benden iizn almıştınblueblue yazdı:
küsmu$ gibi bir halim mi var (el ense ikonu )Kardelen_Anci yazdı:
Diyenler arasında sen de var mıydın hiç hatırlamıyorum. Buraya gelip dimedin di mi seni faceden sildiğimi
Bu arada bu faceden silinme olayı çok abartılıyor ,küsen küsene .Abimi de sildim küstü ,30 yıllık arkadaşımı sildim,küstü aman beeeeee küsün ulannn